Otázky na RNG

RNG

matrix, vlasske oriesky, slnecnicove a tekvicove jadierka, kesu oriesky, burske oriesky(podzemnica olejnata) to vsetko mozes jest pri bezsacharidovej diete.
Aj huby, dokonca zeleny hrasok a fazulku,(nie suche strukoviny, tie maju privela skrobovin)
Nesmies ovos, psenicne, kukuricne, razne, jacmenne produkty, lebo tieto semena su skrovbovite, nie olejnate. Skrob je forma cukru=sacharid.

RNG

melania, je mi velmi tazko hadat, ake neurotoxiny mas v tele, ci su to tazke kovy, pesticidy, toxiny z mikrobialnej cinnosti atd. Ja nie som jasnovidec. Z toho, ze mas zapal sedacieho nervu usudzujem, ze mas nizku viralnu imunitu, tak ti ju odporucam si zvysit.POzri na tuto temu:-odkaz odstránený-.
Na poskodene nervy je dobry rybaci olej v davkach 6 az 10 gramov denne.
Ten je zaroven protizapalovy a zrieduje krv, cim zvysuje cirkulaciu krvi v tele. To ti moze pomoct k lepsej funkcii mnohych telesnych mechanizmov.
Malo energie byva casto spojene s nizkou cinnostou stitnej zlazy. Ako kazdemu odporucam ti brat jod(a tiez selen, zinok, lecitin probiotika a vitaminy C, D-3 a E)
Pripadne by som skusil si precistit telo aj enzymami, to nikomu nemoze uskodit a nikto nema telo uplne ciste.

Inac tvoje vsetky problemy mozu byt aj zo zleho travenia a absorbcie, na co su doplnky kyselin, enzymov, vlaknin a probiotika. Zle travenie ovplyvni vsetky funkcie tela, od roznych imunit, vyroby energie, regeneraciu a pod.

RNG

ali,nerozumel som tomu tvrdeniu,
nemozes mat krvinky v poriadku, ked mas zeleza malo. Zelezo je sucastou hemoglobinu, co je cast cervenych krviniek.
Hemoglobin je bielkovina zodpovedna za nosenie kyslika v tele
Na tvorenie hemoglobinu je potrebne nielen zelezo v spravnej forme(tj organicky viazane na podla moznosti aminokyseliny, ale aj trochu medi, vitaminy B-6 B-9 a B-12. Nedostatok hociktoreho z nich znamena malo hemoglobinu.
Preto som odporucal doplnok, ktory toto vsetko obsahuje a nie chemicky maltofer.

AdamKrt

RNG Dnes 18:27:

a to uz preco je povedzme 110g maku denne vela, ak mas sa moze uzivat dlhodobo a nehrozia oblickove kamene ? To asi nemas nicim podlozene preco by to bolo vela ? Naviac mak ma vysoku uroven vstrebatelnosti.

Naproti tomu preferujes hydrolazu kosti, kde kost je defakto anorganicky vapnik a vstrebatelnost bude tymto pravdepodobne dost mala.

RNG Dnes 18:31:

aka je absorbcia VAPNIKA u tych pripravkov ? Je vacsia ako u maku ?

Inak nechapem, preco by mal clovek brat prirodny doplnok, ak v maku je take velke mnozstvo organickeho vapnika. Jedine, ze by mal clovek nejaky problem s travenim maku.

Inak, bolo by zaujimave vidiet 50 rocne skusenosti s vstrebavanim s jednym druhom vyrobku. Pravdepodobne mal ten vyrobok 100x minimalne zmenene zlozenie pocas toho obdobia, alebo sa prestal po par rokoch vyrabat.

Melanie

Dakujem za odpoved, co je neurolysin.Ako sa tejto látky mozem zbavit? Je mozne,ze preto mam problemy si spomenut/jedno či z detstva alebo sučasnosti/,som uz od mladosti strasne unavena,nebola som schopna pracovat ako ostatni, liecili mi depresiu,teraz mam par mesiacov zapal sed.nervu,a radsej nebudem dalsie menovat..Co mozem urobit?

ali11

nepaci sa mi,ze niekto ma len 2otazky a nedozvie sa priamu odpoved,niekto ma 10 a odpovede priame.:(na moju tazku sa zabudlo?

RNG

samozrejme, ze bryndza je kvaseny produkt, mliecny. Zato, ze je zdravsi, nez vyrobky z kravskeho mlieka este nie je vhodny pri prisnej protikandidovej diete.