Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Inac, ze "moze spustit rakovinu" je len tvoja nicim nepodlozena teoria, lebo naopak, chlornan a chloritany sa pouzivaju ako silny citotoxicky oxidacny prostriedok pri niceni rakovinnych buniek.
Podobne tvrdenie tu bolo casto na peroxid vodika, ktory sa pouziva tak isto uspesne na liecenie rakovin v mnozstve klinik v USA(potichu, samozrejme, lebo nasa FDA ho na ten ucel neschvalila, zialbohu, pod tlakom onkomafie)

RNG

denz, to som rozhodne nepisal.
Chlornan je sice silna chemikalia, ale zatial som pocul len o desiatkach tisicov vyliecenych a ziadne pripady poskodenia zdravia.
Obcasne herxheimerove reakcie(uhyn mikrobov a ich toxiny sposobujuce rozne problemy v tele, docasne samozrejme)len nasvecuju, ako je velmi tento chemicky prostriedok ucinny proti roznym mikrobam a parazitom.
Opakujem, neodporucam to osobne len z dovodu, ze o tom este primalo viem(teda ja), ale coraz viac sa priklanam k tomu, ze to budem raz, ked to bude zapotreby aj ja pouzivat.
Rozne oxidacne liecby su uz davnejsie klinicky dokazane ako velmi ucinne, ci uz hyperbaricky kyslik, EVOT, ozonizovanie krvi,peroxid vodika a toto zapada do tej istej sfery, naviac je to velmi lacne, takze si to kazdy moze dovolit.

Samozrejme, nie je to potravinovy doplnok, ale chemikalia a ako taka sa ma pouzivat len v pripade nevyhnutnej potreby.Tak ako sa pouzivaju lieky, ktore maju skodlive postranne ucinky.

Denz

RNG-
konkretne ten chlornan je silne oxidacne cinidlo a nici vsetky vitaminy a moze spustit rakovinu.
Cize radsej ako pises,neskusat.

RNG

denz, ja neviem, kde chodis na svoje data, ale MMS1 a MMs 2 maju uzasne silne ucinky, az sa ich tak trochu obavam. Je tu plno citatelov, co ich uspesne pouzili na rozne problemy a to v celkom malych davkach(niekolko kvapiek MMS1=Na2ClO3 alebo 100 -200 mg Ca(ClO)2)
Ja to osobne tu este neodporucam priamo, lebo sa jedna o silnu chemikaliu a nie potravinovy doplnok, ale korespondujem s mnohymi, ktori mali nevidane velke uspechy s tymito pri hubeni parazitov, roznych mikrobov, vcitane kandid a podobne.
Zatial som to vzdy vedel vyriesit potravinovymi doplnkami.

Prosim este raz, na tuto temu uz nepiste!!!

RNG

izzy, zatial by som nezhanal astragaloside 4, lebo je pridrahy na bezne klinicky ucinne pouzitie. Ale dufam za par rokov to bude pristupnejsie.
Astragalus ako adaptogen a antiviralny doplnok sa pouziva 2x1 gram denne+
Inac toto vsetko som uz pisal viackrat, prosim, pouzivajte vyhladavac, lebo ako som povedal, nemam dost casu na diskusie.
Ak budem mat nejake novsie uzitocne informacie, dam ich aj sem, ale nie vo forme diskusie.

Prosim neadresujte dalsie otazky na tuto temu!!!

RNG

ester C je vodorozpustny, ester C palmitat je aj tukorozpustny.
Kyselina chlorna je viac radov ucinnejsia antimikrobialna latka, ako alkohol.
60 % alkohol je povrchovo dostatocne sterilizacny, ale nie na tolko ako chlornany.
Alkohol v tele sa rozriedi a uz nefunguje vobec ako sterilizator.
Chlornany aj v tele sterilizuju a to aj vo velmi nizkych koncentraciach.