Otázky na RNG

RNG

Inac citricidal priamo je dost malo dostat, hladaj pod GSE, 250 mg (to su tie 25 kvapkove kapsule, dobre silne).
A nezabudni na probiotika, tie nam vyrabaju az 70% obrannych latok a znicia sa pouzitim atb, co si iste pouzila.
Vseobecne lekarne su na lieky a ja tu hovorim o potravinovych doplnkoch, na ktore sa lekarne nespecializuju, aj ked ich obcas maju. Ani farmaceuti nemaju v tom vzdelanie, takze sa ich pytat je dost zbytocne.
Vedomosti v tom maju lekari alternativnej mediciny a vyzivy.
A pokial viem, to sa na Slovensku este nikde neuci. Preto sem aj pisem, aby som tu vedomost rozsiril a spristupnil aj krajanom.

RNG

Je pravda, ze mnohe tekute lieky sa vstrebavaju lepsie, ale tu hovorime o doplnkoch a nie liekoch a tiez GSE c kapsuliach je jemny prasok, ktory sa rozpusta a absorbuje vyborne.
Koloidne striebro neexistuje v tabletkach, len zluceniny striebra ako napr dusicnan strieborny, ktoreho ucinnost je 60 az 100 krat nizsia na rovnaku koncentraciu ako koloidne a koloidno ionicke striebro. Preto neodporucam soli striebra.
Viac o tom mozes najst na Google.sk ked zadas napr rng, koloidne striebro, a o vlastnostiach citricidalu a tabulkach ucinnosti na rozne mikroby zadanim slov rng, citricidal.
Rozne zdroje doplnkov hladaj na Google.com zadanim mena doplnku a pripadne davok ucinnych latok. Na nete je hromada distributorov a vyrobcov doplnkov, niektori z niuch zasielaju aj na Slovensko, najlacnejsie postovne ma momentalne iherb.com hoci ich ceny su vyssie ako napr swansonvitamins.com kde casto objednavam ja sam, ale ja zijem v USA takze mam ovela lacnejsie postovne a ziadne DPH a clo.

BUBIKA2003

RNG čiže je vhodnejšie kúpiť tablety citricidal, ako roztok citricidalu? Ale s akým ekvivalentom 12 či 25 a budú sa rovnako dobre vstrebávať do tela, ako roztok citricidalu?/Hovorí sa že tekuté lieky sa lepšie vstrebávajú ako v tabletkovej forme, ale to som len počula/. A ak teda tablety tak sa dajú objednať pod akým názvom ako Citricidal tablety?. A koloidné striebro majú v lekárni aj na Slovensku, ale mne vravela o tabletkách je podľa Teba lepší roztok striebra, alebo tabletky?Ďakujem za bohaté poznatky a rady.

RNG

Najviac citricidalu do tela mozes dostat v tych kapsuliach.
35 kvapiek 60% citricidalu sa rovna 60 kvapkam GSE(30% citricidal)
Koloidne striebro a GSE sa nepouzivaju naraz ale s prestavkou medzi, minimum 1 hodina.

BUBIKA2003

Len stále si mi nenapísal, či je podľa Teba silnejší GSE, citricidal60%, alebo tie kapsule s práškom, čo majú ekvivalent 12, alebo 25 a používajú sa pri baktériach, ktoré vyžadujú vyššiu dávku ako GSE.Keďže dcére to pretrváva už 2roky skoro každý mesiac, predpokladám, že baktérie sú tam už dosť dlho, preto by som potrebovala poradiť ten najsilnejší roztok, aby je zabral. Tiež si nenapísal názor na koloidné striebro, či by bolo vhodné ho kombinovať alebo?Myslím, že niekde to spomínaš, že to kombinuješ. Napr.GSE a striebro. Potrebovala by som poradiť čo s čím by bolo podľa Teba dobré Ty už predpokladám máš dosť skúseností s týmito roztokmi. A ešte jedna otázočka čítala som,že si už niekomu pomohol kúpiť tieto roztoky z USA, lebo tam bývať, chcem sa opýtať, či ešte máš takúto možnosť, alebo nie, ale to sa len pýtam. Ďakujem za odpovede.

RNG

Koncentracia GSE(povodne, NutriBiotic)na pitie aj do oci a nosa je 60 kvaliek na liter vody, pre 7 rocnu asi 30 kvapiek na pol litra vody, par kvapiek z toho 4x denne do nosa, ostatok treba vypit po malych glgoch cely den, najlepsie kazdych 15 minut maly glg, aby bolo hrdlo stale dezinfikovane.

RNG

UK je Europa. Citricidal a GSE(nutribiotics) su vyrobky z USA. Mozes si ich kupit napr cez iherb.com
ktory ma v sucastnosti najlacnejsie postovne na Slovensko. Totiz postovne, ked poslane inac ako USPS first class je casto vyssie, nez cena doplnkov.

BUBIKA2003

Ďakujem RNG za bližšie info o citricidale a GSE, čiže ono je to to isté len z inakšou koncetráciu? Teda citricidal 60%je silnejší a GSE 33% je slabší? Lebo čo som tak pozerala na fóre vačšinou píšu, že GSE je silnejšie tak teraz neviem. Ale chcela by som Ťa poprosiť ak som to zle pochopila, aby si ma opravil a poradil teda, ktorý si mám zháňať roztok, keď by som potrebovala ten silnejší je to na časté nádchy ktoré má moja 7ročná dcéra,následne hlieny a kašeľ. Poraď mi prosím, ako ho riediť, ako často ho užívať, či to isté sa môže použiť do nosa a koľko kvapiek.Nemôže to nejako poškodiť, alebo vysušiť sliznicu v nose?A ešte či mám zaradiť aj do liečby aj koloidné striebro, ktoré tiež odporúčaš,či sa užíva a aj kvapká do nosa.Sú to pre mňa nové veci takže sa moc nevyznám.Napísala som toho asi dosť,ale ak by si mohol veľmi by si mi pomoho.Neviem mám sesternicu v UK dá sa tam citricidal a GSE kupiť v lekárni pod týmto názvom? Veľmi ďakujem

RNG

DMAE tiez podporuje mozgove procesy.
Ale nie zdaleka tak ucinne,aspon na mna, ako kombinacia vinpocetine/huperzine(20 mg/ 100 mikrogramov) co som na seba raz vyskusal a musel prestat na ziadost zeny, lebo som zacal tak rychlo rozpravat, ze ma nestacila sledovat, pricom sam som nic nepozoroval.