prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
DHT znizuje zinok(50 mg)
vytazok z korenov zihlavy(tiez sterol ako zo saw palmetto)
a vytazky z kapustovin
DIM. 200 mg alebo
I3C, 600 mg.
Inac neviem, ake saw palmetto pouzivas, ale ucinny je vytazok s obsahom 320 mg sterolov. Len susene bobule maju sterolov dost malo, tj by si ich musela na ucinok jest aspon 5 gramov na tu odporucenu davku sterolov.To iste plati na susene korene zo zihlavy, na caj ich treba aspon 5 gramov.
V doplnkoch vzdy pozeraj na obsah (sterols plus fatty acids)
Ale alopecia moze mat hromadu inych dovodov, napr oslabene travenie, reakcia na chemikalie(vcitane liekov) atd.
pardon...nejak mi to zdvojilo prispevok
Rng prosim ta nevies nejake ucinne anti - DHT teda inhibitor 5-alfareduktazy pri androgennej alopecii u zien ?
uzivam saw palmetto 1080 mg denne , aj neocapil-minoxidil pouzivam , chvliami su obdobia ze je to padanie mensie ale aj tak je to dost zle...
Rng prosim ta nevies nejake ucinne anti - DHT teda inhibitor 5-alfareduktazy pri androgennej alopecii u zien ?
uzivam saw palmetto 1080 mg denne , aj neocapil-minoxidil pouzivam , chvliami su obdobia ze je to padanie mensie ale aj tak je to dost zle...
Pod Hair Booster je viacero produktov, ja som si pozrel na najpopularnejsi
www.nioxin.com a v zlozeni som nevidel nic velmi skodliveho, hoci je tam aj dost chemie.
Padanie vlasov moze byt z hormonalnych nerovnovah, zleho travenia alebo nedostatkov zinku, selenu a vitaminov B
Kazde z toho sa da adresovat doplnkami.
A to najma zvnutra, nie len z vonku.
Dobrý den,
ja by som sa len chcela spýtať ake neziaduce ucinky ma Hair Booster -odkaz odstránený- ? ake mate skusenosti alebo ci neodporucate nieco podobné -menej skodlivé. Beriem to asi tyzden, nie kvoli tomu ze uz nemam vlasy, ale preto ze mi zacali padat ale v takom mnozstve ze sa na to neda pozerat... asi rok som pouzivala BioHar vodicka do vlasov, ale uz prestala ucinkovat ... neviem cim to je.
Dakujem
Nuz ked ma naozaj chlamidie pneumoniae, o com dost pochybujem, lebo lekarske testy su na to velmi nepresne, tak ma hrozny pech.
Pozri na google.sk, pod rng, chlamidie.
Ale typujem si skor, ze ma nejaku prinosnu infekciu kombinovanu s alergiami a to sa da adresovat. Alergie quercitinom, vitaminom C, bromelainom a boswelinom. Infekcie kvapkami GSE pitim GSE, a najma oreganovym olejom, tj takymi kapsulami, co obsahuju aspon 50 mg-100 mg carvacrolu a podla moznosti entericke, aby to nedrazdilo zaludok, kedze sa jedna o silnu koreninu. Kvalitny je Oregano oil od formy NOW, najdes ho od roznych distributorov napr iherb.com, ktory pre nizke postovne na Slovensko pouzivaju mnohi a hromada inych, hladaj napr cez Google.com
Davka pre dievca je 3x1 s jedlom
Ma 9 rokov zabudla som napisat.
Pekny podvecer .Ja by som sa chcela spytat po 4 rokkoch konecne zistili dcere co vlastne ma. Davala som jej ci bola zdrava alebo chora koloidnu striebornu vodu .A aj gse.Ale nejako moc na zlepsenie jej to nepomohlo dychat nemohhla jedine až po olinte .Ale zistili jej chlamydie. teraz neviem co jej davat koloidne striebro z&abera super na uci a oci ..ale na nadchy moc nie ..gse zabera skor dobre na zaludok a travenie ale napriek aj tomu ze ho uzivala zistene mala bacili v krvi stale.Ci aj ked to pila a strekali sme jej to nosa a aj kloktala.Uvazujem na chlorela , spirulina a alebo kokosovy olej ci olivove listy oregano vobec neviem co jej davat na chlamydie..Jedine jej davam chlamydit co som kupila,kapucinku bylinkovu tinkturu,cecko zinok selen imunnoglukany .nadalej jej davam aj vyplach do nosa ale už skor davam gse je lepsie ako strieb. kolid. voda .dakujem za odpoved.
Nuz takmdalekom by som zase nesiel, ja nakoniec pocuvam na rady lekarov, co normalne absolvovali skoly a maju diplomy, ale dali sa na inaksiu cestu, pouzivanim inych prostriedkov, z ktorych mna osobne zaujumaju najma ucinne potravinove doplnky. No az uz utekam, mam surne roboty.