prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, poslala som Ti ten istý email cez moju druhú emailovú adresu tak dúfam, že Tvoj server ho už neodmietne. Prosím daj mi vedieť, či Ti došiel. Moja druhá adresa:
lubkadominika@gmail.com
Ďakujem s pozdravom bubika
Dobrý deň RNG,
tak už tretí deň si robím výplachy s GSE,tak ako ste písali(60 kvapiek na 1 liter vody) a podržím to v ústach tých 5 minút a robím to 2x denne.Viac to držím na tej ľavej hornej strane,keďže odtiaľto mi brala výter a bola tam nejaká baktéria.Lenže trochu mi tie výplachy podráždili ďasno a to presne na tej hornej ľavej strane a není to teraz príjemné.Inde je to ok.Koľko dní je potrebných na zničenie tej baktérie v ústach?Ďakujem s pozdravom Mirka.
Nechápem prečo, lebo pred 2týždňami som Ti v pohode 2 emaily poslala a prešli a teraz nič no mňa porazí.
Bubika, zialbohu ani ten nepresiel. Musis mat servera velmi zamoreneho, kde moj server(comcast.com) blokuje tvojho servera.
Inac zo Slovenska som dnes dostal niekolko E-mailov cez ich servera gmail.com
Tak pred chvíľkou som poslala email na Tvoj domáci email posielala som Ti ho predtým na email do roboty, čo som nevedela a Tvoj server ho asi neprijal Ďakujem ahoj a dúfam, že tento email príde ok.
Dobry den,
moj byvaly partner ma teraz informoval, ze ma genitalne bradavice.
Na prvy pohlad nic nemam, ale obavam sa, ze tam nieco casom vznikne. Ako sa mozem chranit proti tymto bradaviciam, existuju nejake doplnky, ktore zabrania aby sa tento virus rozvinul aj u mna ???
Cytologiu som mala naposledy v poriadku, ale obavam sa skryteho virusu.
Dakujem za odpoved.
Ja neviem co ta to blokuje alebo mozno tvojho serverra, cez ktoreho mozno niekto posiela prilis vela virusov, tak ho moj server odrezal.
Skus mi napisat na domacu adresu, poslal som ti e-mail z nej, inac mas moznost aj cez ine fora, viac sukromne a s menej obmedzeniami, co som poslal v tom e-maile.
Ďakujem RNG,lebo email už posielam stále od minulej nedele na email, ktorý si mi poslal, napíše mi odoslané a po 2dňoch sa mi vráti speť ako nedoručený.Prosím móžeš mi poslať ešte raz tvoj email na moj lubicaliscakova@centrum.sk
Ja už som z toho jeleň. Potrebujem Tvoju vzácnu radu aby som už mohla objednať pre dcéru potr. doplnky naraz. Ahoj a Ďakujem
Ja si tiez striekam dost pravidelne koloidnu striebornu vodu do oci, ja mam tzv syndrom sucheho oka, kde virusy najma herpesu napadnu vystelku slznych zliaz a kanalikov a potom je nedostatok liecivych slz, najma v noci, ktore by ocistili a osetrili oci.