prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
na zdravie.sk nie tu konkrétne.
Dobrý deň,
chcem sa opýtať,či je potrebné brať ATB na zlatého stafylokoka v nose,keď mi nič nespôsobuje.Môžem nakaziť aj manželku?Ona s ním mala tú česť,ale brala ATB a aj GSE roztok a po 2 týždňoch bol preč.Mala ho na ďasne.Ja som si tiež vyplachoval s GSE ústnu dutinu,držal som to 5 minút,ale usadil sa mi ten tmavý povlak z neho aj na zuboch,čo som musel potom doslova drhnúť zuby,aby zišiel.Manželka sa teraz obáva,aby som to nepreniesol na ňu.Existuje ešte niečo na stafylokoka,čo nezafarbí zuby,predsa je to zubná sklovina a bojím sa,aby mi nepoškodil ten GSE zubnú sklovinu,lebo na implantáty nemám a vlastné sú vlastné.Koniec koncov,všetko ide do peňazí.Ďakujem za radu.
Fero
nikto tu nepisal o tom ze po kokosovom oleji mozu znamienka zmiznut alebo zblednut. neviem odkial to mas
čítala som tu na fóre niečo o kokosovom oleji. Pri pravidelnom použivaní resp. na noc hrubšia vrstva môže znamienko "zbledšiť" alebo až dokonca odstrániť. Pravdu povediac neverím tomu.
Snad zinok a najma selen pravidelne brany ich mozu zmiernit. Ale znamienka su rozneho povodu, takze asi na ne nie je jednotna "medicina"
Ja si ich vypalujem roztokom artemisininu v DMSO(100 mg artemisininu do 30 ml 99,99% DMSO)Ale neviem, ci je to vlastne velmi spravne. V mojom pripade sa ale jedna , ako u starsich ludi hlavne o rozne keratozy a podobne, tj nie len fliacky, tj neriskujem ich tam nechat, aby sa nahodou nevyvinuli v nich nejake bujnejuce bunky.
Dobrý deň , Pán RNG chcela by som sa spýtať , že už dlhšie ma trápi problém so znamienkami mám ich nadpriemerne veľa , po tvári , rukách , nohách , chrbát atď. Existuje nejaký "prírodný" spôsob ako sa ich zbaviť alebo aspoň , aby boli bledšie a nevytvárali sa už? ďakujem
Janush, mikroby pri angine su v celom tele, takze ich treba adresovat aj branim antimikrobialnych ustne(ORALNE)
Ale su aj na miestach, kam sa oralne brane prostriedky nedostanu, tj treba tie adresovat aj lokalne/topicky. Tj kvapkaj si GSE roztok aj do nosa a oci, inac tu nakazu nevyhubis, aj ked anginu potlacis.
Atb obvykle znicia probiotika, cim prides az o 70% obrannych latok, co pre nas probiotika vytvaraju. Preto vzdy odporucam po brani atb si obnovit probioticku floru co najskor a co najsilnejsimi probiotickymi zmesami.
Dokonca ked pouzijes vecer davku atb. po 3 hodinach mozes zobrat na noc silne probiotikum s kuskom jablka, cez noc sa ti to rozmnozi a vyrobi rozne obranne latky, a aj ked to znova znicis ranajsou davkou atb, predsa si na tom lepsie.
2bodka, ja som ti neradil brat thyroxine, ale jod, ktory telo potrebuje na hromadu ucelov, teda aj na vyrobu vlastnych hormonov stitnej zlazy.
Ja tu pisem rady od lekarov, alternativnych, ktori nasli rozxne metody a prostriedky, ako sa vyhnut brat chemicke patentovane lieky a posilnit telo v spravnej funkcii potravinovymi doplnkami, ktore sami o sebe nemaju ziadne skodlive postranne ucinky.
Je dost vysoka pravdepodobnost, ze ked budes brat dostatok jodu, nebudes potrebovat ziadne lieky na stitnu zlazu, tak ako si ich nepotrebovala zrejme dlhe roky.
Nuz je ale na tebe, ako sa rozhodnes, lebo tvoja lekarka ti rozhodne jod nepredpise ale len patentovane chemikalie, lebo len to mas dovolene a naucene zo skoly.
Inac na zapaly su rozne protizapalove doplnky(teda ak tam zapal vobec mas) a zapaly su vzdy sposobene niecim, nie "hlupostou tela napadajucim samo seba bezdovodne".
Keby to bola chybna genetika, tak to mas od mala. Ked to nieco "spustilo" tak mozes adresovat rozne "spustace", tj vlastne priciny.
RNG - v pondelok mi zacala angina..povodne som mala v plane ju zacat leicit pomocou GSE, tento pripravok som vsak mala dostupny az dnes cca o 1 hodine rano. kedze sa zacali problemy a bolesti stupnovat (pridal sa aj zapal oka spojeny s vytekanim hnisu z kutika) a kvoli promociam som sa potrebovala tychto priznakov co najrychlejsie zbavit, bola som nutena zacat ATB liecbu..chcem sa spytat, ci ATB neznizuju ucinnost probiotik, cize ci ma vobec nejaky vyznam ich uzivat pocas liecby...a tiez by ma zaujimalo, ci je mozne GSE uzivat aj ako prevenciu pred vznikom angin a ako dlho sa moze uzivat..tiez by som chcela vediet, ci je tento pripravok v tomto pripade potrebne pit, alebo staci len kloktat..a uzivat aj nazalne
RNG, potrebujem poradit. V pribalovom letaku pre L-thyroxin sa pise, ze jod ovplyvnuje jeho ucinok. Beriem L-thyroxin - 75 mg/den kvoli autoimunitnemu zapalu a cyste na stitnej zlaze. Poradil si mi brat jod, tak som zacala brat denne jod vo forme kelpu (od Jamieson), kde je v jednej tablete 650 mcg jodu. Toto beriem denne. Lenze zhrozila som sa, ze to ma kontraindikacie s tym thyroxinom. A teraz ma zaujima, nemozem si este viac ublizit?