prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
oprava, B3 a B-4 !
Spomeniem tu aj prostriedok celkove na zvysovanie vyroby energie v tele, tj zvysovani ATP vo svaloch a mozgu,
NADH(Nicotinamide Adenine Dinucleotide hydride, kde nicotinamide je vitamin D-3, adenine je D-4)
Zvysenie ATP priaznivo ovlyvnuje vsetko svalstvo(viac energie) vcitane srdcoveho svalu(proti arytmii a slabosti srdca) a tiez zvysuje aktivitu mozgu(antidepresivum).
Davkovanie je 20 mg denne, v tabletke pod jazyk(sublingual )
jurko 565, veru ze moze ti zostat potrava aj vyse 8 hodin v zaludku, pripadne este z tenkeho creva sa mou dostavat tlakom kvasnych plynov spat do zaludka toxiny spolu so zlcou
Naprava je ako som mnohokrat uviedol, viac kyselin, enzymov vlaknin a probiotik.
To ti rychlejsie natravi jedlo, nedovoli hnit v zaludku, a posunie lepsie(vlakniny, ktore zaroven cistia a absorbuju v crevach)) cez creva. Probiotika pomahaju travit, potlacia pripadne skodlive mikroby a vyrobia hromadu obrannych latok pre telo
Adam,neviem ake su to tabletky, ake maju e-cka(niektore su neprijemne, ako mastenec=talc a podobne) a osobne nemam rad pilulky, lebo tie sa mozu prilepit na stenu zaludka a miestne palit. Lepsie je mat roztok, ktory je ovela menej kysly, pripadne rozdrvit tabletku a pridat do nej 2 x tolko sody bikarbony na neutralizaciu.
Ale ja ich beriem v caji, kde do cca 1 litra dam 4 gramy askorbovej kyseliny, co nie je na zuby este prilis silne, menej nez keby som si tam vyzmykal jeden citron.
Rozhodne je to ovela slabsie, ako coca cola a pepsi cola, to som si uz lakmusovym papierkom tiez nameral
RNG prepac ze sa opat pytam ale dnes som rozmyslal nad tymi mojimi problemami z inej temy (grganie a bolest):
co sposobuje tu nevolnost a bolest (tu pomenej ale nevolnost je takmer stale) u mna hlavne rano ale aj po cely den.. najprv som si myslel ze nedostatocne stravena potrava ale ked tak rozmyslam tak ta potrava mi nemoze zostat v zaludku az do dalsieho dna.. tak co mi sposobuje tu nevolnost a niekedy bolest? (taku pichavu ked stlacim zaludok tak boli viac)??
Dakujem vopred!
(tema kde som prispel : www.zdravie.sk )
roman08 a kaciatko7:
lenze ja sa chystam uzivat nie neutralny, ale obycajny tabletkovy vitamin C zo Slovenska. Takze ak ho zacnem uzivat 6x500mg denne, predpokladam dobre, ze budem mat problem so zaludkom ?
ahoj boba77,bola by som rada keby si mi pomohla zohnat ten krem..snad by som sa konecne vymotala zo svojich problemov
oprava, Swansonvitamins.com
maja, tema yam obsahuje plno zdrojov. Ja osobne si ho kupujem dnes zo Swanson.com