prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG rada by som sa informovala na wild yam..mam 500 mg balenie/1tbl., v navode je napisane ze mam uzivat 2x/2tbl. denne po dobu 15 dni a potom vysadit a cakat na menstruaciu.Pisem preto, lebo mam problem s menzesom, ktory mam raz za pol roka.HAK uzivat nechcem a podla vasich rad som si zakupila v zahranici yam.Neviem ci ho uzivam spravne podla navodu, lebo teraz su 4 dni co som ho vysadila po 15 dnoch a menzes som este nedostala. Vy pisete, ze sa ma uzivat yam stale. tak neviem.Mozete mi poradit ci mam este cakat,alebo ci mam zacat brat yam a uzivat ho pokial mi nepride menzes? A este dalsia vec, co sa tyka toho balenia tak je tam napisane ze 6% obsahu je "steroid" a zvysok je yam..nemoze mi to uskodit? dakujem
pravekadieta.cz
zaujímavé čítanie
rng,môžem si kúpiť výživový doplnok: Jód,pokiaľ aj beriem euthyrox 25?
Poslem niekoho do lekarne spytat sa, uz 3 hodiny lezim s nahrievacim vankusikom zatial to moc nepomaha,ale pri lezani ma neboli nic.. kym sa nepotrebujem postavit a ist na wc :(
Mna bolia krize, cez tyzden som spadla, tak bud preto, alebo som prechladla ked ma prefuklo vonku :(. Neviem, ale od vcera ma boleli krize, a dnes som sa mierne zohla a akoby ma "seklo" ale neviem ci to je seknutie, ale bolia ma krize, velmi to boli ked sa chcem postavit, sediet nedokazem, chodit tiez moc nie lebo pri akomkolvek miernejsom pohybe/ohybe to boli :(
cajik a ako ta boli ta chrbtica? teply obklad, alebo vana by ti nepomohli? Ale vazne, skus zavolat na pohotovost ci do lekarne a spytat sa.
ok tak ja to nejak vydrzim :( dik za odpoved
radsej si to nedavaj..zajtra zavolaj doktorovi...alebo posli niekoho nech sa ide spytat do lekarne..tam by mali vediet