Otázky na RNG

RNG

Koloidne striebro je silne antimikrobialne, tj znici ti prakticky vsetky mikroby vyvolavajuce zapal oci.
Ale exemy su vnutorneho povodu, velmi casto ako priznak roznych potravinovych alergii.
Corticoidne steroidy potlacaju zapal, ale nie su antimikrobialne.

mandolinka

RNG - prosím Ťa,
je možné tento výrobok použiť aj do očí? "Sovereign Silver, Bio-Active Colloidal Silver Hydrosol, Spray , 10 ppm, 2 fl oz (60 ml)"
Mám dlhodobo problém so zápalom mihalníc, ekzému v okolí očí, pomáha mi len jediná mastička - ultracortenol. Chcela by som skúsiť koloidné striebro, ale najlepšie v sprayi.

RNG

Dufam ze co najskorej a ze natrafis co najskor na spravne doplnky tj tie ktorych nedostatok ti sposobuje tie problemy.
Casto je to sposobene zlou absorbciou a travenim, takze prislusne polotovary alebo materialy do tela nedostanes v potrebnych mnozstvach.

janammm

dakujem za odpoved RNG...ked budem mat nizsie davky liekov, nejake vyskusam, ved uz teraz si pripadam ako pokusny kralik aj tak....viem ake priznaky mavam priblizne z vysadzovania AD, takze to by som dokazala rozpoznat, ci to daco robi...

RNG

Zialbohu, tu sa vyhnem odpovedi, lebo pri vysadzovani antidepresiv, navykovych, mozes mat z nich aj dlhe mesiace velmi neprijemne nasledky, ktore by tvoj lekar promptne pripisal neskodnym doplnkom.
Tak sa to bezne robi, lekarom umyvaju mozgy a tito automaticky z nasledkov skodlivych liekov obvinia neskodne potravinove doplnky.

janammm

ahoj RNG, chcem sa Ta spytat, ci mozem doplnky, ktore spominas kombinovat s antidepresivami. Ide o to, ze mam tazku recidivujucu depresiu, v tazkych stavoch s autodestrukcnymi tendenciami. Preto sa bojim vysadit lieky...

BUBIKA2003

RNG ok len mne sa pošta vracia spať ako neprijatá a ty si mi potom napísal, že Ti nič neprišlo tak neviem, či to mám poslať ešte raz spať, alebo nie?