Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Skus brat L- lysin(2 x 500 mg) a Sangre de Grado(dracia krv, zivica zo stromu croton lechleri, 2x15 kvapiek denne
Zialbohu na rozne virusy su rozne ucinne doplnky a este aj to je velmi individualne.

animka

Dakujem za predosle rady :)
No este mam jeden dotaz...Uz tri roky sa trapim s kondylomami ... samozrejme najprv bolo uplne neucinne vypalovanie a priebezne sa mi vracali naspat , potom som objavila na tomto fore antiviralne doplnky a brala som teda Zinok 50 mg , Selen 400 microgramov, a chaparral 2x1 gram , takisto 2g vitaminu C ...na doplkoch som bola 3 mesiace no aj tak sa nic nezmenilo.Ba co viac este mi pribudli plantarne bradavice na jednom chodidle, ktore tiez sposobuje HPV ...Proste ten virus si na mna spokojne parazituje a neviem sa ho zbavit.
Citala som tu aj o inych antiviralnych doplnkoch no neviem ,ktore si mam nasadit ked ako je uvadzane od vas chaparral je najsilnejsi a vobec mi nepomohol.

RNG

Olivovy olej je dobry na kozu, ale nema prakticky ziadny ochranny faktor.Nase severske a stredoeuropske blede koze potrebuju v subtropoch a tropoch definitivne ochranu.

RNG

jarik, na bezne chemicke lieky mas beznych lekarov. Ja som tu len na take rady, ktore nedostanes od tvojich beznych lekarov, tj od malej skupiny lekarov, co liecia so znacnym uspechom pouzivanim prirodnych latok a metodami dosial neschvalenymi organizovanou medicinou.
Inac odpoved na otazku. Fraxiparine(patentovana chemikalia vyrobena z heparinu, enzymu vytazenemu z prasacich criev) riedi krv cim sa znizuje tlak a zlepsuje samozrejme prudenie krvi.
Ja tu na riedenie krvi odporucam casto prirodne, chemicky nezmenene fibrinolyticke enzymy(nattokinaza, lubrokinaza a ciastocne aj serrapaptaza), ktore nielenze zriedia krv, ale vedia rozbit aj krvne zrazeniny, co heparin a jeho rozne chermicke derivaty nevedia. Naviac nattokinaza (a ine spomenute) sa moze brat ustne, je to neskodny potravinovy doplnok so ziadnymi skodlivymi postrannymi ucinkami, ktory dokonca po case stimuluje vyrobu telesneho enzymu plazminu, ktory tak isto rozpusta krvne zrazeniny a riedi krv=robi platnicky menej lepkave. Dacka (internzivna) je 3 x 2000 FU plus a krvacavost nenastane ani pri vyse desatnasobnych davkach, aspon nikto nic na svete take nezaregistroval ani po dlhych rokoch brania tychto fibrinolytickych enzymov . Neurol(alprazolam) je synteticke utlmovadlo s hromadou skodlivych vlastnosti a navykovostou. V mojom slovniku ho nazyvam "oblbovak"
Je plno neskodnych potravinovych doplnkov ktore ho vedia nahradit ci uz tlmenim alebo adresovanim dovodov (doplnenie chybajucich neurotransmiterov)

jarik

Ahoj RNG. chcel by som sa ťa ešte spýtať, či je možné, aby pri HT klesal tlak. Tlak mam 100/60,alebo 90/60, tlaci ma na hrudnik, beriem fraxiarine 1 ml. D dimery som mal neg. a mam pocitna odpadnutie. Neviem, ci mozem pri nizkom tlaku si dat neurol. DAkujem

RNG

Len aby si sa dostala do spravneho obrazu, normalne je v zdravych crevach az 10 na strnastu probiotik a aj tie najlepsie najsilnejsie doplnky davaju len desat na jedenastu(100 miliardove/100 billions kapsule)
Takze predavkovanie nie je mozne nijak, a davky co beries su len malicky zlomok potrebnych a do potrebnych hladin sa tieto "zaockovania" probiotikami rozmnozia.
Ja tiez pijem obcas rakytnikovu stavu(sea buckthorn), ktora ma vysoke percento rakytnikoveho oleja, ma sice podivnu chut, ale mozno si zvyknem, davam si do vody asi poldeci.

mirife

Ahoj RNG,

chcem sa Ti veľmi poďakovať,zlatý stafylokok je preč.Ale aj tak pre istotu ešte používam GSE roztok.Chcela by som si však očistiť telo od tých antibiotík.Niekedy mám pocit,že mi aj trošku podráždili žalúdok.Neškodí dlhodobé používanie probiotík(napr.vyrážky a pod.).Ja napr.dlhodobo beriem rakytníkový olej a je super.Ďakujem za odpoveď.

RNG

Krv sa da riedit aj napr fibrinolytickymi enzymami, ako nattokinaza,lubrokinaza, ktora nielen riedi krv ale rozpusta aj krvne zrazeniny, co warfarin nedokaze.
A pritom je to neskodny potravinovy doplnok, pouzivas 3 x 2000 FU plus(kontrolujes to podla krvnych testov ako PT, PTT APTT a najma INR, ucinok poznas uz za niekolko dni )ktory ani v davkach 10 nasobnych od odporucanej nevyvola krvacavost.

Ked beries hodne chemickych liekov, necuduj sa, ze mas zamorenu a napadnutu pecen.
Pecen sa da odmorit napr protokolom dr Berksona, ktory zaroven stimuluje jej regeneraciu.Najdes to cez Google.sk zadanim slov rng, pecen alebo sa mozes tu hrabat v temach kde som to viackrat spomenul.
Vredy na dvanastorniku su obvykle z helikobaktera pilori(98% pravdepodobne), ktory sa moze v zaludku udrzat len ked je v nom menej kyselin.
Da sa znicit pitim koloidnej striebornej vody, 4x2 lyzice denne po dobu asi 3-4 tyzdnov.
Tak isto ho potlaci napr branie monolaurinu, 3 x 1 lyzicka() podla moznosti na prazdny zaludok pred jedlom.
Aj doplnky zinku ho potlacaju, najma specialne na to navrhnuty doplnok, Pepzin gi, co je zinc carnosine a dnes ho maju rozne zdroje na nete a rozni vyrobcovia.