prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nejak mi to skrta, tak to upravim
-odkaz odstránený-
Nuz mozno mas napuchnute sliznice a alergie prave kvoli pridlho pouzivanemu mukonasalu
-odkaz odstránený-
A mozna mas nejaku alergiu na nieco okolo teba, moze to byt chemikalia, plesnove vytrusy, roztoce a ich odpad a podobne
Nemusi to byt vobec ziadna nakaza.
Pozri cez Google.sk pod rng, alergie. Mozno to aj bola predtymn kombinacia nakazy a alergie a teraz je to len alergia. To sa aj mne stava na jar, ze dostanem alergicku reakciu na pel co sa mi prenesie do nakaz a kaslu, lebo sa mi hlieny dostanu do pluc a priedusiek a to je zivna poda pre niektore kultury, ako aspergilus pneumonioae.
Užívam presne tie kapsule oregánového oleja od firmy NOW.
Do nosa si roztok "skúšam" aplikovať aj 8 krát denne, v leže (ľahnem na posteľ a hlavu spustím dolu) a snažím sa čo najviac vdychovať-počas dňa sa mi to tam naakumuluje, a v noci sa mi nedá zaspať práve kvôli veľmi zapchatému nosu-proste keď si dám GSE do nosa, nič zo mňa nevytečie, ostáva to ako keby tam. Od včerajšej noci si práve kvôli sťaženému dýchaniu dávam ten muconasal-ináč nemôže tento produkt znižovať účinnosť GSE?
V nose mozu byt rozne infekcie, nie len tie, na co zabera GSE. A naviac, ked si nekvapkas do nosa roztok GSE v leze, s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, tak sa to do celnych dutin vobec nedostane a odtial sa nakaza s hlienami stale vracia spat, reinfikuje.
Samotne GSE niekedy nestaci, treba brat k tomu aj kapsule oreganoveho oleja, lebo niektore infekcie, zvlast zijuce v hlienoch ,carvacrol, ucinna latka z oreganoveho oleja potlaca.
Davka carvacrolu musi byt 3x200 mg
odporucam silne kapsule firmy NOW pod menom Oregano Oil, capsules.
Dobrý deň. Už od 30.6.(čo je cca 2 týždne) užívam GSE vnútorne. Príznaky angíny ako neznesiteľná bolesť hrdla a masívne povlaky na mandliach mi to už vyliečilo (dnes mi prišli výsledky krvného testu na EBV-neg., a na mandliach sa našiel len hemofilus influenzae-ostatné baktérie boli vraj neutralizované, pretože som si pred odoberaním vzorky umyla zuby). GSE som si kvapkala aj do nosa, no myslím si, že tam to vôbec nezaberá, skôr mi to nos ešte viac zapcháva. - do nosa som si to kvapkala tiež už 2 týždne. 11. deň užívania som s GSE na 1 deň prestala, no na druhý deň sa mi angína začala vracať, tak som ho začala užívať znova (do nosa som si začala radšej striekať spray muconasal plus, keďze GSE nemalo nijaké účinky). Teraz neviem, čo ďalej, dokedy GSE ešte užívať aby sa mi choroba nevrátila?Alebo prestať užívať GSE úplne a nasadiť ATB liečbu?už som úplne zúfalá. Každé ráno sa budím na kašel-som veľmi zahlienená a pritom užívam aj oregánový olej. Aj keď ten som bola nútená na 3 dni vysadiť, pretože som ho vtedy nemala pri sebe.
Maros75, ako pozorujem, rad sa robis dulezitym. Akym pravom tu zhadzujes RNG, ktory uz mnohym pomohol? Si odbornik, ked vies posudit, ci je niekto sarlatan? Ak ano, mozes sa s nami podelit o svoje vedomosti. Ak nie, tak sa prosim zdrz blbych poznamok, a urazok!
To nie je provokacia,ale prosba!!
V skutocnosti pomoc od teba clovek cakat nemoze........lebo si len virtualny sarlatan.
Ako som povedal, na provokacie uz neodpovedam.Maros 75, zbytocne sa namahas.
RNG......no co sa nesnazis pomoct??
www.zdravie.sk
To by si mal zvladnut lavou zadnou...
www.rxlist.com
Tu ti to jasne popisuje aj oficialne medicka stranka na internete.