prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rovnaky ucinok ako kys chlorna ma 60 percentny alkohol :-)
Mám Ester C a vitamín C výrobky - sú rovnako ako vitamín C Ester?
Aktuálna Vitamín C Ester (palmitát askorbylu) je látka, ktorá je nielen rozpustný vo vode, ale tiež je tuk-rozpustný. To umožňuje rýchle prenikanie do všetkých vrstiev buniek vášho tela pre maximálne výsledky. Táto verzia je omnoho jemnejší účinok na kožu a stabilnejšie v aktuálnych skladieb je zachovanie efektívnosti a aktívnych látok pre asi 2 roky a nie 2 mesiace. Vitamín C a Ester Cs, ktoré môžete kúpiť v drogérii alebo vitamínov alebo predajňa zdravej výživy sú zvyčajne formu L-kyselina askorbová, že je len rozpustný vo vode, viac dráždi kožu, a je oveľa menej stabilná, čo vedie k omnoho kratšiu trvanlivosť.
Read more: translate.googleusercontent.com
Follow iVillage on Twitter
vitamin C ester
www.google.sk
ved prave preto zhanam ten tukorozpustny askorbil palmitat.... som chcela vediet, ci ma niekto konkretnu skusenost. Pan RNG,v jednej teme som citala pre mna dost sokujucu informaciu ze astragalus dokaze nadlzit telomery. V akych davkach je to realne ? Podla Vasich zdrojov viem, ze je to adaptogen.... to znamena ze jeho uzivanie dokaze telo vyzbrojit proti virusom ?
kyselina askorbova nie je velmi vhodna do kremov, lebo ma nepriaznive PH(kysla) a nerozpusta sa v tukovych podkoznych vrstvach. Preto odporucana forma je neutralna, tukorozpustna, ako ascorbil palmitate(ester C palmitate)
Hyaluronaty a kolageny su privelke molekuly, takze nemozu prejst cez pokozku=neucinne pridavky.
Vitamín C
Starý dobrý vitamín C je pre pleť použiteľný iba vo forme kyseliny L-ascorbovej. Je jedinou formou vitamínu C, ktorá sa dá efektívne využívať pre kožné bunky. Vedecké štúdie dokazujú, že topické krémy a séra s vitamínom C vo forme kyseliny L-ascorbovej sú účinné pri vyhladzovaní vrások a jemných liniek. Negatívne na vitamíne C je to, že pomerne krátko zostáva stabilný, na vzduchu oxiduje a stáva sa neúčinným a dokonca potenciálne škodlivým. Preto sa treba zamerať na produkty obsahujúce kyselinu ascorbovú, pričom potenciálnym problémom sú stabilizátory, ktoré môžu spôsobiť nežiaduce reakcie.
ahojte, chcem sa spytat, objednaval niekto Ester C palmitat ? Ak ano, odkial a ake mate vysledky uzivania (elasticita, vrasky). Chcem si vyrobit krem podla RNG odporucania, ale u nas sa neda zohnat tukorozpustny vitamin C.
Ahoj RNG, chcem sa Ti len podakovat za Tvoju pomoc. Prajem vela stastia ...