Otázky na RNG

mirife

Dobrý deň RNG,

rada by som sa ešte spýtala,čo by som mala používať,aby som rýchlo z tela dostala prechladnutie.Ako som písala,mala som aj prechladené močové cesty a tým pádom bola aj sedimentácia vyššia.Dobrala som ten Augmentin,ale myslím si,že mi aj oslabil imunitu,lebo hneď dva dni nato som znova prechladla močové cesty,tak mi dnes ani nebrali krv ani moč,tak mám prísť o dva dni.Pijem urologický čaj,veľa tekutín,dopujem sa vitamínom C,dávam si termofor a snažím sa byť pozitívne naladená.Nemám bolesti pri močení,ani ma nepáli,len častejšie chodím na WC(aj s urol.čaju,čo je dobré,lebo pôsobí močopudne). Čo mi ešte poradíte? Je ten Citricidal aj nato?Aby som už bola komplet v poriadku.Ďakujem.

leus

rng
ja som najskor chcela vediet ci mi na mail napises, tak ta poprosim konkretny vyrobok aj link nan , dakujem ti velmi pekne, tu jodovu tinkturu si skusim zohnat od veterinarky meil: zuzanalc@centrum.sk este raz ti dakujem :))

RNG

Kedze svoj e-mail neuvadzas, pokusim sa ti aspon ciastocne odpovedat.
Jod dostanes vo forme jodovej tinktury, niektore lekarne su ju ochotne namiesat. Inac mozes dostat suseny kelp, prasok, ktory obsahuje vysoke mnozstva jodu.
Z enzymov odporucam najma niekolko gramov pankreatinu v enterickych kapsuliach, lebo pancreatine sa dost nici zaludocnymi kyselinami. Alebo rozne silne enzymaticke zmesy vyrobene z rastlin, bakterii a najma fungalnych kultur.Napr firma NOW na Digest Platinum, firma Doctors' Best ma tiez silne zmesy, dobre najdes aj u Swansonvitamins.com pod N-zymes kategoriou, alebo BioCore atd.
Toto dufam nevymazu, lebo to nie je specificky namierene na zdroj, ale len na vyrobcov. Hladaj pod tymi menami napr cez Google.com

leus

rng
mohli by sme sa tak dohodnut, zeby si mi napisal na meil konkretny vyrobok na moj problem, lebo daco som nasla, len tolko vyrobkov tam uvadzas, ze mam z toho mierny misung, ak ta mozem poprosit ...???

RNG

MMS je chemikalia, nie potravinovy doplnok. Su to velmi uzitocne silne oxidanty(chlornan a chloritan)ale ja by som ich pouzil len ked vsetko ine neskodne prirodne zlyha. Inac co sa tyka roznych utvarov v tele, ucinne je to len na rakovinne utvary, nie cysty fibroadenomy, hrcky a podobne.
Konkretne prostriedky a ich zdroje na nete sa tu na tomto fore zakazuje uvadzat, lebo to povazuju za nedovolenu reklamu.Ked ich chces najst,tj tie co ja sam pouzivam a odporucam, najdi si cez rng.nazory.eu moje rozne konkretne rady.
Co sa tyka enzymov zadaj do Google.sk slova rng, enzymy.
To iste sa tyka aj prispevkov okolo jodu, cyst , a inych problemov.
Zialbohu, Slovensko je v doplnkoch jemne zaostavajuce , dokonca aj cela Europa za rychlo rastucim polom doplnkov na svete, takze nezostava nic, ked chce mat clovek tie najkvalitnejsie a najucinnejsie, musi si ich objednavat cez internet.
Ja to robim uz dlhe roky.
Produktov je privela na to, aby ich clovek nasiel vsetky v "kamennych " obchodoch(to je vyraz. co som pochytil zo Slovenska)

RNG

Leus, na odstranenie cohokolvek v tele potrebujes silne enzymi a jod, ktory sa podiela na vyrobe enzymov v tele.

Stava aloe vera sice obsahuje enzymi,nie privela, ale zialbohu nie komercna, pasterizovana. Enzymi sa znicia zahriatiom nad 55 stupnov celzia.
Jedina komercna forma aloe, ktora obsahuje trosku enzymov okrem cerstvo vytlacenej stavy je lyofylizovany prasok(vymrazeny), ale ako som povedal, aloe nie je silny zdroj enzymov.

RNG

Janka, opatrne so samponami, odmastuju kozu a ta potom praska, svrbi a tvporia sa lupiny.
Takze odporucam pridat do samponu trochu oleja, aby natolko neodmastoval a obcas si urobit na noc zabal z kokosoveho oleja, hlboko vtreteho do pokozky na hlave.