prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mariaj v piatok idem na gastro uvidim co mi povie pani doktorka
inac je 575 je asai velka davka naraz na crevne k ultury ale asi neni problem to vysipat a rozriedit do vody a pit postupne?
ahoj rng ja by som sa ta chcel opytat preco preferujes citricidal tekuty....ved vlastne 35 kvapiek to je okolo 700mg vytazku. to ma skoro jedna kvapka maximu strenght od swansonu ktory stoji 6,50. inac 1 kvapka gse ma 10mg. a ked to pocitam tak v 32oz gse je toho okolo 190g to vyde okolo 90dolarov a tolko isto dokonca este viac ziskam z troch baleni gse tabletiek gse maximum strenght za cca 20dolarov??? spravne? a to sa jedna este o velke zvyhodnene balenie.
rodolfo, tie zelatinove tobolky, 150 mg, z puritan(materska firma NBTY) maju zhruba 15 mg cisteho oreganoveho oleja z divokeho oregana. Ten ma spravidla zhruba od 60 do 80% carvacrolu.
Kedze pravidla pre GMP udavaju, ze obsahy na flaskach musia sediet na +-5% toho, co je na nich uvedene, dnes sa vyrobci snazia chranit proti pripadnym problemom a mozno i stratenim prava pouzivat znacku GMP a vyvolat prenasledovanie FDA.
Takze uvadzaju len to, co vedia dokazat.
Inac tento produkt som pouzival uz vyse 10 rokov a pokial viem, na tomto fore som oreganovy olej prvykrat zaviedol ja, a mal som ho aj v mojich obchodoch.
Velmi podobnu kvalitu ma aj Swansonvitamins, tiez 150 mg zelatinove tobolky, odkial to dnes kupujem aj ja.
miloos, hormony sa tvoria a nicia v tele cely cas. Takze ked sa netvori dost z roznych dovodov alebo spravne, rozumne je ich doplnovat.
Tak, ako sa nestaci jedenkrat najest a potom uz netreba jedlo do konca zivota, tak isto si musis doplnovat veci, co ti chybaju cely zivot alebo aspon dovtedy, ked sa telo nauci chybajuce vytazit ci vyrobit.
evcca, studene ruky su z nedostatku cirkulacie krvi alebo z nizkeho metabolizmu.
Obe tu uz boli casto spominane.
Na cirkulaciu odporucam kazdemu aspon lecitin, 1 az 2 x tyzdenne lyzicu cisteho praskoveho.
Na rozsirenie ciev su rozne antioxidanty a hlavne ovocie hlohu(odporucam 2x1 gram v kapsuliach, po anglicky Hawthorne, ale rastie aj na Slovensku a da sa nazbierat a ususit.
Na zvysenie spalovania je hromada prostriedkov, co su spomenute na temach hlavne chudnutie(rozne termogeneratory)
Nuz a na hormonalne spomalenia(nizka cinnost stitnej zlazy ) odporucam brat jod, to som tu uz casto spominal, ze ako suchozermci mame velky nedostatok jodu a zialbohu odporucene denne davky z roku 1948 uvadzaju daleko nedostatocnu davku, ktoru napr Japonci prekracuju vyse 80 krat v priemere a zrejme im to robi dobre, lebo sa dozivaju ovela viac, ako my a staci pozret len na plet japoniek z Japonska=ako perfektny porcelan a Japoniek z Hawaii=same acne, ako typicki americki pubertaci, takze je to asi v strave, vsakze.
miloos, odporucam najmenej 100 mg denne hyaluronockej kyseliny denne.Ved toho klboveho maziva su v tele celkom slusne mnozstva!
Ale su aj ine, ktore na to pomahaju, staci ti zjest tyzdenne aspon 2 avokada.
Taktiez silny prostriedok na obnovenie klboveho maziva je CMO(cetylovane tuky vseobecne, hlavne cerasomal cis 3 cetyl myristoleat)
Aj lyprinol je na to velmi ucinny a vseobecne aj na klby.
adka, beries veci na vseobecnu imunitu, ciastocne aj na viralnu. To by ale zrejme nestacilo na silny utok virusu herpes zostrix.
Pozri na ine antiviralne na -odkaz odstránený-, kde su zoradene zhruba podla ucinnosti.
Odporucam ti pridat probiotika, aspon raz -dva krat za tyzden.
Zapal slinnej zlazy ale moze byt sposobeny ako dosledok inych mikrobov, od bakterii az po plesne. Mohol sa vivinut ako sekundarna infekcia pri oslabeni tela sposobeneho premnozenim virusov.
Preto ti odporucam brat silnejsie prostriedky ako roztok citricidalu a oreganovy olej, kym ti to neprejde. Proti zapalu sa daju pouzivat rozne protizapalove(curcumin, dumbier, bromelain a ine enzymi, boswelin atd) ale to pricinu nevylieci, tu treba adresovat tymi antimikrobialnymi
Inac neutesuj sa, ze mas herpex zostrix vylieceny, lebo ten zostava v tele na cely zivot a prejavi sa zakazdym, ked je telo oslabene a jeho viralna imunita poklesne. Podobne su aj mnohe ine virusy, ktore nosime v tele.
Preto tak zdoraznujem posilnovanie viralnej imunity
RNG, chcem sa spytat na tvoj nazor na kvalitu Oregano 1500mg (softgel) z Puritans Pride. Nie je tam ziadna zmienka o Carvacrol.
a este som sa chcel opytat ked sa yamom napravia u zeny hormonalne hladiny a cyklus ci mas s tym niake osobne skusenosti ci to tak ostane alebo sa po vyluceni yamu sa znova rozhodia...nemusi sa jednat len o napravu cyklu povedzme napriklad pri menopauze ked sa rozhodia hormony a yamom sa to spravi ostane to stabilizovane? dakujem rng