prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Firma Jamieson bola zalozena na to, aby zarabala cez lekarne v postkomunistickych krajinach, kde doplnky nemaju dostatocne zasobovanie ani dost konkurencie.Ich davky su velmi zriedka, ked vobec dostatocne na ucinok.
Porovnaj napr Stress B z Puritan.com s tym, co ty beries od Jamiesonu.
Znizovanie AD je velmi individualny proces,zavisi od navykovosti, davok, dlzky brania a aj tak je to este velmi individualne.
Pomaha pri tom si telo odmorovat(enzymi, absorbenty) a precistit pecen protokolom dr Berksona.
Drzim ti palce, aby si to nemala prilis tazke.
RNG, prosim Ta o radu, zacala som znizovat davku AD a rada by som sa vyhla (resp. minimalizovala) abstinencne priznaky. Beriem B komplex a multimineral od Jamieson a magnezium lacticum. Beriem ich podla odporucaneho davkovania, tak neviem, ci mozem zvysit davky (najma B-cok), alebo pridat nejake ine doplnky, dakujem za radu.
Puritan ma odbocku aj v Rakusku, co je mozno este lepsie, len neviem, ci ma vsetok tovar, ako vo Svajciarsku, kdeze EU ma rozne vyhrady voci doplnkom.Ale odtial by to bolo este lepsie objednavat, dokonca priamo kupit napr pre blizkych Bratislavcanov?
Neviem ci tam nemaju aj predajnu.
Prave som zistil, ze ma Puritan's Pride, jedna z odbociek megafirmy NBTY distribuciu aj vo Svajciarsku, takze odtial bude asi postovne lacnejsie, nez z USA a mozno dodavky skorej. Pozri na Puritan.ch
Cinnost stitnej zlazy ma podla niektorych endokrinologov az 60% zien znizenu, hoci bezne testy to neukazuju. Vedie to k apatii, unave, naberaniu vahy, zimomravosti atd.
Kedze mane vsetci az na vynimky ako Japonci nedostatok jodu, treba ho do tela dodavat extra.
V poslednom case je to ovela dolezitejsie, ako predtym,, lebo nas o jod rabuju chlor, fluor a brom, ktory pridavaju do mnozstva potravin proti plesniam a kazeniu sa .
Brom nielenze vytlaca z tela jod, ale je aj karcinogen a neurotoxin. A zialbohu ho dostavame v priemyselne pripravenych potravinach doslova miligramy a to samozrejme vytlaci miligramy jodu a tolko v celom tele nemame pri dnesnej normalnej strave, tj jod je nevyhnutne doplnovat.A vyhybat sa priemyselne pripravenym potravinam a bromovanym olejom a mukam.
meteorizmus(prilisne nafukovanie ) je vec travenia, najma nedostatku kyselin, ale moze to byt zalezitost aj enzymov, vlaknin a probiotik.
Travenie si treba napravit, lebo inac to vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Dakujeeem.Týmto yamom zabijime možno 2 muchy.mama ma problemovy prechod a ako citam vyzera to byt kvalitny produkt.dam si dokopy pecen bo mam 32r a taketo zle vysledky som este nemala. Ano nafukovanie.dnes som bola aj na sone stitnej zlazy bo sme mali podozrenie ze vylucuje malo hormonu bo som dlho zimomrava,menstruacia blbne,zduvanie a cele zle no a povedali mi ze OK len ze mam veľký meteorizmus.cely zivot som bola proti norethisteronu aj ked slo o dovolenky a takto raz sa mi to pockalo a celu ma to rozhadzalo.ale pravda je ze zle mi je uz dlhsie a vsetko to je vysledok niecoho na co sme este neprisli.preto som otvorena radsej prirodnym produktom bo ked kazdy doktor nasadi chemku tak pecianka na kamen. neviem kto ste ale dolezite je ze vyznate sa a dakujeeeem. malokto si najde tolko casu aby odpisoval tolkym ludom bo pre kazdeho je to zdravie najcennejsie a najchulestivejsie. Dik
Na tinitus a ine problemy vnutorneho ucha(menierov syndrom, vestibularny syndrom atd.) treba najprv potlacit mikroby, co to sposobili, pripadne odstanit chelaciou a enzymatickym cistenim splodiny a drobne kalcifikaty, co sa tam ako nasledok zapalov vytvorili.
Infekcie vnutorneho ucha su obvykle spojene s infekciami v prinosnych dutinach, kde sa podobne ako v uchu mozu zdrzovat roky.
Odporucam kvapky do nosa na striedacku koloidne striebro a roztok citricidalu/GSE.
Z antimikrobialnych doplnkov ustne odporucam najma oreganovy olej(davka 3x100 mg carvacrolu), GSE( 60 kvapiek do litra vody, pit postupne cely den) a extrakt z olivovych listov( intenzivne 3x750 mg, 20 % oleuropein)
Niekedy su zapaly vo vnutornom uchu sposobene aj virusami, na antiviralne si vyhladaj cez Google.sk zadanim rng herpes rozne doplnky, ktore som nasiel od roznych lekarov na zvysenie viralnej iomunity. Totoz mnohe virusy sa nam dnes v tele stale zdrzuju a nie su spiace (dormant) ako sa lekari nazdavaju, ale vyvolavaju vnutri rozne problemy, ako zapaly sliznic, zapaly nervov a podobne, aj ked sa navonok nijak viditelne neprejavia.
Odporucam brat aj rybaci/krill olej, lebo je hojivy na nervy a zapaly vnutorneho ucha nervy obvykle poskodia.
Na chelaciu drobnych kalcifikatov, ktore sa presypaju v statokinetickom ustroji(slimak) je dobre pouzivat rozne ovocne kyseliny a kyslidlo EDTA. Treba to striwedat, napr rano chelator, vecer doplnok mineralov.
Pomaha brat aj extra vitaminy D-3 a K-2, aby sa mineraly absorbovali do kosti a nie vylucovali inde, v makkom tkanive alebo ako tu, v ustrojoch.
suee, synteticky progesteron ma plno bocnych skodlivych efektov, od bolesti hlavy, cez nafukovanie az po tazke menstruacie
www.ehow.com
Ak potrwebujes progesteron, skus radsej prirodzeny vo forme kremu.
Ak potrebujes len napravit menstruacny cyklus, skus brat yam
A rozhodne si naprav travenie(kyseliny, enzymi, vlakniny, probiotika)
Ahoj RNG,
potrebovala by som od teba radu.
Od mala mam stratu sluchu 70% a popri tom mam aj obojstranny silny tinnitus.
Pravidelne beriem vasodilatacnu liecbu, Betaserc a Tebokan.
Aj ked velmi nedufam, ze by sa mi sluch navratil, velmi rada by som sa zbavila toho tinnitusu a zavratov.
Nielenze mi v usiach huci, ale aj sa mi tam zvuk toci, niekedy sa mi zvuky opakuju aj ked realne uz neexistuju (preto pocujem zvonit mobil aj hodinu).
Mozes mi nieco poradit na tento problem ???
Dakujem