prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prosim ťa RNG aspoň ty mi odpovedz.. už 3 dni mam bolesti v lýtkach.. občas to bolí od prstov na nohach až ku kolenám..ale vačšinou len lýtka. Nevykonávala som žiadnu fyzickú námahu mám 20 rokov. Z čoho to môže byť?
Aby som podotkol rozdiel, popri nattokinaze mozes jest vsetko, tj aj zeleniny do chuti.
Je zname na svete, ze v Strednej Europe je tzv syndrom prilisnej zrazanlivosti krvi, geneticka zalezitost z vojen v stredoveku, kde ti, co mali rychlejsie sa zrazajucu krv prezili zranenia a ini vyhynuli.
Krv sa da riedit hromadou doplnkov, neskodnych a ucinnych a naviac existuju aj doplnky ktore nielen riedia krv, ale rozpustaju aj krvne zrazeniny(fybrinolyticke enzymi) co warfarin nevie spravit.
Pritom ani pri znacnom predavkovani nesposobuju krvacavost, na rozdiel od warfarinu a coumadinu.
Odporucam ti brat 3x2000 FU nattokinazy minimum,samozrejme kedze sa jedna o potravinovy doplnok ustne, vo forme malych kapsul, ta sa postara aj o riedenie krvi aj o rozpustenie krvnych zrazenin(trombusy).
Zapchatie ciev nie je len z krvnych zrazenin ale aj zo stvrdnutych tukov a tukovobielkovinnych zlucenin (cholesteroly) a to sa da adresovat branim v tvojom pripade 2 az 3 krat tyzdenne polievkovej lyzice cisteho lecitinu, praskoveho. Pripadne mozes cistit cievy aj chelaciou, lebo 5% nanosov su mineralove nanosy, krehke a nedovolujuce odburavanie tukov zo stien ciev casto.
Odporucam brat aj rybacie oleje, aj tie riadia trochu krv a zlepsuju cirkulaciu.
Ale ich hlavny vyznam je na regeneraciu nervovych obalov(myelin)
Lecitin mozes kupit aj na Slovensku, 250 gramove balenie za 3.9 euro
Je to zaroven vyziva pre mozog, ktory obsahuje na vahu az 30% lecitinu a extra lecitin zlepsuje jeho funkciu.
Dobry den RNG, mozem Vas poprosit o pomoc? Mam 42 rokov, nikdy som nebola chora, nikdy ziadne cigarety, ani nadvaha, ani ziadne zdravotne problemy. V minulosti hormonalna antikoncepcia (teraz uz nie).Lekari mi vzdy hovorili, ze som "ucebnicovy priklad" zdravej zeny. V decembri 2009 som bola prijata do nemocnice v priamom ohrozeni zivota s tazkou anemiou, trombozou + plucnou emboliou, pretoze cast zrazeniny z pravej nohy sa dostala az do pluc. Som vyse roka na Warfarine, z injekcii som presla na tablety, davka 6 mg/denne. Mam zakazane jest vsetko zelene, kde je vitamin K - vraj rusi ucinky warfarinu. Na cievnej sonografii mi teraz zistili priechodnost cievy v nohe (kde bola zrazenina) len 20%. Mam strach, co bude dalej, noha mi opuchne uz rano, pokracujem v uzivani warfarinu, vraj mam co najviac sportovat (plavanie, bicykel, chodza). Anemia je stredne tazka, beriem zelezo, ale robi mi problemy. Za Vasu radu budem velmi vdacna, musim a chcem byt v kondicii, su odo mna zavisli dalsi ludia a tiez citim zodpovednost za svoje zdravie, ale netusim, co robim zle a co mam robit, aby to bolo ok.
Giardia lamblia je bezny crevny parazit, prenasa sa najma vodou,m ale aj inac. Ja viem ako sa clovek moze voci nemu branit a co proti nemu pouzivat, ale zialbohu neviem, ako liecit psov.
www.medicinenet.com
www.beaglesunlimited.com
Ja osobne by som pouzil protiparaziticku zostavu dr Huldy Clark, lekari bezne pouzivaju najma metronidazole/flagyl a ako to uvadzaju v tom druhom clanku, asi by som pre psa kupil ten urceny do akvaria a davkoval 2x250 mg na vacsieho psa.
nas pes ma pravdepodobne parazita Gardia. docitala som sa ze tento parazit je spolocny aj pre cloveka aj psa a jednoducho sa prenasa. ako sa ho zbavit?
celulitis je privela tuku v tele a primalo kolagenu, tj slabe bunkove steny
Proti tuku sa da bojovat najma dietou a termogeneratormi, tiez pomoze potlacanie chute.
Na zosilene a predlzenie kolagenovych vlakien treba brat hodne vitaminu C(3 gramy minimum, pozri prace Linusa Paulinga a Mathiasa Ratha) a niekolko gramov aminokyselin, ako arginine ornitine a nalma L-lysine.
je dobry ten kokosovy olej aj na celulitidu? ako vlastne bojovat proti celulitide okrem pohybu?
je tento olej vhodny na kozmetiku a zdrave varenie? viem ze to tam aj pisu, ale ci je naozaj cisto prirodny.. a este sa chcem opytat ci sa takymto olejom daju odlicovat oci. dakujem:)
www.bio-obchod.sk
je tento olej vhodny na kozmetiku a zdrave varenie? viem ze to tam aj pisu, ale ci je naozaj cisto prirodny.. a este sa chcem opytat ci sa takymto olejom daju odlicovat oci. dakujem:)
www.bio-obchod.sk