Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

VincentV

Dakujem vsetkym za odpovede, mam tu wifi internet a len napisat sem mi trvalo viac nez dve hodiny, stale to pada.Keby tie vyrazky neboleli tak urcite nealarmujem, ale je to naozaj neprijemne.Este raz vsetkym dik.

datelinka

ivka, deodoranty, ako vyplyva z nazvu, prekryvaju neprijemne pachy silnejdsou a prijemnejsou vonou.
antiperspiranty zabranuju poteniu.
:-)
vincent, kvoli vyrazkam takyto poplach? naozaj nemrhajte drahocennym casom pana RNG, ked uz na to odpovedal.

Ivka 1

Vincent hrcky pod pazuchami byvaju sposobene pouzivanim deodorantov,ktore obsahuju aluminiove soli a zirkonium.
Deodoranty zabranuju poteniu tak,ze upchaju
potne kanaliky pod pazuchami, pot sa prestane vylucovat ale nevylucuju sa ani skodliviny,ktorych sa telo zbavuje aj potenim. Takze odporucam prestat pouzivat deodoranty a hrcky sa po niekolkych dnoch stratia.Probiotika, vit.E a oreganovy olej nie su v ziadnom pripade pricinou ich vzniku.

pauli 73

VincentV ja nie som síce RNG ale podla všetkého sa ti upchala a zapálila potná žľaza pod pazuchou a mohol ti to spôsobiť aj nový deodorant, tu je už o tom téma a je tam aj odpoveď RNG www.zdravie.sk

VincentV

inac ma este napadlo jedine co beriem nove za tu dobu co som tu je oreganovy olej, hylaktiv(probiotika) a vitamin E, nemohlo to sposobit nieco z toho?

VincentV

RNG, prosim ta si moja posledna zachrana!
Pod pazuchou sa mi pred cca 2 dnami objavili dve vyrazky, tvrde a bolestive(mozno po pouziti novej holiacej peny, alebo deodorantu) a vobec neviem co s tym.Momentalne som na dva tyzdne uplne odrezany od sveta, v zahranici, takze do lekarne ani obchodu sa nedostanem.Enzymy, probiotika a jod beriem denne, skusal som si na to dnes dat kokosak tak dufam ze to aspon trochu pomoze.Nevedel by si poradit co s tym?po ruke mam len ten kokosak, kremy,vitaminy,neem, nic viac ma nenapadne.
Diky moc!!!

RNG

B-12 je produkt kvasenia hlavne, nici(98%) sa v zaludku kyselinami, tj lepsia forma je liposomicka, na v strebavanie cez sliznice. vyse 80% ucinne(pod jazyk, sublingual)
Jadierka papaje niekde oprazaju a jedia.Neskusal som to osobne.
Oreganovy olej sa neodporuca v tehotenstve, moze zvysit pravdepodobnost potratu.
Na GSE/citricidal som necital nic podobne. Ale prevencia extra hygienou je asi najlepsia proti prenosu. Mozes brat aj betaglukany na zosilnenie imunity, samozrejme probiotika a zinok minimum.

Prosim, naozaj nemam uz cas, nepiste otazky. Vdaka za ocenenie.

Pouzivajte vyhladavac, ved som toho napisal akurat dost . Pripadne sa obrate na stranku -odkaz odstránený- kde su niektore tie prispevky zoradene priehladnejsie

Dufam, ze sa konecne niekto najde, co si predplati periodika roznych alternativnych lekarov, ako dr Whittaker, dr Williams, Rowen, Spreen alebo si ich aspon najdu na nete, aspon doktora "Mercola", ktory publikuje hlavne cez net=zadarmo.

Adresy som tu uviedol viackrat, dajte si mena do vyhladavaca

Peto T

Chcel by som len pripomenúť, že Linus Pauling síce dostal Nobelovu cenu za mier, ale vtedy to už takmer vzdal, pretože jeho zápas za svetový mier a jadrové odzbrojenie ho vyčerpal a získal mu predovšetkým silných nepriateľov, vodcov všetkých veľkých štátov na všetkých kontinentoch...

Ešteže ho Stone a Hoffer stihli nadchnúť pre vitamíny, ináč by sa pobral do dôchodku a možno zomrel vo veku 65 (vzhľadom na rakovinu prostaty, ktorú mal od 59r). Ale nadchol sa, urobil kusisko práce ohľadom vitamínov a sám ich užíval, takže sa napriek zlovestnej diagnóze dožil 93 rokov.

sea_water

RNG, DAMIAN!!!!!!!!
kaslite na tych, ktorym sa nepacite! ved nikdy sa neda vyhoviet vsetkym. aj keby ste propagovali celosvetovy mier a globalne stastie, vzdy sa najde rýpač, ktory s tym nebude suhlasit. tak ako napr. neexistuje clovek, ktory by sa po fyzickej stranke pacil kazdemu cloveku na tejto planete.
moj osobny odkaz pre vas:
psy stekaju, karavana ide dalej!