prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Chcela by som sa opytat,mam dceru,kt. mala asi pred rokom pri vyse 165 45kil,teraz ma 39kg.
Netusim ako schudla ...ci umyselne alebo nie,pracujem nonstop netravim s nou vela casu.
Doktor jej zobral krv z urcitych latok,a povedal ze ma malo zeleza a ze je chudokrvna...
Preto sa Vas chcel opytat,kedze je chudkorvna moze pribrat alebo bude stale taka chuducka?mna to trapi ,uz ani gatky jej niesu najlepsie
Moj pubertalny syn ma nadvahu a pritom sa stravuje ako ostatni jeho vrstovnici...hovori ze ma asi zly metabolizmus.Da sa upravit niecim metabolizmus?Nejakymi doplnkami?Dakujem za odpoved....
P.S.Pohyb mu nechyba,snazi sa sportovat kolko mu vaha dovoluje...
crp 138 ktore som vtedy este mal moze sa tiez znizit crp ked sa znizili leukocyty???skus mi este na toto odpovedat a pri takom vysokom crp je to nebezpecne?
crp(c- reaktive protein test) je tiez silny indikator zapalov v tele, tj zamoreni a nakaz.
Tie mozu ovplyvnit hociktory organ, nielen ladviny) preto sa treba aktivne branit cistenim tela a bojom proti mikrobom, co to sposobuju.
aby som nezabudol, bral by som aj collostrum(3x400 mg), ktore zvysuje pocet a aktivitu niektorych bielych krviniek(to by sa tvojmu lekarovi asi nepacilo, ale biele krvinky su prave tie, ktore odstrania nakazy, to je nasa obranna armada.)
anonym 777, rentgen a sono vidia len zmeny na tvare alebo cudzie objekty v tele. Zapalu, virusy, bakterie atd, to sa neda rentgenom nijak vidiet.
Tj ked mas negativny nalez roentgenom, neznamena, ze tam nemas nejaku nakazu. Dokonca ani mikroskopicke parazity nevidiet na roentgene ani na sono, takze aj tie tam mozu byt.
Takze sa treba branit roznymi prostriedkami, ktorymi sa snazis zasiahnut vsetky mozne nakazy, kedze nevies, o aku sa vlastne jedna. Ak sa nebudes branit, tak z tych zapalov tam mozu nastat zmeny, vytvorit sa tam rozne nepotrebne tkaniva(cysty, hrcky , tumory) alebo sa moze poskodit funkcvia obliciek premanentne.
Moja zasada je:"najlepsia obrana je utok"
A znova spomenem ucinne doplnky so sirokospektralnymi antimikrobialnymi ucinkami(nie len atb, ktore ucinkuje len na niektore bakterie)
Citicidal
Oreganovy olej
extrakt z olivovych listov
to je to minimum. Plus na noc probiotika.,
Dalsie mozne a ucinne su collostrum, graviola, chaparal,lapacho, Samento/uncaria tometosa atd.
A pri takych problemoch by som uz davno bral aj nieco protizapalove ako curcumin, dumbier a cistiace enzymi(bromelain, papain alebo silne zmesy viacerych, pozri napriklad na niektore, co som uviedol a porovnal na -odkaz odstránený- )
evita 80, kazda z tych vakcin ma zialbohu aj skodlive nasledky, lebo obsahuje rozne pre telo neprirodzene latky a niektore uz zname neurotoxiny.
Ja som osobne hlavne proti vakcinam, co maju vela roznych zloziek, lebo tie o tolko viac napadnu obranu toho maleho stvorenia, co si este len imunitu vytvara.
Ja osobne ako dieta som bol ockovany prvy raz az ked som mal skolsky vek a nepamatam si, ze by sme mali viac zdravotnych problemov, nez dnesne deti, ktore maju alarmujuce mnozstvo alergii, co my sme nepoznali, hoci aj za nasich cias bolo velmi silne chemicke zamorenie(mozno silnejsie ako dnes)
elfina, to je velmi mala davka, neviem comu sa s nou chces branit. Ak chces nieco pouzivat preventivne, tak hovorime aspon o 10 kvapkach citricidalu.
pre rng dnes som bol treti krat na sono aj rentgen obliciek a potrvil ze tam nic neni,este obvodna mi zobrala krv na leukocyty ktore som mal ako som uz pisal pred tym 14,9 teraz mam 8,9 takze to sa upravilo ale ale moj urolog ma upozornil na zvysene crp 138 ktore som vtedy este mal moze sa tiez znizit crp ked sa znizili leukocyty???
Rng prosim ta mohol by si mi napisat ktore vakciny pre male deticky su bezpecne a ktore skodlive? Neviem nakolko vidis do tejto problematiky, budem vdacna aspon za nazor. Dakujem pekne.