prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prosim, naozaj nemam uz cas, nepiste otazky. Vdaka za ocenenie.
Pouzivajte vyhladavac, ved som toho napisal akurat dost . Pripadne sa obrate na stranku rng.nazory.eu kde su niektore tie prispevky zoradene priehladnejsie
Dufam, ze sa konecne niekto najde, co si predplati periodika roznych alternativnych lekarov, ako dr Whittaker, dr Williams, Rowen, Spreen alebo si ich aspon najdu na nete, aspon doktora "Mercola", ktory publikuje hlavne cez net=zadarmo.
Adresy som tu uviedol viackrat, dajte si mena do vyhladavaca
Mirka 912,o aky film ide?? Môžeš sem dať jeho nazov??
ok... ako sa na neho nakontaktujem?
RNG - ak sem kuknes - môj mail miroslava.mt@zoznam.sk - mam zaujem o nejake publikacie o ktorych si informoval, chcem si ich kupit, pozrela som film ktory si doporucil, padla mi sanka... dakujem, naozaj mam zaujem o to, co som sa v tom filme dozvedela.
Pozri si jeho posledný príspevok a budeš vedieť prečo.
Inak ak nechcete aby RNG príspevky skončili v neprehľadnej zóne, vyhľadajte si príspevky, ktoré sa týkajú vášho zdravotného problému, a pošlite ho sem ///////////////// , kde bude prehľadne zaradený.
Sony31, preco tu RNG uz neprispieva?
Kiky, RNG tu uz bohuzial neprispieva. Ale mozes si jeho rady najst cez vyhladavac.
Ahoj Rng,
mohla by som ta poprosit o laskavost?Som rozhodnuta zakupit si kokosovy olej a koloidne striebro, nasla som si informacie na internete ale vobec neviem na ktoreho predajcu sa mam obratit, nemohol by si mi poslať na moj mail nejake rady, kedze viem ze tu sa reklama neda robit.
kristyh@atlas.sk
zakupila som si uz Betain HCl a Candimin,uzivam aj Collostrum a pijem rano Psyllium..ale zatial nemam pocit ze by sa mi moj boj s kvasinkami nejako podaril vitazit..
dakujem velmi pekne
tak si ich potri liehom, nejaky alkohol sa urcite pije aj tam kde si :-)) zmierni ti to opuch, vysusi ich. :-) vela stastia.