prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mozem ho na problematicku plet pouzivat kazdy den?
je kokosovy olej dezinfekcny a proti zapalovy? cisti a stahuje pory?
Proti stresu su aj Picamilon, a l-theanine
Bolest v hrudi je obvykle z nedostatku kyslika v srdecnom svale, co znamena zapchate vencove cievy. Takze si ich potrebuju intenzivne cistit lecitinom(2-3 lyzice do tyzdna) a vacsimi davkami rybacieho oleja
Zlepsenie prudenia krvi sa da dosiahnut branim hlohu(hawthorne) ktory rozsiruje cievy(ACE mechanizmus) a samozrejme riedenie krvi nattokinazou, ktora zaroven rozpusta aj fibriny, ktore znemoznuju priestup kyslika a krvne zrazeniny, blokujuce cievy(porazky, infarkty)
Davka je 3 x 2000 FU
Proti stresu su rozne prostriedky, pozri na Google.sk pod rng, stress.
Stress treba odstranit, lebo je extremne nezdravy pre telo a vedie k privela zdravotnyum problemom a podstatne skratenemu zivotu.
Zdravim RNG, chcela by som sa Vas spytat, na nejaky vyzivovy doplnok pre rodicov. Uz neviem co by som im kupila, mali lecitin, rybi olej, ... Mohlo by to byt nieco pre ludi, ktori su stale v strese, nasledkom coho uz pocituju bolest v oblasti hrudenho kosa...:( budem rada za kazdy tip, dakujem Vam
Ele davka na dospeleho je 3x 750 mg az 1500 mg extraktu z olivoveho listu s obsahom 20% oleuropeinu.Tj davka oleuropeinu je 3 x 150 az 300 mg.
Na deti podla vahy menej. Ale pochybujem, ze 2 rozne ti prehltne kapsulu alebo horky extrakt. Jedine, comu by sa asi nepriecil su kvapky Samenta/Prima una de gato, lebo nemaju velmi silnu chut, a Sangre de Grado. Kde to dostanes na Slovensku neviem, ja zijem v USA. Asi budes nutena si to objednat z internetu, skus iherb.com alebo swansonvitamins.com
Este collostrum a betaglukany pre svoju neutralnu chut su vhodne aj pre deti na zvysenie imunity.
Lost, elektronicky filter staci, ked ma cistitelne elektrody.
Rng, je mi z toho do placu, musime sa zbavit tej pliagy. Su ludia, co sami prekonali boreliozu, takze je to asi aj otazkou imunitu, moj syncek ma vsak slabu imunitu, bol oslabeny infektami, aj vzhladom na jeho vek sa jeho imunita len buduje, tusim do 5 rokov. Extrakt z olivovych listov zozeniem aj v tekutej forme? Myslis ze to dostanem aj na SR, nemozem cakat uz dlhsie. Keby si mi vedel poradit kde a ake davky na 2 rocne dieta.Dakujem moc..
No netusim aky filter tam je, ale povedali ze cisto klima nema ziadny extra super filter, tak toto odporucili, neviem ci sa do toho rozumies :)
nepisu tam AKY filter to ma len ze "6layer"
je tam toto vela, tak vyberiem asi to najdolezitejsie:
Plasma ionizer + Electrostatic dust collection flter
Flash streamer + Titanium apatite photocatalytic flter + Deodorising catalyst
Polypropylene net with catechin
no a ta klima, tam len pisu ze ma "Full HD Filter" www.klimatipy.sk zevraj to zachyti 90% necistot... tak mozno taketo kombo by stacilo?
Presnejsie bojujem s alergiou na prach, pel (a rozne tieto kvety, nepamatam si ich, ale asi vsetko mozne). Zaujimave je, ze niekedy je to cely den OK a niekedy ma chyti taka vlna ze 10x kychnem a 10 servitok miniem a potom je to zas ok :)
no a potom este dalsie rozne alergie (alebo minimalne intolerancie na potraviny - na to by sa tiez zisiel ten vitamin C a quercitin ?)
Lost, kvalitne filtre(elektornicke a elektretove HEPA) pomahaju znacne pri alergiach.Filtre treba casto menit alebo tie, co su navrhnute na cistenie casto cistit.
Pomaha tiez brat quercitin(3x500 mg) vitamin C(3 gtamy) a bromelain a ine enzymi na cistenie tela od zamorenia alergenmi.