prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dik, ale neviem co mam robit, ked mam velke bolesti chrbtice :( ci si mozem dat nieco proti bolesti alebo radsej neriskovat
a inak citam si to na nete a je tam napisane ze nesmies brat ziaden volnopredajny liek bez odporucania lekara, nie ze ho nemozes brat vobec
ked je raz nieco v pribalovom letaku napisane, tak to treba dodrzovat
Este sem prispieva RNG ? alebo niekto kto by vedel.. surne potrebujem pomoc.. uzivam doxybene 100mg 1x denne a na pribalovom letaku pisu ze sa nesmie uzivat so ziadnymi inymi volnopredajnymi liekmi. znamena to, ze nemozem uzit napr ataralgin, alebo iny liek proti bolesti? Ja ho velmi nutne potrebujem :(
www.dcscience.net
otazky zodpovedane.....
Ak by si išla stranu dozadu, tak tam nájdeš toto:
Používateľ
RNG
dátum a čas príspevku
09.12.09 22:31
IP adresa
xxx.xxx.210.190
denz, ja neviem, kde chodis na svoje data, ale MMS1 a MMs 2 maju uzasne silne ucinky, az sa ich tak trochu obavam. Je tu plno citatelov, co ich uspesne pouzili na rozne problemy a to v celkom malych davkach(niekolko kvapiek MMS1=Na2ClO3 alebo 100 -200 mg Ca(ClO)2)
Ja to osobne tu este neodporucam priamo, lebo sa jedna o silnu chemikaliu a nie potravinovy doplnok, ale korespondujem s mnohymi, ktori mali nevidane velke uspechy s tymito pri hubeni parazitov, roznych mikrobov, vcitane kandid a podobne.
Zatial som to vzdy vedel vyriesit potravinovymi doplnkami.
Prosim este raz, na tuto temu uz nepiste!!!
Rng, mam jednu zaujimavu informaciu, chcela by som vediet co na to hovoris. Pocula som o MMS (Miracle Mineral Supplemet) od Jima Humbla. Co si o tom myslis, oplati sa to uzivat? tu je aj webka e-mms.sk
Damian- to hovor svojmu otcovi.
tvoje tvrdenia su niekde v praveku a este aj s tym vitaminom v davke tisic miligramov a viac denne....
teba trvale poskodenia vobec nezaujimaju.
viem, že do tejto temy ma možno nič,ale chvila mi sa mi nad tým pozastavuje rozum. Nie že by som bola skalným zástupcom tej alebo tej mediciny, ale RNG, do kelu,to že kopec ludí s tebou nesuhlasí, neznamená,že tu nemáš svoje miesto, toto je predsa forum, kde je samozrejmosť výmeny názorov. Teraz sa nechcem zastávať ani jednej , ani druhej strany,ale argumentovanie a pomahanie druhým a poskytovanie rad ide predsa aj bez urážok a osočovania. Tak sa tu nespravajte viacerí ako malé deti.
damian suhlasim s Tebou. len daj vediet kde vase prispevky v buducnosti hladat :)