Otázky na RNG

RNG

Ten prostamen vyzera celkove dobre, az na tu cenu za tak malo kapsul.Nuz ale Europske ceny su vseobecne dvojnasobne....

animka

Dal by sa pouzit aj Prostamen F1 ? ///////////

nie som si tam ista tym mnozstvom ucinnych latok...mastne kyseliny a steroly su rozdelene a tiez neviem ci staci ta zihlava.
Bolo by mi jednoduchsie kupovat toto na SVK pokial je to vhodny produkt ale ak nie tak budem objednavat z USA.

RNG

Betadine ma menej nez 1% jodu obvykle, Jodova tinktura ma 2% jodu a 2.4% KJ a viac.

Pozri na iherb.com produkt firmy Yarrow pod menom Ultra Saw Palmetto + Pygeum
ten ma toho dost na ucinok.
A iherb.com ma najlacnejsie postovne na Slovensko.
Inac ja osobne, kedze masm miestne podtovner lacne(zijem v USA) objednavam castejsie zo Swansonvitamins.com a roznych inych spolocnosti, podla obsahu a ceny.

animka

RNG ja viem ze nic okrem minoxidilu co mi tam napisala nie je anti-DHT , jej liecbu som ani nepodstupila,studovala som si vselico na internete a tak som vlastne prisla k saw palmetto a naozaj sa mi to zlepsilo,rok som to brala a bolo to fajn,len teraz posledny mesiac je to zle a preto som sem aj napisala, lebo hladam este nieco co by som mohla vyskusat,celkom ma zaujalo tych 320 mg sterolov v saw palmetto,pretoze take som urcite nemala, len neviem najst vyrobok ktory to splna.

RNG

Moj nazor na autoimunne vseobecne mozes najst vez Google.sk pod rng, autoimunita.
Su to nazory od lekarov velmi rozdielne od klasickej organizovanej mediciny.
Jod, selen, zinok vitaminy C E D-3 je dobre doplnovat pre kazdeho za kazdych okolnosti, lebo telo ich potrebuje na hromady procesov.

maria2

Rng dakujem ako liter gse na 60 kapiek objednela z ihrebu ...to jej davam nos ako som pisala do oci som dala taku flasticku a tam 2 kapky gse tak ako ste radili a tak aby nestipali na oci super aj usi aôe nos som musela davat 6 krat do nosa pri nadche je malo len 4 krat.dakujem za rady Zatial co roky davam gse pit jej obcas 2 až 4 lyzice ale slpr to po glgoch chlupka.Gse je dobre na zazivanie a travanie prestali tazkosti s bruskom obcasne krce ..dakujem swanson aha zabudla som vetsinou som ihreb,,

leus

rng
podobny je betadine s jodovou tinkturou?lebo som nasla staru flasku a v nej bola daka taka tekutina jodova, silne pachne tak dezinfekcne a neviem ci je to jod, alebo betadin...

RNG

Kiara, cajova lyzicka moze obsahovat 3 gramy kelpu, a kelp ma obsah jodu od 0.1 do 0.8%, tj je to dost velka davka(3 az 24 mg jodu najma vo forme KJ)
Samozrejme vyrobca pise pre istotu 1 krat tyzdenne, aby bol menej v ociach organizovanej mediciny, ktora sa za kazdu cenu snazi drzat tych archaickych odporucenych dennych davok(0.15 mg jodu denne) z roku 1948, ale to neznamena, ze urcity cas, kym sa telo "nalozi" jodom nemozes brat viac, hoci aj kazdodenne niekolko tyzdnov.