Otázky na RNG

2bodka

Prosim poradit, ktory ENZYMATICKY vyzivovy doplnok odporucas. Potrebujem posilnit imunitu, zlepsit travenie plus zbavit sa cysty na stitnej zlaze (mam aj autoimunitny zapal stitnej zlazy).
Niekde som sa docitala, ze mas v OD Slimak v BA predajnu s vyzivovymi doplnkami, je to pravda? Mohla by som aj tam najst nieco vhodne pre seba? Dakujem za odpoved.

animka

a co si myslite o pripravku Wartol ...ja viem je to homeopatia a sama som voci nej skepticka , no zufali ludia sa chytaju uz aj slamky :(

RNG

aminka, ked nepoznas do mesiaca ucinok, tak to je pravdepodobne neucinne. Samozrejme zalezi od davok, vyrobcovia uvadzaju casto primale, nie take, ktorymi dosahovali pozitivne vysledky lekari alternativnej mediciny.Takze sa nedaj mylit odporuceniami vyrobcov na flaskach.

RNG

Sjorgrenov syndrom je jedna z tzv "Autoimunnych chorob", kde udajne bez dovodu nase biele krvinky napadaju slinne zlazy a slzne zlazy atd
www.sjogrens.org. Moj nazor na autoimunne celkove mozes najst na Google.sk zadanim rng, autoimunita
Priamy dokaz, ze to asi je zalezitost virusom som na sebe nasiel sam, ked som si "syndrom suchych oci" odstranil kvapkami striebornej vody. Samozrejme pomahaju aj ine antiviralne, najma take, co posobia po celom tele a nie len miestne, ako kvapky koloidnej striebornej vody.Pozri napr na temu herpes, kde som uviedol hromadu prostriedkov na zvysenie viralnej imunity.Najnovsie skusam doplnok, pod menom Sangre de Grado, co je stava zo stromu croton lechleri, silne antimikrobialna a najma antiviralna.
Pomahaju aj rozne protizapalove a cistenie tela roznymi enzymami.

animka

aha som nevedela ze je to take individualne...takze oboje veci mam uz objednane,dakujem . Je nejaka priblizna doba do ktorej by sa mali prejavit ucinky liecby doplnkami ? Viem ze sa to neda presne povedat ale aspon cca ... aby som vedela kedy ,ak by nezabralo, prejst zas na nieco ine.

Chris1

Dobry den pan RNG, dnes mi bol diagnostikovany Sjogrenov syndrom, a kedze som co-to o tom zistil,chcel by som sa spytat na pripadnu liecbu a nieco o tom viac ak viete,ci nieco ine okrem liekov moze pomoct,a tiez pricinu tohoto ochorenia...Dakujem za odpoved.

Chris1

Dobry den pan RNG, dnes mi bol diagnostikovany Sjogrenov syndrom, a kedze som co-to o tom zistil,chcel by som sa spytat na pripadnu liecbu a nieco o tom viac ak viete,ci nieco ine okrem liekov moze pomoct,a tiez pricinu tohoto ochorenia...Dakujem za odpoved.

Chris1

Chris1

RNG

Ako som povedal, nie som jasnovidec, aby som vedel predpovedat co u teba osobne zaberie.Ja tu uvadzam len prostriedky, ktore statisticky zaberaju u znacnej casti ludi na virusy roznych druhov.
Napr uvadzam tu monolaurin,silny antiviralny, ale u mna osobne nezabral na herpes HSV1
A zda sa, ze mi iontoforeza striebra zaberie na vznikajuci opar na pere zakazdym a potlaci ho skor nez sa rozvinie naplno. Zialbohu to je len miestne potlacenie a preto momentalne skusam Sangre de Grado a zda sa ze zabera u mna.
Napr na VZV(pasovy herpes, varicella zostrix virus) u mojich kamaratov vyborne zabral chaparal. Ja sa mu snazim vyhnut, preto som skusal monolaurin, ale dostal som opar(tj zacal 2 krat a potlacil som ho striebrom), preto som zacal brat radsej draciu krv Totiz VZV a HSV1 patria medzi herpesovite a pravdepodobne, co je ucinne na jeden je ucinne aj na druhy