prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
aha, dobre :)
oh, normalne by si mal byt za to plateny :) si uplne ako nejaky doktor. hoc mozno bez titulu.. ale aspon vidime ze ten titul nic neznamena :)
Nuz ja som bol tak odmala vedeny z domu.Inac viac roznych prispevkov na rozne zdravotne problemy mozes najst aj cez Google.sk uvedenim rng a problemu, napr travenie. To mi usetri cas znova a znova odpovedat na tie iste otazky.
tak to je super a obdivuhodne ze sa tomu venujes vo svojom volnom case.. :) nie je vela ludi ktori by ho "zabijali" citanim a vzdelavanim.. a to je skoda
Nuz mal som rozne zdravotne problemy a bezni lekari mi nevedeli dostatocne pomoct, tak som hladal v literature a nasiel som skupinu alternativnych lekarov, ktori maju ine metody a casto pouzivaju neskodne, ale velmi ucinne potravinove doplnky. A odvtedy si predplacam ich periodika, knihy a je to uz skoro 17 rokov, co to vo volnom case studujem.A kedze som este nie senilny a vzdy som mal dobru pamat, hodne sa z toho na mna nalepilo.
RNG odkial toho tolko vies o luds. tele? :) si nejaky lekar ? alebo co:)
rimi, poslal som ti mail
Ahoj RNG, uz je to par mesiacov, co som natrafila na Tvoje rady na nete, dost som si toho prestudovala, pomaly si objednavam uz doplnky, zacali sme s manzelom uz aj nieco brat, no zacina toho byt dost a potrebovala by som nejake rady, radsej by som to vsak riesila privatne... Ak je to mozne, tak tu je moj mail: mijusa777@gmail.com Vopred srdecna vdaka.
Staph. aureas je bezna bakteria, s ktorou si telo obvykle vie poradit s dostatkom probiotik. Vynimka je len jej antibioticky odolna verzia MRSA.Citrocidal/GSE je na nu ucinny.
Iherb ma silne a odolne probiotika napr od firmy Healthy origins,Probiotics, kde mas v kazdej kapsuli 30 miliard kyselinovo odolnych a tepelne stabilnych kultur 8 mych druhov.
RNG,
veľmi pekne ďakujem.Tak mám za sebou kontrolné vyšetrenia krvi a moču, všetko v poriadku.Výtery z nosa a hrdla v poriadku, no a výter z hrdla na tú nejakú baktériu, takisto v poriadku,ale objavil sa na ďasne stafylokok aures,tak ma ide poraziť,lebo mi predpisala Dalacin.Ide sa vyšetriť aj partner, či náhodou nie je on nosič a prenáša to na mňa, lebo lekárka mi povedala, že je to najpravdepodobnejšie,lebo väčšinou tí nosiči ani nie sú chorí.Tak si budem vyplachovať s GSE a ktoré probiotiká by si mi ešte poradil?Ďakujem
Povrchove znicenie je vec niekolkych aplikacii ale ked je to nejak skryte pod dasnami alebo na okostici, tak je to na tyzdne.Nezabudaj si potom doplnit probiotika.Aj usta maju svoju ochrannu probioticku floru.