prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
nev,Za to ze mas na nieco alergiu, ked s tym prides do styku, to este nehovori ,ze trpis aj ked s tym do styku neprides.
Ahoj RNG. chcem sa opýtať. Som dosť komplikovaný pacient. Pred dvoma rokmi mi zistili pl.emboliu. Doteraz beriem warfarin. Potvrdili mi aj hyperventilačnú tetániu, mam posunuté platničky v hrudnej chrbtici a naposledy mi našli vredy na dvanástorniku. Posledný čas mám taký problém, že z ničoho nič mi príde zle, nemôžem dýchať, trpnem, tep okolo 100ky, potom klesne, TK okolo 140/90. Jednoducho príznaky HT a aj pl. embolie. Z ničoho nič mi teraz vyskočili peč.testy, ALT 2.13 a AST 1.22, GMT 0.99. takisto mi peč.testy vyskočili perd dvomi rokmi pred pl. emboliou. Nevieš mi poradiť, z čoho môžem mať také stavy, resp. ako to zistiť? Či ide o HT alebo pľ. embóliu. a ako s tým bojovať. aj s tými vredmi. Ďakujem ti veľmi pekne...
Ahoj RNG. chcem sa opýtať. Som dosť komplikovaný pacient. Pred dvoma rokmi mi zistili pl.emboliu. Doteraz beriem warfarin. Potvrdili mi aj hyperventilačnú tetániu, mam posunuté platničky v hrudnej chrbtici a naposledy mi našli vredy na dvanástorniku. Posledný čas mám taký problém, že z ničoho nič mi príde zle, nemôžem dýchať, trpnem, tep okolo 100ky, potom klesne, TK okolo 140/90. Jednoducho príznaky HT a aj pl. embolie. Z ničoho nič mi teraz vyskočili peč.testy, ALT 2.13 a AST 1.22, GMT 0.99. takisto mi peč.testy vyskočili perd dvomi rokmi pred pl. emboliou. Nevieš mi poradiť, z čoho môžem mať také stavy, resp. ako to zistiť? Či ide o HT alebo pľ. embóliu. a ako s tým bojovať. aj s tými vredmi. Ďakujem ti veľmi pekne...
Ďakujem za odpoveď.
Ešte by som sa rada spýtala ohľadom mojej alergie na epoxidovú živicu.Z dôvodu nepravidelných ekzémov v okolí očí, mi boli robené testy. Pri teste mi vyšla výrazná alergia, čo ma dosť prekvapilo, pretože priamo s ňou neprichádzam do kontaktu. Čo sa dá s týmto robiť?
Hromadenie sa toxinov v tele je nielen pre zlu funkciu ladvin, ale aj nedostatok vody a roznych cistiacich enzymov.
Ladviny sa daju cistit napr cajom z byliny Chanca piedra.
Na oci je bylinka cistec.
Zdravím,
chcem Ťa poprosiť o radu a spýtať sa, čím posilniť slezinu a obličky. Údajne by to mohlo pomôcť proti opuchom očí, hlavne ráno po zobudení.
Je to velmi individualne ale zrejme vzhladom an doterajsie odporucene davky velmi vysoko. Na severe Japonska su obyvatelia, ktorych priemerna spotreba jodu z morskych rastlin dosahuje az 100 mg denne. Ja odporucam od 2 do 6, mg tj velmi konzervativne ale zrejme vzhladom k archaickym odpporucenym davkam z roku 1948(0.15 mg) to znie revolucne.
Znacny rozdiel je prijem jodu ako prvku, tj jod nezluceny alebo prijem jody z KJ, co je neutralna molekula dobre vodorozpustna .
Telo pravdepodobne potrebuje oboje, ale cisteho,jodu znesie malicko naraz, pod 20 mg denne(bezpecnejsie mozno pod 10 mg denne) KJ ale znesie podstatne viac a to je aj forma, ako sa jod povacsine nachadza v morskych rastlinach(najma kelp)
RNG ďakujem za predošlú odpoveď :) Tiež by som sa chcela ešte opýtať pri akej dávke jódu sa môžme predávkovať a čo to spôsobí?