Otázky na RNG

RNG

Pribratie to je nic nie je nic, davas nepodstatnym veciam privela dorazu. Horsie je mozne poskodenie pecene a pankreasu valproickou kyselinou, ktore je dost caste, napriek vsetkym reciam tvojho lekara
www.ncbi.nlm.nih.gov
Inac zyprexa okrem inych skod v tele sposobuje hyperlipidemiu, tj zvysenie hladiny tukov, tot tvoje naberanie vahy.

Nuz depresie mozno adresovat aj inymi latkami, prirodnymi, bez skodlivych postrannych ucinkov.

silvus28

Dobrý deň, RNG, ešte mám jednu otázku...Beriem lieky -antidepresíva - obsahujú kyselinu valproovú (Depakine chrono) a olanzapín (Zyprexa)...vraj práve tieto dve látky spôsobujú priberanie...je možné že "vďaka" nim som pribrala 4 kilá, ktoré nemôžem schudnúť, nech robím, čo robím? nezmenila som stravu ani pohyb, dokonca som vraj jedla málo, tak som stravu trochu navýšila, aby sa mi rozbehol metabolizmus...prosím poradíte mi? nechcem tu ale písať, kvôli čomu beriem tie lieky...je možné, že keď mi ich MUDr. vysadí, tak schudnem? ďakujem...

RNG

silvus 28, na detoxifikaciu je hromada prostriedkov , kazdy nan ine druhy toxinov. Ma v zasade, enzymi, chelaciu a absorbciu. A aj to sa deli na viacero prostriedkov kazde.

silvus28

dobrý deň, RNG, mohli by ste mi prosím poradiť nejaký prípravok, ktorý by mi dôsledne detoxikoval organizmus, ale aby sa dal voľne kúpiť v našich lekárňach? Musím sa vzdať čiernej kávy počas detoxikácie? Ďakujem

Janto

Zdravim,
RNG chcel by som sa spytat ci je lepsie citricidal alebo GSE objednat z tejto stranky : -odkaz odstránený-
PS: mam problemy s hlienami,hrdlom,nadchou...

RNG

Citricidal treba najma do nosa, davat v leze s hlavou zaklonenou co najviac do zadu, aby sa dostal aj do celnych dutin(sinus)Tam totiz mozu rozne nakaZy prezivat aj roky a odtial sa s hlienami dostavat dole, na mandler, hrdlo, do priedusiek a pluc.
Velmi ucinny odhlienovac je oreganovy olej, kde ucinna latka, carvacrol musi byt najmenej denne 3 x 100 mg, lepsie 200 mg. Olej s tymto vysokym obsahom carvacrolu dostaners napr od firmy NOW, pod menom Oregano oil, capsules
kde v kazdej enterickej(v crevach sa rozpustajucej, nie v zaludku) kapsuli je 100 mg carvacrolu, tj odporucam brat 3 x 2 kapsule, s jedlom. Najdes ich na iher.com Swansonvitamins.com a inych zdrojoch na nete.
Cordyceps je najma na regeneraciu poskodenych pluc, ale je to aj vseobecne imunitu zvysujuci adaptogen, davka 2 gramy denne.

mirife

RNG,

tak ja sa obávam,že nakoniec toho zl.stafylokoka mám v hrdle.Pretože hlasivky sú už v poriadku a začína ma dráždiť na kašel.Presne také príznaky dráždenia som mala pred dvoma rokmi,ani som vetu nemohla dopovedať a pochodila som všade a všetky vyšetrenia aké sa len dali a výsledok bol stafylokok,inak všetko je ok.Odmietam brať atb a tak rozmýšľam,že či mám kloktať to GSE iba,alebo ešte niečo je k tomu.Čo si myslíš o Cordycepse?Potrebujem rýchlu pomoc,aby to zmizlo alebo ustúpilo čo najrýchlejšie.Ďakujem veľmi pekne.

RNG

Pouzivanim selenu a vitaminu E znamienka blednu, je to nejak spojene s potlacenim prilisnej vyroby melaminu
Nakolko je to ucinne,to je velmi individualne. Ale aj z mnohych inych dovodov doplnanie selenu, zinku, jodu a vitaminov C,E a D-3 je pre telo dobre a odporucam ich kazdemu.

KimMMh

Pán RNG a tým pravidelným braním zinku a selénu ste mysleli čiastočné zmiznutie znamienok alebo zabránenie vytváraniu nových?