Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

sueee

otazka na RNG
dobry den,citala som Vase prispevky a rady a tak ze skusim i ja bo uz si neviem dat rady.chcem sa opytat ci moze koloidne striebro nevhodne vplyvat na pecen.3mes. mam stale zimnicu,pomylenu menstruaciu,pocity uzkosti,nafukovanie zapchu,gynekolog mi nasadil norethisteron kvoli dlhemu krvacaniu avsak v noci som sa budila na bolest v bruchu.moj lekar mi zobral krv a zistil ze mam dost zvysene hodnoty pecenove.norma je do 0,82 a ja mam 2,30. Moze to byt z tych hormon.liekov norethis? v auste som mala testy uplne perfektne.pocula som o koloidnom striebre ze pomaha aj pri zaludocnych tazkostiach aj by som to skusila ale mam respekt uz pred vsetkym. beriem na pecen lagosu 2x1 a essentiale 3x2. neviem ci to koloidne striebro skusit .

RNG

askada, napisal som ti

ivka 333, moja zena na to pouziva SJW, zoberie pred podobnymi situaciami narazovu davku 1 gram(0.3% hypericin, 3% hyperforin)
Samozrejme to sa neda opakovat pricasto, snad 2-3 krat do tyzdna a ucinok zacne asi 2 hodiny po zobrati toho extraktu z lubovnika a trva asi 8 hodin.
Neuspava ani nie je navykovy.

ivka333

Dobry den ,
chcem sa spytat pana RNG trpim socialnou fobiou.Mam k tomu aj depresie,uzkost a panicku poruchu :( Však najvačši problem mi robi kontakt s ludmi.Ani nie tak znamymi ako neznamymi.Vyhybam sa takymto situaciam ako sa len da.Ako nahle pridem do skupiny kde je vačšia skupina ludi začnem sa triast,červenat a proste mam strach a velku uzkost.Chcem sa spytat čo mam robit ,či sa to da liečit bez antidepresiv,popripade ake vitaminy či minerali treba doplnit.Dakujem

askada

prosím oradu RNG,
sdeem rokov sa trápim s mykźamy pošvy, po všetkých dostupných liekoch predpísaných od gynekológa , som zvolila samoliečbu, keďže moja návšteva v ambulancii už bola ako chodenie na klavír. Vyskúšala som hádam všeto od od koloidného striebra cez ale vera 36 dńovú detox kúru pod dohľadom imunológa lactobacily čínsku medicínu, až po momentálnu hospitalizáciu. Mesačne som na tieto produkty dávala cca 50 eur. No jeden úspech sa mi podrail ,po užívaní BIOPRONU 9 , svrbenie prestalo, ale pálivý žltý výtok ostal a silné menštruačné krvácanie , ktoré však pripisujem k zistenému miómu na maternici.
Pozorovanie môjho organizmu mi hovorí, že sa jedná o hormonálnu nerovnováhu , mám 40 rokov, menštruačný ciklus sa skracuje cca 22 dní.Gynekológ to chcel riešiť HAK, no verím , že toto by môj problém len zhoršilo.

Ďakujem za radu.

RNG

Kedze ziadna radiacia tu ani inde nie je, to je vsetko len velke halo a propaganda, jedina naozajstna radiacia bola v Chernobyle a pri atomovych bombach, tak neviem komu na co tato rada je.
Davka odporucena je 130 mg KJ denne, na co by si musela zjest hromadu kelpu., mnoho lyzic sucheho prasku, kedze kelp obsahuje v prasku len 1-1.5 % KJ
Prevencia nie je potrebna, ked je ziarenie neexistujuce a len umelo vyvolane propagandou v tlaci a televizii.
Kazdy, kto ma citlivy merac radiacie sa o tom moze sam presvecit, tj nie je to nieco, co by si clovek napriek zaplave novinarskych kacic nemohol sam overit.

RNG

Surova cvikla obsahuje betain a enzymi, ale nie HCl, takze sa to neda porovnat.

Hladina kyseliny sa musi merat tam, kde je tj v zaludku a jej tvorenie merat provokovanim tj neutralizaciou zaludka(PH 7) a ako rychlo sa vytvori dostatok kyseliny(pod PH 3)
Ziadny iny test v tele to nepovie.
Zatial jediny spolahlivy test na to je Heidelbergov kapsulovy test, ktory zialbohu primalo gastroenterologov pouziva, vacsina ho ani nepozna.
www.phcapsule.com

trevor

1. ake mnoztvo cvikle sa vyrovna 650 mg betaine hcl v tabletke?

2. je mozne z bezneho rozboru krvi zistit problemy nedostatocnej tvorby zaludoznej kyseliny a travicich enzymov a tym zdravotne prejavy s tym spojene? Beznymi krvnymni testam mam na mysli ako leuk, eryt, hem, pecenove, ast, alt, gmt, chol, tcg,... obavam sa, ze tieto sledovane parametre neodhaluju podvyzivu jedinca, vsak?

RNG

siska, pocity a nervove signaly rozneho druhu je velmi tazko identifikovat, odkial prichadzaju. Moze to byt len "hra nervov" v mozgu.