Otázky na RNG

neviemneivem

mozem nejako prosim zvysit ucinok zinerytu???aby mi co najlepsie zabral co mam robit?beriem ho na vyrazky na cele uz 3tyzdne...vopred vdaka

RNG

Efina, ja beriem citricidal hocikedy, ked si myslym, ze by na mna mohlo nieco liezt. Dokonca aj preventivne, ked viem, ze mam byt dlhsie s vacsou skupinou ludi v tej istej miestnosti.
Ked na to zabudnem, obcas sa mi to nevyplati. Ja som totiz velmi nachylny na plucne a prieduskove infekcie a musim sa branit ovela viac, ako ini ludia, aby som kazdu chvilu nieco nenalapal.

RNG

Matrix, neviem, je to dost kontraverzne. Na jednej stane su mliecne vyrobky podporujuce plesne, na druhej strana kefir je plny probiotik.
Ale neobsahuje definitivne cukry, tj nemoze podporit rast kandidy. Osobne by som hlasoval ze ano, mozno pit kefir doma vyrobeny z kupeneho mlieka.
Ale je to hodne ovlyvnene mojou osobnou naklonnostou na mliecne kvasene vyrobky.

RNG

Zuzika, posledny krat som sa nechal zaockovat proti tetanusu, ked som sa pred 35 rokmi porezal.Vlastne sestricka mi pri zasivani rany automaticky picjla injekciu, vobec sa nepytala, ci si to prajem alebo nie. Ja som si myslel, ze mi picha len na umrtvenie novokain.

Zodpoveda to tvoju otazku?

A to som este nevedel, kolko podvodov sa v ockovani pacha.Len som tvrdil, ze ked nemam problemy a nie su ziadne epidemie, netreba do ludi nic pchat injekcne.
Z detstva som mal zle skusenosti, horucky a podobne z ockovania a to ma uistilo okolo toho, ze to asi nie je tak nevinne, ako lekari hovoria.

Matrix

Zdravim Rng,prosim ta je vhodne naockovat si do kupenskeho mlieka a pit mliecny kefir vyrobeny z tibetskej hubky pri kandidoze ? cital som,ze to pomaha kefir z tej hubky

zuzika0918

ahoj RNG

Chcem sa opýtať,je dobre sa davať očkovať proti chrípke?máš s tým dobre skusenosti?Z čoho sa oslabuje imunita?odpíš mi na mail....

RNG

michaela, zaraz jej tie hlupe diety, mlady organizmus sa este vyvija a nesmie byt ochudobnovany o ziviny, inac bude za to cely svoj buduci zivot trpiet.
Neviem preco sa tieto hlupe nazory na rachiticku chudost stale siria medzi ludmi ako "ideal krasy", ale je to doslova kriminalna hlupost, lebo je to velmi nebezpecne na zdravie a zivot.

RNG

kikuska 287, tlstnutie je z nadbutku jedla, z "luftu" nie je.
Spomalene travenie a metabolizmus su casto sposobene nizkou cinnostou stitnej zlazy.
Ako vzdy, odporucam extra doplnok jodu, ktoreho ako suchozemci mame vsetci primalo a primalo ho urcuju aj odporucene denne davky (z roku 1948....), ktorych sa lekari zatate dodnes drzia, napriek tomu ze ich kolegovia na mnohe z nich dokazali velku nedostatocnost.

RNG

anonym, crp a hladina leukocytov su dve rozdielne a nezavisle veci
CRP je bielkovina(protein), ktora sa vytvara pri zapaloch,
leukocyty su biele krvinky, nasa obranna armada, ktore sa mozu a nemusia zvysit pri roznych zapaloch, podla toho, ako na to telo reaguje. Daju sa aj umelo zvysit(aktivita aj pocet) ked to potrebujeme pri roznych chorobach, kde telo nereaguje ich zvysenim , ako napr rakoviny a mykoplazmy.