prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Žiaľ nie.Ani jeden tento produkt.Všetko so to objednáva cez net zo zahraničia.Ja som zo začiatku s tým mala problém ale poznám ľudí čo by ti s tým vedeli pomôcť.Aj RNG mal kedysi v SR dva obchody ale boli stratové tak to zatvoril.Posielal tie produkty zo zahraničia, žije v USA.Ten krém stojí 20e (cca na dva mesice)a ten YAM (mexický divoký) 10e (cca asi na 20 dní).
dostat ten krem normalne v lekarni? a co je to YAM?dik za radu
na úpravu hormónov...prírodný progesterónový krém alebo Yam....
dakujem za stranku..dufam,ze coskoro poslu ten caj a kamen dostaneme vonku..inak potrebovala by som radu aj pre seba..uz dlhe roky mam problemy po zenskej stranke,robili mi teraz hormonalne testy,ktore nedopadli dobre..hormon na otehotnenie nemam skoro ziadny a mam vela muzskeho hormonu..plus polycisticke vajecniky..nasadili my antikoncepciu minerva,ale nerada by som to uzivala dlhsie..mam nepravidelny menzes,vzdy mi museli dat vyvolacku..neexistuje nejaky pripravok co nie je telu skodlivy a pomohol mi..tuzime po babetku,a nechcem brat hormony
RTG
Budete taky dobry mi odpovedat na moj dotaz?
Dakujem.
Inac samozrejme na to pomaha vitamin C, lebo posilni telo v imunite a budovani novych kolagenovych struktur(regeneracia poskodenia bakteriami). Tiez pomaha aj vyssia davka koenzymu CoQ 10(400 mg), ktory podporuje vyrobu energie a tym posilni aj imunitu, aj regeneraciu.
Sterilizacne su aj zinkove aj medenne iony, nielen koloidne striebro.
Tak ja teda s tým krémom radčej počkám.Aj keď som čítala na nete, niektoré príspevky kde ženy s endometriózov potratili lebo mali nízku hladinu progesterónu a plod sa neudržal.Ja to nechám na prírodu nech sa telo rozhodne.Možno mi nakoniec prídu
anetol, na zapaly dasien(sposobene obvykle streptokokmi) pomoze sterilizacia ustnej dutiny niekolkokrat denne(koloidna strieborna voda, roztok GSE , roztok oxidacnych cinidiel ako MMS alebo peroxid vodika(0.5% a 3%), drzat v ustach niekolko minut.
Elegantna metoda proti zubnym streptokokom je zut zuvacku sladenu xylitolom, ktory doslovas "odhakne" streptokoky a tie sa zmyju slinami do zaludka, kde ich zaludocne kyseliny zabiju.(teda ked mas dost zaludocnych kyselin...)
boba 77, v pripade otehotnenia neodporucam nic hormonalne.
bonie 29, rowatinex je spazmolytikum tj utisovac krcov. Nakolko posobi na rozpustanie kamenov neviem, lebo som na to nevidel nikde studiu. Jedina studia bola na vypudenie kamenov, kde vypudenie bolo v pripade brania rovatinexu o nieco vyssie, ako placebo, co by suhlasili s relaxaciou uretry(mocovodu) ktora povoli potom rozsirenie a zvacsenu pravdepodobnost vypudenia.
www.find-health-articles.com
V pripade studie na chancu piedru sa ale jednalo nie o vypudenie, ale rozpustenie a to aj tak velkych kamenov, co by sa vobec vypudit nedali.
Inac chanca piedra je uz z prekladu "rozbijac kamenov", pouzivany mozno tisicrocia v kulture juhoamerickych indianov.