Otázky na RNG

RNG

Mozes si znizit davku, ta je na 75 kg .
Docasna strata hlasu nie je velmi kriticka, to clovek moze stratit z hociakeho zapalu a dokonca aj z presilenia. To nie je zavazny priznak choroby.

janush273

RNG..uz 3. den uzivam koncentrat z GSE (60kv./L.vody), este vo stvrtok som mala masivne zahnisane mandle..to sa uz vyrazne zlepsilo, okolo mandiel uz nevidiet dokonca ziaden zapal - davam si aj oreganovy olej od firmy NOW - 55% carvacrol (vcera som zvysila davky na 3x2)- koncentrat gse si kvapkam aj do nosa
problem nastal vcera vecer, kedy som uplne stratila hlas...trochu ma este boli aj hrdlo pri prehltani, navyse som dostala miernu hnacku..toto pokracuje do dnesneho dna, ten hlas sa este zhorsil.nemoze to byt reakcia na predavkovanie?..mam si tento koncentrat z gse viac zriedit s vodou?-napr. na 45-50kv?nie je 60 pre mna velmi silna davka? (mam 51 kg)

RNG

monza, nepoznam tie vyrobky, takze sa neviem na ne vyjadrit ani ci ucinne detoxifikuju, ani ci nemozu sposobovat nejake postranne ucinky.
Nariadenie, ze potravinove doplnky nesmu mat ziadne skodlive nasledky je silne dodrziavane v USA, pre ine krajiny je to vseliak.
Ja odporucam detoxifikaciu najma enzymami, chelaciou a absorbciou. Pripadne osobitnym cistenim pecene(dr Berkson)a ladvin(chanca piedra) a podobne.

RNG

Janush, pri kvapkani do nosa lez s hlavou zaklonenou co najviac dozadu. Inac sa ti to nedostane do celnych dutin, kde nakaza casto zostava roky a odtial s hlienmi postupuje dole, na mandle, hrdlo, do priedusiek a dokonca do pluc, znova a znova.
Ak mas tie silne kapsule Oregano oil od firmy NOW, tak odporucam 3x2 kapsule na odhlienenie, s jedlom, tj davka 3 x 200 mg carvacrolu
Ostatne na trhu su podstatne menej ucinne, takze si zozen tieto.
Co pisu vyrobci a co je naozaj ucinne , to su dve rozdielne veci.

RNG

Mirantonio nerozumiem otazke.Zapal je sposobeny niecim, nejakymi mikrobami. Ci uz streptokokami, stafylokokami, candidou, virusami atd. Takze pokial nevies, co ti to sposobilo mozes to len na slepo adresovat, napr kombinaciou GSE, oreganoveho oleja a extraktu z olivovych listov. Tj strielas do tmy a dufas, ze ked strielas dostatocne dlho, nieco predsa len zasiahnes.
Suprax je atb, co zasiahne len urcitu cast bakterii, nic ine.

RNG

Kokosovy olej prestupuje cez kozu, tj je hojivy. Tak isto cukor. Hoji to aj jazvy , podkozne.ale pokial viem, melaminove flaky to velmi nevybledne, hoci trochu snad ano, ked to pouzivas velmi dlho.

monza

prosím Ťa RNG o radu. Začala som chudnutie s Herbalifom-koktejl a thermočaj. Môžem mať po dvoch týždňoch detoxikačné prejavy ako bolesť hlavy, točenie hlavy,niekedy nafúknuté brucho, bolesť kolena? Nemôže mi takáto detoxikácia uškodiť?
Ďakujem pekne.

janush273

Zdravim. Od nedele, resp. pondelka sa snazim liecit na anginu.Povodne som zacala uzivat antibiotika, ktore vsak moj stav absolutne nezlepsovali, bolo ten len horsie a horsie. Uz zo samotneho pohladu do hrdla som mala depresiu, navyse mi choroba presla az do usi, cize som pocula len akesy ozveny. Vcera rano som teda tieto na moju chorobu neucinne ATB vysadila a zacala som pit koncentrat z GSE a vody a samozrejme aj tobolky s oreganovym olejom - neviem ci je dostacujuce brat 3x1 tobolku - tu som niekde videla ze treba viac (na krabicke je ale odporucana denna davka 1 kus)- ja si ju davam vzdy po jedle, neviem ci to netreba zvysit na 3x2 .Uz vecer prisli prve vysledky, ked som uz necitila tu prisernu bolest pri prehltani, rozpravani atd.. Riedeny roztok GSE si kvapkam aj do nosa, no mam problem - pravu nosnu dierku mam zapchatu a aj ked sa snazim ho vdychnut co najhlbsie, citim, ze mi neprechadza az do celnych dutin.je potrebne si uvolnit nos nejakymi klasickymi kvapkami na nadchu a az potom aplikovat GSE?alebo sa po par dnoch nos uvolni aj pommocou GSE?

Inac, RNG - patri ti velka vdaka za to, co robis. Aj ked si pravdepodobne len "laik", myslim ze mas vacsie vedomosti, schopnosti a celkovu osobnost, ako 99,9% nasich lekarov. Za co ti patri nie velka, ale obrovska vdaka. Aj ked zaroven je to aj smutne-ako to tu funguje.

mirantonio

dobry den prosim vAs mala som okrem ineho ako mavam pri zapale mechura aj silne bolesti v oblasti krizov, bokov a zistili mi v moci k***, b***, ket**, tapot.bilat*.
Dali mi 10Tabl.SUPRAX 200mg, 2x1. Pijem urolog.caj a vela tekutin.
Takato liecba postacuje len na 5 dni ?
Mozem si doma lakmus.papierikom zistit ci zapal je prec? Myslim ak uz v moci nic nebude ci bakterie zmizli.Alebo musim ist k lekarovi?
Dakujem VAm velmi pekne za radu