Otázky na RNG

[zruseny7]

Prosím Vás, je teda veľa jesť jednu čajovú lyžičku Kelpu? Keď na obalu píšu že sa má jesť týždenne? Mne to príde málo ..

RNG

Teda okrem minoxidilu, ktory definiteiven(verzia pre zeny) je ucinny.
Toto pise oficialna medicka literatura
www.webmd.com
kde je jasna napisane, ze estrogen a progesteron MOZU pomoct, samozrejme bez akehokolvek dokazu na podporenie
Samozrejme tam nespominaju ziadne potravinove doplnky, pochopitelne, kedze organizovana medicina sa ich snazi potlacit a predavat len patentovane chemicke lieky.

animka

Bola som u dermatovenerologicky ,robili mi trichogram , z ktoreho to jasne vyplynulo,navyse potvrdzuje to aj oblast z ktorej mi vypadava najviac vlasov,teda temeno hlavy , navyse mam aj vyraznejsie ochlpenie na nohach a rukach nez byva normalne...
Zaver do spravy mi napisala dermatologicka : Alopecia androgenetica incip. typ FAGA I. ... mala som aplikovat Alpicort F. co je estradiolbenzoat,prednizolon a salicylova v alkoholovom roztoku na 6 mesiacov a potom aplikovat Neocapil-minoxidil.Odporucala dalej antiandrogennu terapiu vo forme oralneho kontraceptiva,co som ja teda odmietla.

RNG

Alopecia je velmi siroky termin na stratu vlasov.
Ked chces, mozes si precitat napr toto, kde uvadzaju 21 dovodov na nu
en.wikipedia.org
A to zrejme nie su vsetky dovody mozne, len tie najbeznejsie.
Tebe sa snazia adresovat stratu vlasov z hormonalnych dovodov, tj privela androgennych hormonov, najma DHT.
Vobec ti robili hormonalny profil na to aby to dokazali, ze je to naozaj ten dovod?

RNG

Matia, davka extraktu z oliv0vych listov, intenzivna je 3x750 mg takeho, co ma 20% oleuropeinu. Ja pouzivam vyrobok zo Swansonvitamins.com
S tym GSE dufam, ze pouzivas roztok 60 kvapiek na liter vody, nie ciste GSE, pre boha.
Pre dieta 9 rocne samozrejme staci podla vahy menej, ja udavam vzdy davky pre dospelych na zhruba 70 kg vahy. Pri inych vahach to treba prepocitat.

animka

RNG mne tu alopeciu diagnostikovali takze tam nie je o com inom rozmyslat....
pouzivam saw palmetto od Swanson 2x540 mg denne..jedine co je na obale napisane je ze su to whole berry , sterols plus fatty acids tam vobec nie je uvedene...vies mi prosim ta poradit nejake konkretne saw palmetto ktore by splnalo tych 320 mg sterolov ? ostatne doplnky zaradim do "jedalnicka" ;)

maria2

Rng dakujem za radu .Ano alergolog jej bral krv chlamydie mykolazma norma je ze vraj 0,45 do 0,75 ona ma 1,75 nad hranicne..Dobre tak gse davat stale ja jej davam do nosa 4 krat denne po 2 kapky .Ale ked pije davam denne 2 polievkove lyzice gse.Neviem ci to je dobre alebo ine davky davat jej. A k tomu kupim oreganovy olej z ihrebu už som objednavala aj stale beriem od tiel glukosamin a minerali sebe tak pre dieta olej ***Oregano oil od formy NOW, najdes ho od roznych distributorov napr iherb.com, ktory pre nizke postovne na Slovensko pouzivaju mnohi a hromada inych, hladaj napr cez Google.com

Davka pre dievca je 3x1 s jedlom** dobre toto si tam objednam.Ale na vasej stranke som citala o extrakt z olivovych listov neviem kde ho maju ci ihreb ?? a tiez neviem davkovanie 9 rokov...A chcem sa spytat na to SAMENTO nasla som to cez gogla ale tiez neviem davkovanie a ci je to aj dobre pre dieta .Dakujem .Pekny podvecer prajem.