Otázky na RNG

RNG

Spomeniem tu aj prostriedok celkove na zvysovanie vyroby energie v tele, tj zvysovani ATP vo svaloch a mozgu,

NADH(Nicotinamide Adenine Dinucleotide hydride, kde nicotinamide je vitamin D-3, adenine je D-4)

Zvysenie ATP priaznivo ovlyvnuje vsetko svalstvo(viac energie) vcitane srdcoveho svalu(proti arytmii a slabosti srdca) a tiez zvysuje aktivitu mozgu(antidepresivum).

Davkovanie je 20 mg denne, v tabletke pod jazyk(sublingual )

RNG

jurko 565, veru ze moze ti zostat potrava aj vyse 8 hodin v zaludku, pripadne este z tenkeho creva sa mou dostavat tlakom kvasnych plynov spat do zaludka toxiny spolu so zlcou
Naprava je ako som mnohokrat uviedol, viac kyselin, enzymov vlaknin a probiotik.
To ti rychlejsie natravi jedlo, nedovoli hnit v zaludku, a posunie lepsie(vlakniny, ktore zaroven cistia a absorbuju v crevach)) cez creva. Probiotika pomahaju travit, potlacia pripadne skodlive mikroby a vyrobia hromadu obrannych latok pre telo

RNG

Adam,neviem ake su to tabletky, ake maju e-cka(niektore su neprijemne, ako mastenec=talc a podobne) a osobne nemam rad pilulky, lebo tie sa mozu prilepit na stenu zaludka a miestne palit. Lepsie je mat roztok, ktory je ovela menej kysly, pripadne rozdrvit tabletku a pridat do nej 2 x tolko sody bikarbony na neutralizaciu.
Ale ja ich beriem v caji, kde do cca 1 litra dam 4 gramy askorbovej kyseliny, co nie je na zuby este prilis silne, menej nez keby som si tam vyzmykal jeden citron.
Rozhodne je to ovela slabsie, ako coca cola a pepsi cola, to som si uz lakmusovym papierkom tiez nameral

jurko565

RNG prepac ze sa opat pytam ale dnes som rozmyslal nad tymi mojimi problemami z inej temy (grganie a bolest):

co sposobuje tu nevolnost a bolest (tu pomenej ale nevolnost je takmer stale) u mna hlavne rano ale aj po cely den.. najprv som si myslel ze nedostatocne stravena potrava ale ked tak rozmyslam tak ta potrava mi nemoze zostat v zaludku az do dalsieho dna.. tak co mi sposobuje tu nevolnost a niekedy bolest? (taku pichavu ked stlacim zaludok tak boli viac)??

Dakujem vopred!

(tema kde som prispel : www.zdravie.sk )

AdamKrt

roman08 a kaciatko7:

lenze ja sa chystam uzivat nie neutralny, ale obycajny tabletkovy vitamin C zo Slovenska. Takze ak ho zacnem uzivat 6x500mg denne, predpokladam dobre, ze budem mat problem so zaludkom ?

bonnie29

ahoj boba77,bola by som rada keby si mi pomohla zohnat ten krem..snad by som sa konecne vymotala zo svojich problemov