Otázky na RNG

logan

Ahoj RNG.Ake doplnky maju vplyv na dlzku telomerov ,viem o l-carnosine a astralagus ake su dostatocne davky a ci su na dlhodobe pouzivanie, Mohol by si napisat nieco o stem cell enhancers,ma to hodnotu tych penazi dakujem

anonym777

chapem ze si odbornik aj biznismen ale cez net nikdy nechodim a chcem nejake pripravky co su dostupne v lekarni

RNG

elvie, botox zabija nervy, takze ti ochabnu z neho miestne svaly.
Pichli ti to tam, kde nemali.
Po niekolkych mesiacoch sa ale jeho ucinok znacne zmensi a nervy dorastu spat.
A s tym sa vratia aj vrasky....
Botox je mimoriadne silny nervovy jed, takze hovorit o "alergii" nan je trochu mimo.

RNG

anonym, pochybujem , ze menovane doplnky dostanes v lekarni

Ja ich kupujem cez internetove predajne
Curcumin najdes medzi koreninami, tak isto dumbier.
Citricidal na Slovensku je, oreganovy olej je tiez ako Candimin, ja osobne ale beriem radsej kapsule, lebo tekuty oreganovy olej prilis pali v hrdle.
Extrakt z olivovych listov, co momentalne obcas pouzivam je zo Swansonvitamins.com

anonym777

pre rng napis mi konkretnejsie ktore s tych veci su najlepsie co si napisal a aby pre lekarnicky to bolo zname ked to budem nahanat v lekarni

evcca

ahoj rng,neviem, ci sa pamatas, ale pisala som ti o mojom nadmernom smade, zistila som, ze mi pomaha ak si dam trosku obycajnej soli a mizne aj smad aj unava.

elviee

Dakujem Rng, asi som na botox alergicka,horsie ze sa mi po nom zatvaraju aj oci,pichli mi to na stahy viecok a je to este horsie.

RNG

anonym, vysoke hodnoty leukocytov znamenaju niekde v tele zapal a zapal je vytvoreny nejakym mikrobialnym utokom, kde mikroby produkuju toxiny alebo priamo napadaju bunky.
Ja by som pre istotu pouzil niekolko antimikrobialnych(roztok citricidalu, oreganovy olej extrakt z olivovych listov) pripadne aj protizapalove(curcumin, dumbier,boswelicka kyselina a rozne enzymi, ako bromelain, serrapeptaza a podobne.
Kto sa aktivne nebrani, tomu po case mozu oblicky zlyhat.
A cim viacej roznych antimikrobialnych prostriedkov, tym pravdepodobnejsie zasiahnes tu zatial neznamu nakazu.

RNG

elvie, enzymi, absorbenty a voda su sposoby, ako dostat z tela neziaduce latky a jedy, ako botox.
Botox napada aj pecen, preto by som pouzil protokol dr Berksona aspon 3 tyzdne, pre istotu.
V literature lekari sice uistuju, ze sa tato latka po tele nesiri, ale z pripadov otrav z pokazenych konzeriev v minulosti je jasne, ze napriek velkej molekule(100 kilodaltonove polypeptidy spojeme enzymatickym mostikom 50 kilodalton) zrejme sa do tela dostane, lebo ludia na otravu zomierali aj ked botulinum dostali oralne.
Naviac zivotnost v krvi je dost vysoka(230 minut) takze je akurat dost casu, aby sa dostal do pecene, kde enzymatickou cinnostou rozklada, podobne ako nervove vlakna aj hepatalne bunky.( Enzym v nom je proteolyticky)
jpet.aspetjournals.org