Otázky na RNG

miminap

ahoj rng. uz niekolko rokov sledujem niekolko for, na ktorych sa objavuju tvoje rady a prispevky a v prvom rade ti chcem podakovat za vsetkych "pravduhldajucich", medzi ktorych patrim aj ja, ze nam svojimi radami pomahas riesit casto neriesitelne situacie tykajuce sa zdravia a teda kazdodenneho zivota

RNG

Sangre de Grago patri medzi zname ludove rastlinne lieciva, zialbohu nie je az tak ucinna, aby jej venovali tolko pozornosti, ako inym menovanym, takze neviem ani co je v nej vlastne ucinne, ani ake davky su klinicky ucinne.
Najviac informacii o tom som videl na tejto stranke
rain-tree.com
kde maju uvedene aj hromady literatury na rozne ucinky, od mikrobialnych az po cytotoxicke.
Dostanes ju z mnohych zdrojov vo forme tekutej zivice.Tazi sa ako stava/zivica zo stromu croton lechleri
Osobne som ju este nevyskusal.

RNG

Ani jedno z menovanych nezvysuje pecenove enzymi ani nenapada nijak pecen,( co je vsak velmi caste pri chemickych liekoch)

Na zvysene pecenove enzymi by som ale pouzil protokol dr Berksona na precistenie a regeneraciu pecene.Nie je dobre nechat pecen trpiet na znecistenie alebo na nakazy, lebo to sa potom prenasa na zdravotny stav celeho tela. Pecen je extremne dolezita vo funkcii cistenia(detox) tela

zuztek

dakujem za odpoved, este mam otazku, ci tieto vyzivove doplnky na ureaplazmu (vilcacora, NAC a extrakt z olivovych listov) moze uzivat aj manzel, nakolko ma zvysene pecenove enzymy (pravdepodobne z antibiotik)? a este co si myslis o vyrobku Sangre de drago, dracia krv, ci by sme to tiez mali uzivat aby sme podporili liecbu?

RNG

Na tomto fore ziadne konkretne adresy dodavatelov nemozu byt uvadzane, je to nedovolena reklama.
Citricidal najdes najma pod GSE, liquid.
Oreganovy olej pod Oregano oil softgels, NOW, to je vyrobok s velmi vysokym obsahom ucinnej latky, carvacrolu, specialne na dychacie cesty. najdi si niekoho s lepsou znalostou anglictiny, aby ti pomohol pri vybere a objednavani z netu.

nawax

ahoj RNG.dnes som toho hladala na nete dost nikde som sa nedostala vobec sa v tom nevyznam prekladac nestacil viem ze kazdeho cas je vzacny neviem ci by to bolo mozne keby si my poslal nazvy alebo kody co by so potrebovala.nieco som nasla na I herbe ale nie som si ista dakujem co len za odp.

RNG

Zuztek, spravny prostriedok v dostatocnom mnozstve musi zabrat ovela rychlejsie. Vynimky su len mikroby, ktore vytvaraju cysty, lebo tieto sa velmi tazko nici a treba cakat, kym sa premenia spat na bakterie alebo mykoplazmy.
Priklady tazko liecitelnych su Borelioza a chlamidia pneumoniae, ktore maju bakterialnu, mykoplazmicku aj cystovu formu.

RNG

Navax, zialbohu slovensky trh je slaby na doplnky, hladaj ich cez Google.com zdroje su hlavne v USA kde je doplnkovy priemysel najviac vyvinuty.
Konkretne vyrobky tu nemozem uvadzat, podla pravidiel tohoto fora by to bolo chapane ako nedovolena reklama.
Pisem aj inde, mozes ma najst cez Google.sk napis rng a problem

RNG

co sa tyka emperinu, je to vasodilatant, tj rozsiruje cievy. Oba lieky mozu sposobovat bolest hlavy.
Na vasodilataciu odporucam radsej potravinove doplnky ako hloh(Hawthorne)ktoreho akcia je mechanizmus ACE, a samozrejme cistenie ciev lecitinom a spruznovanie ciev a zlepsenie cirkulacie v hlave a inde antioxidantmi, najma gingko, vinpocetine a huperzine.
A nezabudat, ze dovod zapchatych ciev su najma konzumacia znicenych tukov, vysoke hodnoty homocysteinu a az potom nizkomolekularny cholesterol(LDL)