prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zachripnutie ako zapal z presilenia nepotrebuje ziadne lieky. Pi teply caj a nechaj hlasivky odpocinut.
RNG,
ďakujem veľmi pekne.Takže aj keď napr.ja zl.stafyloka nemám,teda dúfam,že už znova nie,tak si s GSE môžem ten zachrípnutý hlas dať dokopy,resp.aj hrdlo,ak by začalo?.Môže sa GSE používať aj na kloktanie,ak bolí hrdlo a podobne?
Zlaty stafylokok je bezna bakteria, nachadza sa casto na povrchu tela. Ked sa dostane dovnutra, tak ako mnozstvo bakterii narobi v tele paseku. Ale zvonka nepredstavuje nebezpecenstvo.
Obzvlast si treba davat pozor na jeho atb odolnu odrodu, znamu ako MRSA.
Citricidal je ale ucinny aj na tuto formu, nastastie.
Dobrý deň RNG,
asi druhý deň mám trošku zachrípnutý hlas,ale len málinko,pravdepodobne z presilenia,lebo celý týždeň som tak kričala a namáhala si hlas,že som sa zobudila nato,že je trochu zachrípnutý.Pomáha na to GSE?Ja len však dúfam,že to není zl.stafylokok,lebo pred dvoma mesiacmi mi vyšiel,ale potom po liečbe tam už nebol a potom som si dala urobiť výtery znova a už tam nebol,brala som aj GSE.Lenže našli ho v nose manželovi(pri bežnej prev.prehliadke si dal na môj podnet urobiť aj výtery).Jemu však nič nie je,ale ja stále rozmýšľam nad tým,či to nejako znova nemôžem chytiť od neho.Dúfam,že nie.Inak sme zdraví obaja.Takže na zchrípnutý hlas je GSE dobré?Ďakujem
Pozri cez Google.sk zadanim rng, herpes, tam najdes plno prostriedkov na zvysenie viralnej imunity.
Tiez pozri temu pecen, kde uvadzam protokol dr Berksona na regeneraciu pecene,lebo specificky hep virusy a EBV(mono) poskodzuju pecen znacne.
Pridam este dalsie ako monolaurin, citral, Sangre de Grado, graviola.
Na virusy sa beru vysoke davky vitaminu C, napr z esteru C az 1 gram kazdu hodinu niekolko dni a to by malo potlacit virusy dostatocne,
hlavne ked beries aj viacero inych antiviralnych, pre istotu.
dobry vecer. chcem sa spytat, co je potrebne uzivat v pripade mononukeozy na urychlenie liecby?samozrejme okrem GSE, ktore uzivam uz tyzden a pomaha.(a aj to asi len v akutnom stadiu a dalsie mesiace to uz asi nebude potrebne)mam podozrenie, ze ju mam, kedze z krvnych testov mi vyslo CRP 32, cize to asi nebude angina, kedze ta nie je virusoveho povodu a samozrejme mam tiez priznaky ako nosovost, nechutenstvo, unava.
Moze to byt z prekyslenia tela, moze to byt alergia.
V kazdom prilade je zdrave sa alkalizovat, vyskusaj to, mozno ti to pomoze aj na tento problem.
A precistit telo enzymami.
Janus, neexperimentuj so silnymi koreninami. Je dovod, preco,ich davaju do enterickych kapsul.ked chces, mozes zvysit davku na 3 x 3 .
Zdroj tvojich nakaz je este stale v tej zapchatej dierke a celnych dutinach, kam to vedie. Staci aj jedna dve kvapky, ale castejsie a ten blok tam musis rozpustit. Lez dlhsie na chrbte s hlavou zaklonenou to sa musi odblokovat.
Dobry den, prosim Vas o radu, ohladom mojich koznych problemov, mam take svrbenie na zapästi ruk, niekedy na nohach- clenky, brusko, niekedy chrbat.. pride to tak z nicoho nic, posvrbi, urobia sa mi take vyrazticky ako po poprhleni zihlavou, za 10 min prejde.., potom mam pokoj niekedy par dni, inokedy aj viac krat za den. Bola som s tym u koziarky, dala mi antihistaminíka, no nechcem ich velmi brat, nevies mi poradit nieco ine...sledujem svoju stravu, je ako stale, taktiez stresy nemam nejake zvysene, dakujem za kazdu radu.
ahoj.uz 5 dni liecim tu blbu anginu pomocu koncentratu z GSE-do nosa+pijem, oreganove kapsule 3x2 denne.
problem je, ze sa kazdy den rano budim na extremny kasel, pritom hlienov vykasliavam naozaj len velmi malo...mandle uz nemam zahnisane, no stale citim dost velku bolest pri prehltani- hlavne na jednej strane-na tejto strane mam aj zapchatu nosnu dierku a ked si do nej davam GSE, vobec to nechce prejst do celnych dutim tak, ako na druhej strane-tam je to uz ok,vzdy po aplikacii mam ten pocit, ako keby som sa topila a voda mi prenikala az do cela.
teraz neviem, ci si mam zvysit davky oreganoveho oleja-od NOW, kedze 5 dni mi pride uz dost dlha doba. Dnes rano som skusala ten oreg. olej namiesto prehltnutia celej kapsule vypit (myslela som, ze to pekne vystipe mandle a nebudem uz mat tie bolesti), no toto uz nikdy v zivote nebudem robit.strasne to stipalo a ta chut a pach oreg. oleja co este teraz citim...fuj