prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nuz ja som len obycajny inzinier, ale pre vlastne zdravotne problemy som zacal studovat literatury od inych, nez beznych lekarov.To su lekari, co z beznych metod a prostriedkov presli na ine, casto pouzivanim potravinovych doplnkov. Nuz je to uz skoro 17 rokov a dnes sa mi zda, ze prakticky kazdy perblem sa da adresovat aj prirodnymi latkami, co su schvalene ako bezpecne potravinove doplnky.
Samento/Prima una de gato dochadza samozrejme aj v kvapkach, to bola povodna forma oboch.
Iherb ma Prima una de gato, liquid, vyrobca je Nutricology, spolahliva firma.
Nie je to prasve najlacnejsi doplnok, ale dieta nepotrebuje na svoju vahu viac nez 2 x 3 kvapky denne a flaska ma asi 500 kvapiek. Samozrejme, ako s kazdym novym doplnkom alebo jedlom, zacinaj od malych davok, 1 kvapka na den a postupne stupnuj az na odporucenu.
Ahoj Rng, ja som Ti pisala o syncekovi, co sa lieci na boreliozu 1.stupen. Lekar nam povedal, ze bakteria sa nachadzala len lokalne v mieste ustipnutia a v okoli, kde sa rozsirovalo zacervenanie koze, ze to este nemal v krvi, ci v inych organoch. Konkretne to mal na uchu a tahalo sa to na lice. Dnes som mu kupila Colostrum 100% od Biocol, 100% colostrum, ze mam davat max. 2 lyzice rano nalacno. Ake ty odporucas davkovanie a na ake dlhe obdobie? Syncek ma 14kg. Ja planujem tak pol roka. Extrakt z oliv. listov nebudem kupovat koli chuti, skusim este to Samento. Existuje aj tekuta forma? Mam doma aj koloidne striebro(kupovane vo februari), myslis, ze aj to mu mam davat? Ak ano, kolko, lyzicku-dve. Mam aj kokosovy olej a GSE. Dakujem krasne, viem ze nie si ujo vseved, ani carodejnik, ale potrebujem zufalo pomoc a lekarom nedoverujem vobec..
dakujem za super rady. na ten cukor som aj zabudla
Na hojenie a regeneraciu je dobra zmes kokosoveho oleja a jemneho praskoveho cukru. Ja by som sa bez nej ako cukrovkar dlho nehojil.Ja do nej pridam ajpar kvapiek jodu a citricidalu, pre istotu
co je dobre na jazvu na pere? po herpese. priatelovi sa spravil herpes, potom sa ten pluzgierik oflupol a ostala mu tam taka otvorena ranka kruhoveho tvaru, prekryje sa to takou tenkou kozickou ale ono to stale praska a potom z toho ide krv. nie a nie sa to zahojit.
andulka, hexavakcina znamena 6 roznych utokov na telo naraz. Rozhodsne je to privela na tak mlady organizmus.
Ja som vseobecne proti ockovaniam v tomto case, ked este nie su preverene dostatocne vsetky vakciny a vyrobcovia cigania o ich ucinku a nechcu nijak priznat ich pripadne skodlive ucinky.
A nechcu vydat kompletny rozbor pod ruskom patentovcej ochrany.
Naviac vsetky povinne naroky na nase tela vladou povazujem na utok proti individualnym ludskym pravam.
Vlada nema ziadne pravo narabat s telom jednotlivca podla svojej vlastnej vole, nech ma na to akekolvek dovody.
Aj Hitler robil vsetko pre dobro naroda....
Ahoj RNG. Aky mas nazor na povinne ockovanie deti.Teraz sa ockuje hexavakcina a prevenar, po 15 mesiaci MMR. Velmi sa bojim tychto ockovani lebo ako pisu niektory autori tak ze vraj ockovanie moze vyvolat autoimunitne,neurologicke poruchy,cukrovku,ekzem,autizmus. Myslis ze je to tak? Dost sa pise ze ockovanie na hepatitidu B u malych deti vyvola neoro problemi a rozhadze imunitu. Je to pravda? Dakujem za odpoved
dakujem pekne za odpoved, este by som sa chcela opytat, ze ak sa ten olej usadina spodku kelimka ci to nevadi a netreba ho rotopit.
Kokosovy olej nestahuje plet, ale cisti pory a naozaj vyzivuje plet. Je aj ciastocne antimikrobialny co sa da podstatne zvysit pridanim niekolkych kvapiek citricidalu do lyzice oleja. Na stahovasnie mas napr hamamelis virginiana(WITCH HAZEL), astringent(trpcina)
a mozem jest denne jednu lyzicu (alebo viac?) na podporu travenia a vyprazdnovania?