Otázky na RNG

RNG

Proti condylomam treba posilnovat najma specificky viralnu imunitu,nie len vseobecnu imunitu. Viac na tu temu najdes cez google.sk zadanim mojho nicka a slovom herpes.
Dodam este dalsie k tomu zoznamu na uvedenych strankach ako antiviralne prostriedky, su to monolaurin, citral a Sangre de Grado.
Imunor je vytazok z leukocytov z prasata, neurcuju z ktorych leukocytov, a tak neviem ci to je vobec na virusy uzitocne
Pozri delenie leukocytov
en.wikipedia.org
Okolo ispoprinosinu su rozne konfliktne informacie, jedni tvrdia, ze je to ciastocne ucinne, ini ze je to neucinne. V kazdom pripade ale je to chemicky zmenena prirodna latka s viacero postrannymi ucinkami.Niektore dobre, ine az zle. Viac na
www.thebody.com a tiez
naturalelixir.com. Definitivne zvysuje hladiny roznych imunoglobulinov, co je ale mozne dosiahnu dodavkou imunoglobulinov napr priamo pouzitim colostra.

kolopo

Ahoj RNG, posilnujem imunitu (moj problem kondylomy). Beriem selen, zinok, vitamin C, probiotika, aloe vera (tretia flasa). Tri tyzdne ISOPRINOSINE a Imunor. Zaujima ma davkovanie tych doplnkov ake by bolo najvhodnejsie. A co narazova davka?

RNG

Kazde oriesky su fajn, kesu sice maju trosticku cukru ale to je bagatel.
Snazit sxa vynicit premnozenu candidu nie je vobec divne, to len hlupy si mysli ze sama prisla a sama odide.

psyllium

Na stranke thecandidadiet (.com) sa dokonca spomina ze probioticky jogurt sa moze jest, aky mate nazor na to vy?

psyllium

Dakujem, vseobecne som rozmyslala tuto dietu robit dlhsie nez 2-3 tyzdne, iked viem ze moja rodina si o mne bude mysliet ze som nenormalna a ze si tym ublizujem, iked som sa im to snazila velakrat vysvetlit...co sa tyka tekutin, zeleny , samozrejme necukreny caj mozem pit pocas diety? A co sa tyka masa (som vegetarian), ale ryby som schopna naspat zaradit do mojho jedalnicka, mozu sa potrviny solit morskou solou?Prechadzala som aj inymi strakami a tam ludia neodporucaju iste typy orechov ako kesu oriesky ci arasidy, so odporucate vy? Uz som kupila silne probiotika, jedna kapsula obsahuje 50 billionov prospesnych bakterii, staci ak na vecer uzijem jednu kapsulu?

RNG

Kvasinky potrebuju na svoj zivot najma cukor, Biela muka sa v zaludku za par minut zmeni tak isto na cukor. Preto na tie 2-3 tyzdne intenzivnej protikandidovej diety traba prejst na bezsacharidivy dietu, co najmenej sacharidov a cukrov, inac candidu nepotlacis dostatocne rychlo. A podporit mikrovlakninami probiotika, ktore ti pomozu tiez potlacit candidu a ktore ju vytlacia a usadia sa na jej miestach.
2-3 tyzdne sa da na takej diete vydrzat, su ludia, co ziju na Atkinsovej diete mesiace, dokonca roky.
Eskimaci nikdy nevideli chlieb, zemioaky ryzu ani nic skrobovite, dokonca ani hydinu, maju prakticky cisto masovu a olejovu dietu cely zivot.
Ty mas na spestrenie hromadu roznych masovych produktov, rybacie,ine morske, vajcia, desiatky roznych orechov a olejnatych semien, a hromady roznej zeleniny a aj trochu nesladkeho ovocia. Z toho sa da spravit potrava na cely zivot, nielen na 2-3 tyzdne.

psyllium

Dakujem, mala som dojem ze kvasinkam sa lepsie dari v prekyslenom organizme...A taktiez dalsia otazka, po striktnej proti kandidovej diete, cim by ste mi poradili nahradit chlieb? Pretoze ten si velmi lubim dat a taktiez v mojom obede s avzdy nachadzaju dake tie sacharidy (cestoviny,ryza, zemiaky). Rada by som podotkla ze sa bielej muke dost vyhybam a vyhladavam iba celozrnne vyrobky. Ospravedlnujem sa ak toto mate vysvetlene na vasej stranke, ale iked som to hladala nenasla som, v kazdom pripade ak nemate cas mi odpovedat kludne mi poslite link a ja si to precitam, dakujem.

RNG

Protikandidova dieta a kyslost tela nemaju jedno z druhym nic spolocne.
Kyslost tela zavisi od stravy, sposobuju ho sacharidy a bielkoviny, kde sa pri ich traveni vytvaraju kyseliny.
Bezsacharidova dieta je na to, aby vyhladovala kandidu a s roznymi protikandidovymi doplnkami ju vynicilo a nahradilo v crevach probiotikami.

psyllium

Prestudovala som si vasu stranku a tak ma napadlo ze ako je mozne z epocas proticandidovej diety mozem konzumovat maso, ktore taktiez prekyslicuje organizmus?

RNG

Samozrejme sa nemozes vratit k strave, ktorou si si povodne candidu vypestovala. Musis hladiet na podstatne menej cukrov, komplexne sacharidy, nizkoglycemicke jedla , tj celozrnne, zeleniny, orechy .... A podporovat si probiotika extra mikrovlakninami,probiotika sa potom postaraju o potlacenie roznych mikrobov v tele, teda nielen v crevach.
4 ozs flaska je asi 118 ml, jedna kvapka z tej flasticky je asi 35 mg tj zhruba 0.035 ml, tj tam mas vyse 3000 kvapiek, dost na dlho.