prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
elle, zialbohu amoxiklav sice znici boreliozne bakterie, ale nie L-formy tejto nakazy, ktore sa vytvaraju prave pre pouzitie atb, ktore napada bakterialne steny. Preto odporucam co najskor zacat brat extrakt z olivovych listov alebo Samento/prima una de gato a to brat aspon pol roka, lebo inac sa zvykne borelioza vracat a potom je liecenie uz problematicke.Nespoliehaj sa na testy, tie zistia len samotnu bakteriu a nie l-formy ani spory, ktore su s touto nakazou spojene.
Po brani atb alebo este pocas, ale v inom case odporucam brat aj probiotika na zvysenie imunity a spravne osadenie criev.
RNG, myslis ze klimatizacia (popripade + samostatna cisticka vzduchu) pomoze znizit alergicke priznaky v domacnosti?
Teda - okna by neboli "nikdy" otvorene, lebo by sa vetralo klimou (a ak by to nestacilo, cisticka vzduchu a zvlhcovac by vzduch este precistil)
Lebo niekto mi hovori ze je to super riesnie a zas niekto (viac ludi)mi hovori ze je to este horsie, lebo su tam nejake mikrociastocky ktore alergikom zhorsia zivot.
No lenze ja sa pytam, tak mam len tak sediet na zadku a objednat si kamion servitok, aby som prezil leto? :)
Este som zabudla, ze mu diagnostikovali boreliozu 1.stadium. Protilatky boli negativne. Skvrna zmizla po 1. davke atb, hned na 2.den.
Prosim Ta Rng o radu. Moj vyse 2 rocny syncek bol infikovany kliestom, kliesta mal v usku prisateho cca. 1 den. Zacervenanie sa objavilo cca. 11dni po prisati, postupne sa to zmenilo na migrujuci eritem, tahalo sa to na lice. Na Kramaroch nas hospitalizovali, no a teraz uziva maly atb Amoksiklav 5ml, ma ho uzivat 3 tyzdne, dnes je presne 1. tyzden. Chcela by som ta poprosit o radu, ako eliminovat vedlajsie ucinky atb, uziva Biogayu, keby existovali nejake doplnky vyzivy, popr. homeopatika. Dakujem krasne.
jednodenne opuchliny?
To vyzera na nejake alergie najskor alebo prekyslenie tela.
Prekyslenie tela sa da adresovat napr alkalizaciou, ta pomaha aj na dnu, pol lyzicky KHCO3(Kalinat) skoro rano pred jedenim s poharom teplej vody.
Pri alergiach treba najst, ktore jedla su za to zodpovedne, alebo nejaky vonkajsi element? (Roztoce, praci prostriedok,hmyz.....) Odmorovanie tela je mozne enzymami, absorbentmi pripadne chelaciou.
A;le tu je tazko radit, ked clovek nevie pricinu, tj co vlastne adresovat.
Ahojte.Chcem touto cestou požiadať niekoho z Vás o radu pre moju mamu.Takmer jeden a pol roka mava po celom tele červené vypuklé fľaky ktoré aj svrbia.Objavia sa jej vždy cez noc a ráno ich má po celom tele.Má ich aj na tvári.Opúchajú jej aj oči,líca.Počas dňa sa mierne vytratia ale na druhý deň sú na iných miestach.Opúchajú jej aj prsty na rukách.Predt opuchmy cíti svrbenie a napetú kožu.Pod fľakmi niekde cítiť hrboľčeky ako uzlinky.Absolvovala spústu vyšetrení kožných ,krvi,celiakiu,čriev ale nik nevie z čoho to má.Už je z toho zúfala.Prosím ak sa niekto z vás zniečim takým stretol PROSÍM POMOŽTE!!!
Ganaton(itopride) len drazdi zaludok a creva na zvysenie motility
Skromna, ked si chces napravit travenie, precitaj si nieco z mojich predoslych prospevkov, najdes to napr cez Google.sk zadanim slov rng, travenie. Pripadne aj ine, ako enzymy, pqalenie zahy a pod.
Moja mama mi vzdy hovorila, ze creva treba vymastit, tj radim pti pri zapchach pouzivat lyzizu olivoveho oleja. S psyliom treba brat hromadu vody, inac moze sposobit aj zapchu. Na lyzicu psylia treba vypit pol litra vody.
Dobrý deň. Mám problemy s trávenim, mala som helikobaktera ale po jeho vyliečeni sa mi zase vracia žlč do žalúdka stale sa citim plna .Doktor mi predpisal ganaton ale nejako nezabera. Dočítala som sa o vlaknine psyllium chcem ju vyskušať mala by som ešte niečo uživať spolu so psylliom. Cítala som vaš prispevok tiež k tomuto problemu a tam ste doporučili uživat doplnok kyselin. Ak ano aky je dobry.Ďakujem za radu. Môj email zuska3@post.sk
Moje predajne bolo zavrete uz skoro pred 3 rokmi a odvtedy som von z predaja doplnkov.
Na cysty treba silne enzymi a jod. Viac o tom najdes popisane cez Gogle.sk uvedenim rng, jod alebo enzymy alebo cysty
Wartol nepoznam a podla zmienok na nete tento prostriedok proti genitalnym bradaviciam asi velmi nepracuje.