prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kelp obsahuje nielen jod, ale aj ine mineraly,a plno, vcitane stopovych. Mineraly su potrebne na vodenie nervovych signalov tj mozu ukludnovat.
Najma vapnik a horcik(calcium, magnesium) su zname ukludnujucimi ucinkami.
moze kelp upokojovat? ja som si vsimla, ze den ked ho uzijem som kludnejsia ako v den, ked nie.
milosik, spravny pristup, zialbohu s pouzivanim lekarmi nedovolenych chloratov.
Neboj sa, aj ja ich mam odlozene pre pripad, ze by mi potravinove doplnky nezaberali dost ucinne alebo rychlo.
Davky pancreatinu musia byt dost vysoke, 4 az 8 gramov ekvivalent.
A aloe treba brat dlhodobo, najlepsia forma je lyofylizovany(za mrazu vysuseny) prasok, kde mas tie vzacne sacharidy a neporusene enzymi skoncentrovane az 200 : 1
Triphala je tiez vyborna na crevnu floru a cistenie tela, tiez by mala byt zaradena pre mnohych do kazdodenneho pouzitia, nuz a samozrejme kazdemu, tj aj zdravym, odporucam selen, zinok, jod, vitaminy C,E a D-3 v dostatocne velkych davkach.
avoja, protirakovinne ucinky v anona muricata=graviola boli skumane najma v listoch. A tie predavaju ci uz ako prasok, alebo ovela drahsie plnene do kapsul
Davka je caj z 1 polievkovej lyzice, povarit 5 minut+ nechat zakryte luhovat niekolko hodin a pit nefiltrovane, podla m oznosti aj s trochu usadeninou.
Dobry zdroj prasku je napr rain-tree.com. Tam maju aj komplemnentarne kapsule pod menom N-tense, odporucam tiez brat spolu s graviolou.
Selenovych forim je hromada, od selenovych kvasnic cez rozne proteinove chelaty. Ja osobne pouzivam Albion chelated selen, lebo ma miniaturne kapslicky a je pomerne velmi lacny cez Swansonvitamins.com
Iherb .com ma lacny kvasnicovy selen znacky Bluebonet, napr. Najdes viacero aj v Puritan.com a inych spolocnostiach.
Anorganicky vobec neodporucam
pre AVOJA
no ja som teraz v marci riesil tiez rakovinu hrubeho creva a matastazami do pecene a bolo potvrdene i okultne krvacanie do stolice u otca 76 r. Hned som sa poradil so zmamym a nasadil som otcovi MMS1 a MMS2, zacal odkyslovat organizmus uzivanim KALINATu, bezsacharidova dieta, pancreatin, triphala, aloe vera gel, lugolov roztok. Odlozil som kolonoskopiu o 3 tyzdne, aby sme mali dostatok casu na to aby sme znicili rakovinove bunky, podla teorie J,Humbla. Na kolonoskopii gastroenterolog nic nenasiel, nechapal tu spravu z USG brucha z predchadzajucich vysetreni...
Ak chces napis na moj email, rad poradim...
V Berksonovom protokole aplikovanom u pacienta s rakovinou hrubého creva s metastazami v peceni - aka forma selenu je vhodna? Organicka (kvasnicova) alebo radsej anorganicka (selenan sodny) - pri anorganickej použiť 400 mcg ako je v protokole alebo viac kvoli nizsej využitelnosti? Graviola - antirakovinove ucinky boli skumane na zlozkach izolovanych z kory, ale koru asi nezozeniem, pomozu aj listy (cajovina)? ake je odporucane davkovanie? Dakujem
Ked nasa FDA, ktora nahrava farmaceutickemu priemyslu nieco stiahne z trhu, tak to musi byt velmi skodlive.
Poskodene boli statisice ludi v USA, kde ho pouzilo asi 50 milion ludi dokopy. Dnes sa hromada sudi za poskodenie na zdravi, seriozne, vcitane aj smrti.
www.accutanesideeffects.net
www.drugwatch.com
Mnohym to znicilo pecen, aj po prestati bratia sa narodili znetvorene deti, lebo telo tuto tukorozpusrnu chemikaliu drzi v peceni este dlho aj po tom, ako ju prestanes brat.
Znicene creva(colitis ,Crohn, Ulcerative colitis) z neho su velmi caste.
Niekolko spoluziakov mojho syna na to prave tymto doplatili, ze si "vysluzili" Crohna, ktoreho sa uz roky nevedia zbavit.
chcela by som sa opytat cim je vlastne roaccutane taky skodlivy..? citam vsade ze je to nebezpecny liek a ze v niekotrych krajinach je zakazany, ale preco vlastne? co sposoubuje? ma nejake trvale nasledky?
maar, oreganovy olej je korenina, pali v ustach, pali v zaludku, takze najlepsia forma je entericka, ked ho potrebujes zobrat dost na dodanie dostatku carvacrolu na klinicku ucinnost
Jedine odporucene pouzitie v tekutom stave je na sterilizaciu mandli alebo ust pri candidovych infekciach alebo robenie roztoku na potlacanie plesni na nechtoch.
Ďakujem za rýchlu reakciu. Ešte otázka ohľadom oregánového oleja vieš odporúčať aj vo forme kvapiek , takú účinnú? Asi budem objednávať tiež z USA, lebo u nás asi nenájdem.
Výtažok z grapefr. semienka zatial mám len zo Slovenska ale asi objednám aj to spolu s oregán. olejom. V iHerb som citricidal nenašla len GSE. A váham ešte aj nad probiotikami z USA, poznáš nejakú účinnú a aj cenovo dostupnú?
Takže tú únava a intenzívne odhlienenie je následkom toho, že organizmus sa zbavuje toxínov? Malo by to prejsť, že?