prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Warsavanka, b radavice su viralna infekcia a nie su limitovane len na miesto, kde rastu, hoci tak ked sa znizia, je moznost narastenia novych ciastocne znizena.
Pozri na termy , kde som spominal zvysenie viralnej imunity(herpes, hpv, EBV ...) pripadne si to najde pod tymi slovami a rng na google.sk
Podla priznakov na tazobu z tuku a masa a chudodt mas definitivne nedostatky v traveni, iste potreebujes enzymi, najma proteazu a lipazu, mozno mas aj nedostatok zaludocnych kyselin
Tetania je tiez vysledok slabeho travenia a absorbcie.
Posledny tyzden mavam velmi zvlastny pocit, konkretne lave predne stehno, cca 20x20 cm-ova plocha akoby ma palila, niekedy taky pocit akoby som mala prilozene nieco mokre a tieto dva pocity sa mi striedaju. trva to 10-15sekund, a vadi mi to. na nohe sa ale nejavia nijake znamky - opuch ani scervenanie nie je... Co to moze byt???
zhodou okolnosti bol som nedavno inspirovany Vasimi prispevkami o enzymoch, tak som pred tyzdnom zacal uzivat multienzyme od scitec. a stratli si ma vyrazky na stehnach co som mal od nepamati, stolica je tuhsia a miniem menej casy a papieru na toalete a citim, ako prvy krat v zivote zacinaju pekne spracovavat potravu. Tak som zacal zistovat, ze by mozno islo o nejaku mensiu nedostatocnost v produlcii traviacich enzymov. az som sa preklikal k cystickej fibroze, kde sa prvy test robia chloridy na pokozke a mozno to je preco citim na osuske ten chlor iba ak sa v nej poutieam a ak ju znova nahlcim vodou, tak nie je citit, len ked tam dam svoj pot, sledujem to uz niekolko rokov. ostatny clenovia rodiiny to nemaju.
inac som chudy s problemami pribrat, kazda lekarka je zo mna sokovana ako vyzeram. ale zatial nic neporadili okrem viac jedenia. Cervene maso mi sposobuje migreny a zastavu travenia a tukove jedla vobec nemozem ani citit. Uz roky mam rezimove a stravovacie rezimy, ktore sa pokladaju za zdravu stravu a hlavne zivu (zeleninu, ovocie, primerane varene a pecene, nic fritovane a prepalovane a spalovane, ziadne cukry, muku atd). som "zdravy" az na tetaniu a 3x v zivote chripku.
Budem pokracovat urcite enzymami. (ananas, papaya, cvikla)
zhodou okolnosti bol som nedavno inspirovany Vasimi prispevkami o enzymoch, tak som pred tyzdnom zacal uzivat multienzyme od scitec. a stratli si ma vyrazky na stehnach co som mal od nepamati, stolica je tuhsia a miniem menej casy a papieru na toalete a citim, ako prvy krat v zivote zacinaju pekne spracovavat potravu. Tak som zacal zistovat, ze by mozno islo o nejaku mensiu nedostatocnost v produlcii traviacich enzymov. az som sa preklikal k cystickej fibroze, kde sa prvy test robia chloridy na pokozke a mozno to je preco citim na osuske ten chlor iba ak sa v nej poutieam a ak ju znova nahlcim vodou, tak nie je citit, len ked tam dam svoj pot, sledujem to uz niekolko rokov. ostatny clenovia rodiiny to nemaju.
inac som chudy s problemami pribrat, kazda lekarka je zo mna sokovana ako vyzeram. ale zatial nic neporadili okrem viac jedenia. Cervene maso mi sposobuje migreny a zastavu travenia a tukove jedla vobec nemozem ani citit. Uz roky mam rezimove a stravovacie rezimy, ktore sa pokladaju za zdravu stravu a hlavne zivu (zeleninu, ovocie, primerane varene a pecene, nic fritovane a prepalovane a spalovane, ziadne cukry, muku atd). som "zdravy" az na tetaniu a 3x v zivote chripku.
Budem pokracovat urcite enzymami. (ananas, papaya, cvikla)
Cele teorie okolo Cystic fibrosis transmembrane conductance regulator a genetiky su prilis komplikovane a stavane na vedcov, nie bezneho spotrebitela. nenechaj sa mylit takou komplexnou vedeckou, a casto pseudovedeckou literaturou
Keby si mal cysticku fibrozu, uz by si to davno vedel.
Nakoniec aj tak jedina rada, co ti na to mozem dat je ako pri vsetkych hromadeniach materialov v tele ber extra enzymi a odhlienovace. To je ovela viac, nez ti poradia na to lekari, ktori adresuju len komplikacne symptomy a aj to len patentovanymi chemickymi liekmi, ktore maju hromadu skodlivych postrannych ucinkov.
Pri sprseni pouzivaj chladnu alebo len vlaznu vodu, vtedy sa ti absorbuje malo chloru cez kozu, alebo si zaobstaraj chlorovy filter na sprchu.
Ja sa radsej kupem a do kupela dam pol lyzicky kyseliny askorbovej(vitamin C) ktory za 10 minut naviaze na seba vsetok volny chlor vo vode.Az potom vlezem do vani.
zdravim rng, rad by som sa Vas spytal, ci je mozne urobit nejaky orientacny test cholridov doma. zatial som nic take nenasiel, ze by to islo, ale Vy urcite viete o nejakom. Zistil som na sebe, ze po okupani je moja osuska silne citit po chlore, pricom u inych doma to nikto nema ten pach. Sledujem tym zistenie, ci nejde o nejaky typ cystickej fibrozy aj ked uz mam 30 rokov. Ak Vas nieco napadne dajte mi prosim vediet. Dakujem.
zdravim rng, rad by som sa Vas spytal, ci je mozne urobit nejaky orientacny test cholridov doma. zatial som nic take nenasiel, ze by to islo, ale Vy urcite viete o nejakom. Zistil som na sebe, ze po okupani je moja osuska silne citit po chlore, pricom u inych doma to nikto nema ten pach. Sledujem tym zistenie, ci nejde o nejaky typ cystickej fibrozy aj ked uz mam 30 rokov. Ak Vas nieco napadne dajte mi prosim vediet. Dakujem.
Inac dlhodobe brane aloe pri tom tiez pomaha, pozri na ucinne za mrazu susene( aloe powder,freeze dried) koncentraty ktore su silne, trvanlive a neznicene konzervaciou, ako tekute vyrobky.