Otázky na RNG

RNG

Este dolozim aj kokosovy olej na nahradu sacharidov, ktory je tiez hojivy a antimikrobialny, najma protikandidovy, kde candida je casto obvinovana z toxickych rakovinotvornych vyluckov.
Pripadne aj chelacia, lebo tazke kovy tak isto prispievaju k tvoreniu novych rakovinnych buniek.
Zeleniny cheluju, najma zelene vrsky=listy(tiez obsahuju karotenoidy,rozne antioxidanty vcitane polyfenolov) a vnate,
specialne velmi ucinny chelator je cilantro= vnat koriandra.

RNG

toho maltodextrinu je tam naozaj minimum, len nejake miligramy.
Nezabudajte na selen(400-600 mcg) a vitamin D-3(az 5000 IU) okrem normalnych tu casto spomenutych protirakovinnych(enzymi, B-17,velke davky vitaminu C a E, graviola, betaglukany, collostrum,elagitanin,citral, DIM,lanovy olej, Samento,tekute zeolity....)
Cim viac tych prostriedkov, tym lepsie, lebo kazdy z nich pracuje na inom principe a ucinky sa skladaju.

kaciatko7

Dakujem, RNG, my sa uz tak snazime vsetkemu vyhybat, ze som myslela, ze aj maltodextrin do toho patri. sestra nema celiakiu (ma rak. hrub. creva), teraz drzi protikandidovu dietu, vyhyba sa vsetkym sacharidom, tak preto taka otazka.

RNG

Inac napr swansonvitamins ma tuto formu: bez maltodextrinu:
-odkaz odstránený-

Problem je, ze pri malokrvnosti treba nielen zelezo, ale aj vitaminy B-6, B-9(kyselina listova) a B-12.
Preto som odporucal produkt Easy Iron, ktory mam na viacerych chudokrvnych vyskusany, ktorym Slovenske/Madarske produkty nepomahali.

RNG

Betain HCl pouziva miliony ludi na zvysenie kyslosti zaludka. Presny opak, ako hovori vacsina lekarov, ktori pri pale a nafukovani predpisuju protikyselinove prostriedky.
Aj ja som vyse 20 rokov pouzival antiacidy, co mi odporucili lekari a pala sa vracala spat. Odkedy pouzivam Betain HCl a pepsin HCl, nepoznam slovo pala.

Lena 25, neviem ci este stale nevyrabaju koloidnu striebornu
vodu v Lucenci, to zariadenie totiz ma dost dlhu zivotnost
Ale su aj ine zdroje, pozri na Google.sk alebo .cz

RNG

maltodextrin sa nachadza v korke chleba alebo akehokolvek viac upeceneho skrobu. Prvy krat pocujem ze by na to niekto bol citlivy!
V literature sice je plno zmienok na problemy, ale vzdy je to maltodextrin s inymi vecami dokopy, hlavne umelymi sladidlami a MSG.Co sa tyka celiakov, neobsahuje lepku, hoci to v literature mnohi podozrievaju, ale nie odbornici.
Maltodextrin
Maltodextrin is gluten free. It can be made from a variety of starches, including corn, potato, rice or wheat. However the source does not matter because maltodextrin is such a highly processed ingredient that the protein is removed, rendering it gluten free. If wheat is used to make maltodextrin, "wheat" will be appear on the label. Even in this case, the maltodextrin would be gluten free.
To som nasiel na stranke
www.glutenfreeliving.com

lena25

RNG dakujem. dlho som tu nebola. este sa chcem opytat kde mozem zohnat koloidnu striebornu vodu ked v Lucenci to uz nefunguje? a v lekarnach je to velmi drahe?
a este sa chcem opytat na betain HCl ci to nie je skodlive ked je to kyselina?? ako to uzivat. spolu s jedlom alebo pred alebo po?

kaciatko7

Ahoj RNG, prosim ta, hladame so sestrou nejake kvalitne zelezo na nete, pozerala som aj to od puritan a swansons, len je tam problem, ze obsahuju maltodextrin a to sestra nemoze. nasli sme na jednej ceskej stranke, zlozenie: zelezo (vo forme fumaratu) 10mg, vit c 30mg, bioflavonoidovy komplex z citrusov 10mg. je ta forma zeleza v poriadku? nic ine bez maltodextrinu som zatial nenasla. Vdaka

RNG

Milan, pochybujem, lebo som sa pridlho riadil navodmi lekarov.Teraz, na stare kolena sa to snazim aspon trochu korigovat.
V USA sa lekari dozivaju priemerne 68 rokov, zatial co priemerny vek je ovela vyssi.
Jeden z faktorov je aj ze sa mnohi riadia radami, ktore maju pre svojich pacientov.
Ale situacia sa dost prudko meni a dnes su lekari vrstva , ktora najviac pouziva sukromne doplnky(vyse 75%), pre ostatok poppulacie je to len 50% v USA.

Ono to dojde postupne aj na Slovensko, ak tomu nasilne Codex Alimentarius a podkupne vlady nezabrania.