prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
avoja.en enzymi na riedenie krvi, aby si nemala priisnu krvacavost pocas operacie. Ale den po operacii, ked rany prestanu krvacat je dobre brat extra enzymi na odpratanie zniceneho tkaniva a urychlenie hojenia
dobry den rng, mohli by ste popisat ako vyzera vas typicky den resp najcastejsie pouzivany system co sa tyka jedla resp jedalnicka. Pytam sa preto lebo som viac krat cital ze hned rano voda s KHCo3 enzymi potom o 2h ovocie alebo zelenina a potom neskor vacsie bielkovinove jedlo. Vedeli by ste udat aj mnozstvo a co k tomu bielkovinovemu jedlu napr prilohy ako ryza a pod. alebo samotne. Bolo by mozne takymto stylom spisat celodenny jedalnicek ? Pokial sa vam zda tato otazka divna odpoved samozrejme nie je nutna. Chcel by som vyskusat podobny system a jeho ucinky nakolko mam tiez traviace problemy.
Ktore vyzivove doplnky je potrebne vysadit pred vacsim chirurgickym zakrokom? A ako dlho dopredu?
Hlieny su v crevach vzdy, mnozstvo zalezi od casu vylucovania a drazdivosti roznych zloziek jedla, ci mikrobov na nom.
Tvrda stolica znamena dlhsie pobyvajuca c crevach tj nesie so sebou aj viac hlienov.
Hlieny vytvara telo ako obrqnnu barieru proti prieniku roznych mikrobov do tela a casto aj roznych nezelatelnych latok.
prosim vas, chcem sa vás spýtat-nasla som tu nejasnu odpoved na tuto temu ...., ci je hlien v stolici normalny jav, ze mam-napr. na papieri po stolici.Stolicu mam 2dni tvrdsiu aj ked kompaktnu tak sa potom rozpadne - tie jednotlive kusky stolice od seba oddelia-rozpadnu , su povlecene bledym hlienom, chem sa opytat, ci ten hlien tam ma byt a ci nie, doteraz som to nespozorovala.Beriem , Pm-D-manosu , vitamin E a zinok
velmi pekne dakujem za odpoved
GSE je velmi ucinne na vsetky stafylokoky, uz od 2-6 ppm.
Roztok=horkac, co radim ma zhruba koncentraciu medzi 600 az 900 ppm, podla velkosti kvapiek.
Problem s atb je hlavne ten, ze znicia probiotika, ktore nam v tele vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok, tj znizia nasu imunitu. naviac tie mikroby, co nesnicia "dostanu zelenu" sa rozmnozit, ked im atb znici konkurenciu inych mikrobov, ktore ich udrzovali v sachu. Nuz a to vedie k mnohym premnozeniam napr plesni, hnilobnych kultur, kvasnych/candidovych kultur a roznych inych ako MRSA, VRE, clostridium difficile atd, co sa nazyva vseobecne menom nemocnicne/nocosomialne nakazy.
Preto sa tu snazim uviest rozne antimikrobialne doplnky, ktore taketo problemy nesposobia, najma citricidal, oreganovy olej, extrakt z olivovych, listov,collostrum, chaparal na viralne, Sangre de Grado, monolaurin, graviola atd.
List je na stastie velmi dlhy uz dnes, hoci o prirodnych latkach este stale nevieme vela, zialbohu na ne sa nesustreduje farmacia, ktora chce vyrabat a predavat len drahe patentovane chemicke lieky.
Ahoj RNG,
už som ti písala,tak som si dala znova urobiť výtery z nosa,hrdla a ústnej dutiny a nemám zlatého stafylokoka,ale vraj sa v hrdle alebo v nose nachádza stafylokok epidermis,ale ten vraj niekedy píšu alebo nie,lebo je to vraj bežná súčasť slizníc,lenže mne trochu dráždi hrdlo.Vraj to mám brať tak,že je to negatívne a lekárka mi povedala,že je zbytočne brať teraz antibiotiká,radšej mám skúsiť probiotiká,lebo pred dvoma mesiacmi som brala troje atb(v priebehu mesiaca a pol),takže zbytočne mi zaťažia organizmus.Je to GSE účinné aj na tento bežný druh a plus k tomu probiotiká?Tie už beriem.Ďakujem.
Ci si to das vysetrit alebo nie, viralnu imunitu sa oplati zvysovat kazdemu a brat doplnky , ktore ti pomozu regenerovat poskodene nervy sa oplati brat tak isto.
Inac testy na rozne virusy su dost nepresne aj tak, takze na to by som sa extra nespoliehal.
Ďakujem. Takže najmä ryb olej alebo z tých rakov určite dlhodobo. Odporučili ešte dať vyšetriť enterovírusy, že ked tam prebehla nejaká infekcia aj to by bolo vidno.
Ale možno že len velký zápal a dlhodobo mi poškodil nerv. bunky, lebo po tom ako som sedela dlho v chladnom miestnosti vznikol veľký zápal, ktorý dlho (1,5 r.) neliečili. Teraz už len dúfať, že to aspon trošku bude ešte zlepšovať.
V dnesnom case viralnych epidemii, ktore lekari viacmenej zanedbavaju si treba aktivne zvysovat viralnu imunitu, to plati na cely zivot, zialbohu.