Otázky na RNG

RNG

nolpaza, zaspinenie/zamorenie tela moze byt aj z nedokonaleho travenia. Na to som odporucal kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika. KAZDE z tychto je potrebne a nevyhnutne pre spravne travenie a vylucovanie.
Niekto moze mat nedostatok iba jedneho ale ja odporucujem pre istotu doplnit vsetky, najma ked ma clovek telo zamorene a zacinaju sa mu vytvarat rozne utvary(smetne kose) ako hrcky, tumory, cysty, myomy, polypy....

simonka.

mozem sa ta RNG opytat na biocalcium znacky tiens vravi ti to nieco pouzivam to zda sa mi to dost dobre ja to praskova forma cisto zivocisna vraj jeden obsah balicka sa moze rovnat niekolkym x kusom balenia co su dostupne bezne v lekarni je to aj pomerne cenovo dost vysoke ale ak mas skusenost s tymito vyrobkami bola by som ti povdacna za odpoved

Matrix

No tak ja by som to vyskusal , len este sa chcem spytat biely jogurt dufam,ze na rano mozem, plus este som tu nasiel co si pisal ze bezsacharidova dieta sa skalda zo zelenin, masa,ryb, syrov, orechov a tukov. Zelenina cerstva samozrejme najme,a chcem sa spytat na tie masa a ryby ... vacsinou varene v rure naprirodno alebo tak ? a ryby v konzerve asi tiez nemyslis vsak? plus semena a orechy sem patria:mandle,lieskovce,slnecnicove semena,lanove semeno,kesu orechy,para orechy,sezamove semeno , to vsetko mozem? diky za odpoved,bo potrebujem vediet naozaj ze co mozem a co nie papat,diky.

Matrix

No tak ja by som to vyskusal , len este sa chcem spytat biely jogurt dufam,ze na rano mozem, plus este som tu nasiel co si pisal ze bezsacharidova dieta sa skalda zo zelenin, masa,ryb, syrov, orechov a tukov. Zelenina cerstva samozrejme najme,a chcem sa spytat na tie masa a ryby ... vacsinou varene v rure naprirodno alebo tak ? a ryby v konzerve asi tiez nemyslis vsak? plus semena a orechy sem patria:mandle,lieskovce,slnecnicove semena,lanove semeno,kesu orechy,para orechy,sezamove semeno , to vsetko mozem? diky za odpoved,bo potrebujem vediet naozaj ze co mozem a co nie papat,diky.

AdamKrt

Peto T Dnes 09:42:

diky za navod. Ked to vysumi, co vznikne ? Nieco ako prasok - nejaka hrudka, alebo len roztok, co treba cely vypit ?

RNG

moncika, vysoke hladiny kyseliny mocovej su sposobene stravou vysokou na puriny alebo poruchami vylucovsnia ladvinami.
Pozri na temy DNA alebo GOUT, tieto tu uz boli viackrat

RNG

plno otaziek s vyzivou je zodpovedane na tomto programe, je sice po anglicky ale ma ceske titulky. Kto sa seriozne zaujima o ine sposoby udrzby a prinavratenia zdravia, nez ponuka dnes lekarska komunita(tj iny pristup nes symptomaticke diagnozy a chemicke lieciva), nech si trpezlivo vypocuje , pripadne aj viackrat tento program, skor nez zmizne z internetu
www.mustwatch.cz

RNG

endo, yam a progesteronovy krem robia podobne hormonalne veci takze pri vacsich davkach mozu sposobit privela progesteronu. Neviem ake davky beries.
Yam odporucam okolo 2 gramy denne, predavkovast sa nim je nemozne, lebo neobsahuje priamo hormony, ale len material na ne=polotovar, Diosgenin.
Progesteronovy krem ale obsahuje priamo progesteron, takze tam je predavkovanie teoreticky mozne.
Bromelain je aj protizapalovy aj proteolyticky, ale osobne som radsej za zmes roznych enzymov, tj vcitane bromelainu, papainu, pankreatinu a roznych fungalnych, lebo kazdy z nich ma ciastocne inu akciu v tele(specificku) a len vacsie mnozstvo z viacerych je naozaj ucinne na rozne zamorujuce latky.
Napriklad na lepku, co je vlastne v zaklade protein sa dosial nenasiel spravny enzym, hoci tych proteolytickych su uz desiatky roznych na trhu.

bazalka

Dobrý deň, viem, že to tu už bol viac krát spomínané, ale chcela by som presné názvy enzýmov, ktoré sa majú užívať na cysty na vaječníku. Mne zistili cystu 8 cm. Doktor povedal, že je pravdepodobne vodová. dnes mi dal injekciu na vyvolanie menzesu a keď mi neprasken, budem musieť ísť na operáciu. Čítala som, že je vhodný jód a nejaké enzýmy. Chcela by som bližšie info aj ako to všetko treba používať. ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE