prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ponahlam sa, sorry za preklepy
Nuz na hlienu odporucam najma oreganovy olej a citricidal/GSE. Spominas vytazok z grap. semienok, neviem ci tym myslis citricidal alebo povodny GSE firmy Nutri Biotic. Tieto pracuju, ine napodobnerniny nemaju ani zdaleka taku ucinnost.
Co sa tyka oreganoveho oleja, ucinna zlozka v nom je carvacrol a toho trena na klinicku ucinnost 3 x 100 mg minimalne. Tj kazdy oreganovy olej ti to neda, len niektore, ktore jasne specifikuju, kolko carvacrolu obsahuju. Ja pouzivam produkt firmy NOW, Oregano oil, kde v kazdej enterickej kapsule je 100 mg carvacrolu, garantovane.
Viac okolo candidy najdes cez Google.sk zadanim slov rng, candida.
Inac pri pouzivasni silnych antimikrobialnych prostriedkov je zabitych naraz velmi vela mikrobov, co jemne pripotravi telo, prejavuje sa podobne akoby chripka unavou a nizkymi horuckami par dni. Nazyva sa to uhynova alebo Herxheimerova reakcia.
P redist sa jej da len zacinanim kiazdej antimikrobialnej latky z nizsich davok a postupne zvysit az na klinicky ucinne, tj take, co odporucaju lekari, co s tym pracovali, nie to co pisu vyrobcovia doplnkov.
RNG píšem ohľadom toho, že na tvoje rady som začala užívať prípravky teraz momentálne NAC, Cat´s claw(vilcacora) a Extrakt z oliv. listov + výtažok z grap. semienkov. Odkedy som ich začala užívať začalo sa u mňa intenzívne odhlienenie, veľká únava -ktoré som popísala k tomu, že začne čistiť organizmus, ale teraz pridružila aj mykóza (candida gynekologický problém a akoby vnútorná horúčka. Vyskúšala som vnútorne aj zvonka kokosový olej, ale zatiaľ nazaberá, a kúpila som aj probiotiká, ale užívam ich len 2 dni. Celú kúru som začala pred 2 týždňami. Má to byť útok na mykoplasmy, kde mám stále hraničné hodnoty, a EBV aj chlamydia už len Igg mám hraničné hodnoty. Ja mám tie problémi s chôzdou, už som o tom písala, nefungujú mi kolená a chôzda je možná len s chodítkom. Otázka je, či to môže byť súčastou čistiaceho procesu alebo treba niečo zmeniť? Po týchto prípravkoch plánujem ešte užívať Serrapeptázu a Curcumin, MSM a rybací olej. Ďakujem vopred za radu
RNG píšem ohľadom toho, že na tvoje rady som začala užívať prípravky teraz momentálne NAC, Cat´s claw(vilcacora) a Extrakt z oliv. listov + výtažok z grap. semienkov. Odkedy som ich začala užívať začalo sa u mňa intenzívne odhlienenie, veľká únava -ktoré som popísala k tomu, že začne čistiť organizmus, ale teraz pridružila aj mykóza (candida gynekologický problém a akoby vnútorná horúčka. Vyskúšala som vnútorne aj zvonka kokosový olej, ale zatiaľ nazaberá, a kúpila som aj probiotiká, ale užívam ich len 2 dni. Celú kúru som začala pred 2 týždňami. Má to byť útok na mykoplasmy, kde mám stále hraničné hodnoty, a EBV aj chlamydia už len Igg mám hraničné hodnoty. Ja mám tie problémi s chôzdou, už som o tom písala, nefungujú mi kolená a chôzda je možná len s chodítkom. Otázka je, či to môže byť súčastou čistiaceho procesu alebo treba niečo zmeniť? Po týchto prípravkoch plánujem ešte užívať Serrapeptázu a Curcumin, MSM a rybací olej. Ďakujem vopred za radu
Nuz moja vnucka dostala len velmi malo z tunajsich 56 vakcin, ktore detom davaju v prvych 18 mesiacoch zivota.Ziadne hexa a pentavalentne, nasli sa nakoniec niektore len jednoduche a zarucene bez ortuti(thimerosal, konzervant, na vahu obsahuje 50% ortuti!!!)
Mnohe choroby, proti ktorym sa ockuje prakticky uz davno neexistuju a mnohe vakcinacie tak isto statisticky velmi aj tak nepomahaju.
Nuz moj syn veru "bicykloval" okolo toho, lebo tiez lekari sa snazili nanutit jeho dcere vsetko, ako druhym detom.
Ked si ja poratam, kolko som bol dokopy ockovany tak je to zlomok z toho, co sa dnes snazia napichat do deti a nijak nevidim, ze by dnesne deti mali menej zdravotnych problemov, ako my. Obrovske mnozstvo alergii, co dnes maju sme my veru nepoznali. A veru nech hovoria lekari co chcu, alergie su zo zamoreni a vakciny davaju do tela hromady zamorenia, vcitane geneticky manipulovanych materialov, potichu.
Od osemnasteho roku dosial do mna nepichli ziadnu vakcinu a cestoval som aj do oblasti, kde ludia brali preventivne viacere vakciny a mnohych som tam videl na to poriadne trpiet, ako napr na vakcinu proti hepatitidam.Pokazilo im to uplne dovolenku.
Takze pokial sa toto cele dokonale nezavisle nepresetri, nevydaju sa pravdive statistiky o ucinku a skode ockovania som proti ockovaniu.
Lekari vedia o ockovani len tolko, co im povedia vyrobcovia vakcin a to su systematicki luhari dnes, zialbohu.
Mna osobne obratilo proti ockovaniou napr fakt, ktory nezavislu rozbor potvrdil, ze napr v jednej pentavalentnej vakcine, co bola davana detom ako na pase bol obsah ortuti(neurotoxin) 30 nasobok povolenej davky, ktora je aj tak privysoko nastavena podla roznych novsich nazorov. A tvrdili drzo, ze neexistuju ziadne dokazy na skodlivost, pricom tisice rodicov videli na detoch poznatelne horucky, spomalene psychologicke reakci a napr dovtedy prakticky nezname detske cukrovky par dni po ockovani.
Ked som o tom cital dalej, dostal som sa k clankom od roznych ludi, kde dokonca pochybovali vobec o ucinnosti ockovania a rozne podvody okolo falsovania statistik na podopretie potreby ockovania.
Skratka pokial sa to cele poriadne nepresetri, nezavisle od vyrobcov a nedozvieme sa naozajstne ucinky vakcin, pozitivne aj negativne, tak osobne veru do mna nikto nepichne ziadnu z nich, a podla moznosti ani do mojej vnucky, hoci to bude mat syn tazko, kedze rozne skoly jednoducho vyzaduju dokazy vakcinacie, tak silne to ma farmacia v rukach.To samozrejme porusuje zakladne ludske prava jednotlivca, tj je to protiustavne, ale zrejme to tych byrokratov skorumpovanych nijek nezastavuje.
Nuz ale s tym fiaskom pri "svinskej chripke "a ockovanim proti hpv sa "neomylnost" lekarov znacne narusila a aj medzi nimi rastie skupina, co ma proti ockovaniu vyhrady celkove.
Veru ja sa pamatam na ockovanie proti tetanu, 3 krat bolestiva injekcia do nohy, po ktorej som zakazdym lezal par dni s horuckami. A ked som prestupil do druhej skoly, chceli to kludne druhy krat zopakovat, lebo sa im stratil zaznam, ze som uz raz bol ockovany a nedali mi moznost ho doniest z domu alebo si to presetrit. Tak ma chytili sestricka, ucitelka a este jeden, ale som sa tak metal, ze som ich vsetkych dokopal a nakoniec sa vzdali s tym, ze som dostal dvojku z mravov a zapisali mi do posudku, ze som hystericky a zavolali rodicov na pohovor.
Napriek tomu, ze matka doniesla potvrdenie, ze som bol uz 3 krat ockovany,aj popisala, aku reakciu som na to mal, poznamky na mojom posudku zostali a nikto sa za tu blamaz neomluvil, ja som zostal ten vinny.
Takze sa nediv, ze som mal averziu voci ockovaniu a nasiliu uz z detstva.
Tak teraz, ked sa snazia toto vsetko robit na malych detoch co sa este nevedia nijak branit a ktore v podstate nemaju este dostatocne vyvinutu imunitu, tak sa mi to vidi poriadne spinave.
ahoj rng. Tak co mam robit,mam 11 mesacnu dceru dostala 2 x hexavakcinu 3 davku ma dostat teraz ale nerada by som ju dala aj ked doktori strasia ze po 2 davkach sa nevytvori dostatok protilatok a za cca 1-2 roky moze byt uz bez protilatok. A preockovava sa potom az v 5 rokoch. Nevies co je na tom pravdy? A co by si robil ty,co by si dal zaockovat vlastnemu dietatu? Dakujem za odpoved
presne toto si hovorim aj ja, preto jej to ani nevycitam, aj ked som si vedoma toho, ze dost podcenila situaciu, mala ma rovno poslat k odbornikovi a nie zavadzat..
Nuz nediv sa, si matka a viac ti zalezi ne svojom dietati, nez lekarke, co ma casto aj vyse 1000 pacientov a priemerne stravi na pacienta mozno 5- 10 minut priamo, ostatne je papierovanie.
a z vlastnej iniciativy som utekala na Kramare, kde nas hospitalizovali a nasadili liecbu..
Mas moj velky obdiv, ze takto pomahas ludom, ma to obrovsky zmysel. Ja mam niekedy pocit, ze dokazem lepsie zdiagnostikovat stav mojho syna ako nasa obvodna lekarka. Ked sa mu usko zacalo cervenat, vedela som ze to nie je o.k. ze to bude suvisiet s kliestom, mal ho prisateho v usku, lekarka ma upokojovala ze je to len alergia, ked sa skvrna rozrastla na 15cm, stale tvrdila ze to nie je borelioza a to som uz davno mohla zacat s liecbou. Je mi z toho zle.