Otázky na RNG

anetol

Ozaj, ešte ma napadlo, čomuby si pripísal krvácanie a časté zápali ďasien.Mal som s tým časté problémy, dokonca aj keď som zahrizol do chleba.Už dlhšie užívam vit.C 3-5g denne(kedy ma napadne) a mám pocit že mi práve to pomohlo, problémy sa zmiernili už len sem-tam trochu krvi pri čistení.Aký je tvoj názor?

anetol

Len mi je to divné že nechajú človeka napospas chorobe a zaoberajú sa už len s vážnymi prípadmi keď je už pomali neskoro

boba77

RNG prosím poraď.Bojujem s endometriózov už asi 4tý mesiac (bromelain, jód, proges.krém).S priateľom by sme chceli bábo.Dnes mi tretí deň meškajú čo nezvyknú a neviem či môžem pokračovať v aplikácii progesterónového krému alebo nie.

bonnie29

ja som objednala chianca piedra cez stranku lekarendoma,snad som sa nedala oklamat..uvidime co poslu..co hovoris na tabletky rovatinex,tiez ze su na rozbijanie kamenov?ale ja radsej skusam z byliniek lieky..

Anetol

RNG ďakujem za rady.Pretlmočím ich bratovi.Len nám prišlo zvláštne že mu lekár neporadil žiadne lieky a vraj to má už na celý život.To je dnešné lekárstvo!!!!

RNG

Inac, su aj ine odmorovania, ako chelacia a absorbcia.
Chelacia je hlavne na tazke kovy, absorbcia na toxiny v crevach.
Pri sarkoidoce pecene treba brat zaroven aj protokol dr Berksona

RNG

anetol, sarkoidoza je zapalova choroba, pri ktorej sa vytvaraju rozne utvary, kde telo izoluje zamorenia a toxiny(najcastejsie granulomy). Dovodov na nu moze byt viac, aj v kombinacii, casto rozne zamorenie z priemyslu, viralne a bakterialne toxiny a podobne. Kedze sa jedna o zamorenie a nefunkcne utvary, v prvom rade ich treba odstranovat enzymatickym cistenim, tj branim silnych enzymov na prazdny zaludok, pripadne aj jod, ktory sa podiela tiez na vyrobe enzymov.
Tiez, kedze je to sprevadzane zapalmi, uzitocne je brat aj mnohe protizapalove(curcumin, dumbier boswelin a rozne enzymy ako bromelain, serrapeptaza...) a samozrejme aj adaptogeny, najme pluca regenerujuci cordyceps .
Pripadne nakazy(to by mali lekari najst v hliene vykaslanom z pluc)treba samozrejme adresovat prislusnymi antimikrobialnymi.

RNG

Bonie, ja som pre svoje obchody objednaval z rain-tree.com
Ale iste ju maju aj rozne cajove domy na Slovensku.(chanca piedra=phylanthus niruri)