Otázky na RNG

RNG

Kedze tu nemozem spominat zdroje, kde sa daju jednotlive doplnky kupit, najdi si ich cez Google.com , GSE liquid
Alebo ma adresuj na inych forach, povedzme si zadaj do google.sk slova rng, citricidal
Citricidal je ta ucinna latka v GSE produkte firmy NutriBiotic.

BUBIKA2003

Ahoj RNG,chcela som sa opýtať poslala som Ti v nedeľu email, ktorý si mi dal len stále sa mi vracia od Teba ako nedoručený.Dneska Ti ho skúsim preposlať ešte raz, ak Ti nefunguje emailová schránka tak mi prosím daj vedieť, kde Ti to možem preposlať. Ďakujem

margit

Prosím ťa rng,som tu nová a mám 20 rokov problém s rosaceou.Vyskúšala som fakt všetko možné.Dočítala som sa od teba,že problém spôsobuje premnoženie roztoču.Rada by som,keby si mi navrhol liečbu -kokosový olej,GSE/neviem čo to je/ a ostatné doplnky podľa teba.Vopred ďakujem.mail.jvavrinska@gmail.com

RNG

Pribera sa z extra jedla a ziadny z tych doplnkov nepovzbudzuje chut do jedla.
Zo samotnych doplnkov sa pribrat neda, lebo ich kaloricka hodnota je zanedbatelna.

RNG

Infekcie v strednom uchu zacinaju obvykle v prinosnych prioestoroch , kde sa mozu drzat aj roky a kde ich treba vyhubit. Na infekcie hornych dychacich odporucam kvapky do nosa(koloidne striebro striedat s roztokom citricidalu niekolkokrat denne) na infekcie stredneho ucha pit roztok citricidalu?GSE a brat oreganovy olej, taky, co ma aspon 100 mg carvacrolu na kazdu davku, 3 x denne.
Oboje najdes v roznych katalogovycxh obchodoch, momentalne najlacnejsie postovne na Slovensko ma iherb.com
Z oreganovych olejov tam odporucam Oregano Oil capsules, od firmy NOW, ktore maju 100 mg carvacrolu v kazdej kapsuli, ktora je navrhnuta aby sa rozpustala az v crevach, tj nedrazdi zaludok(silna korenina)
Pancreatine posudzujes podla davky v jednej kapsuli, dnes je casto koncentorvany 4 az 10 krat, tj jeho uvedene mnozstvo vynbasobis 4 az 10 krat.
Ovela ucinnejsi j3e v enterickom obale, pozri napr na znacku Country Life Super Strength Pancreatine ktory je aj pomerne cenove pristupny.

adika23

prosim o radu.moja 8ročna dcera mala od novembra min.roku opakovane zapal stredneho ucha.v decembri jej dvakrat prepichovali uško,čo nepomohlo a vo februari bola na zakroku kde jej vyberali nosne mandle a do uška jej vkladali nejaku trubičku.problem trva nadalej.stale ma v uchu podtlak.použiva zdr.pomocku otovent/fukanie balona/ no viac sa pri tom naplače ako nafuka.chcu jej znovu prepichovat uško čomu by som chcela predist. prosim o rady ....poradte .dakujem

RNG

Citricidal je ucinny na rozne streptokoky, candidu a ine.
Augmentin (Amoxicillin Clavulanate) je silne atb. ktore znici probioticku crevnu floru, ktoru si treba co najskor obnovit, lebo spravna probioticka flora vyraba az 70% vsetkych obrannych latok pre telo a imunitu a nespravna crevna flora(nahodne rozmnozena s antibioticky odolnych plesni, kvasnych kultur a atb odolnych bakterii) produkuje len skodliviny pre organizmus, tj miesto ochrany mu skodi.