prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dakujem za odpoved,
vcera som narazila na vyraz histaminova alergia a zaujimalo by ma co si myslite. U niekolko rokov trpim ekzemami avsak ja som vzdy mala dojem ze ono to nieje len taky ekzem. Ja totizto nemam cervenu suchu pokozku ktora stale svrbi, ale mne sa spravia bud male biele-ako keby od podrazdenia pupienky ktore ostanu svrbiet, na tvari to iste, na lici sa mi vyhodi agresivna velka biela vyrazka ktora nehorazne svrbi asi hodinku a potom z nej zostane uz len flak a toto sa deje kazdy den. Samozrejme lekari mi diagnostikovali ekzem a dali mi kadejake masticky a cojaviem co ktore nepomohli ani trochu. I cez tie kremy sa mi velka biela vyrazka vyduri a svrbi nadalej. Pred dvoma rokmi som dokonca mala reakciu na ruzove vino, po tom akosom vypila asi dva pohare som cela spuchla, ocervenela a zle sa mi dychalo. A celkovo sa mi obcas zle dycha. Ja vino nepijem vobec, iba dva krat do roka ked si rodicia chcu strngnut a to je vacsinou maly poharik a reakciu nemam. Ako mozem zistit ci je to reakcia na histamin? Viete o nejakom doktorovi v okoli Prievidze ktory to vie diagnostikovat? Potravinove alergie mi robili testy a samozrejme nic nenasli, dakujem
Uhynova reakcia(Herxheimer/Jarish) je bezna pri nasadeni silnych antimikrobialnych latok
Takze zniz davku a postupne zvysuj podla tolerancie tela, tj co ti telo znesie. Celkove ja som vzdy za postupny nabeh na vsetky nove jedla, doplnky a dokonca aj lieky.
A este k tomu ma zapieklo, iked spolu s GSE roztokom pijem 2L tekutin denne, normalne chodievam na zachod 1-2x denne
Rng, od vcera som na striktnej protikandidovej diete, teda dnes estelen druhy den. Chcela by som sa spytat ze ako to ludia vacsinou prezivaju? Dnes rano ked som sa zobudila bolo mi velmi zle, oblieval ma pot, mala som pocit na odpadnutie-busilo mi srdce, rychlo som nieco zjedla (surova brokolica) a napila sa. Ked som sa plne naranajkovala (mala som za sebout dve tobolky oregana a lyzicu kokosoveho oleja) prislo mi dost nevolno od zaludka a este stale sa mi akosi trasu ruky a bucha mi silno srdce. S busenim srdca som mala vzdy problemy, mam vyse 180cm a som velmi chuda (takze vyborny apetit taktiez)...Je mozne zeby telo zazivalo troska sok z vylucenia sacharidov a cukrov? Predtym som sa nestravovala zle, ovocie zelenina, celozrnne vyrobky, ziadne mlieko ci maso....Dakujem
Znizuju len vysoky tlak, a aj to len celkom malicko. Neznizuju nizky.
Ber jod, asi mas nizku funkciu stitnej zlazy. Lekari to len u maleho percenta vedia urcit z krvi, velka vacsina hypoaktivity stitnej zlazy a inych hormonalnych zliaz sa v krvi prakticky neukaze pre sucasne testy.
RNG dakujem za odpoved. Presla som si tebou odporucane latky. Chcela by som nieco co je dostupne u nas. Ale napr. taky extrakt z olivovych listov a astragalus, vsade o nich pise, ze znizuju aj krvny tlak a ja ho mam dlhodobo nizky. Vies mi odporucit nieco co by nemalo vplyv na tlak? Dakujem.
Zialbohu to mam "vycuc" z hromady lekarskych periodik, a to by si si musel predplatit.Sem to nemozem kopirovat pre autorske prava.
Mozem ti sem dat len uz vseobecne zname linky na uvedene, kde napr NAC je mukolyticky, tj odstanuje hlieny a to su zaroven maskovacie latky pre intracelularne parazity ako mykoplazmy a L-formy.
Ze enzymi odmaskuju je ti dufam jasne, lebo rozkladaju rozne latky, tj aj maskovacie.
Na Samento je literatury na internede akurat dost, lebo nemaju zaujem to tajit, prave naopak, z doraznit, aby to ludia kupovali. Najviac ale povodnej literatury na to najdes od pani Dr Whittaker, ktorea si s nim vyliecila boreliozu po 15 rokoch sedenia vo vozicku(neuroborelioza, tj napadnutie nervov roznymi formami boreliozy, ale najma L-formami)
Diky. Zaujalo ma to odmaskovanie. Hodis sem prosim link, kde si o tom precitam viac?
Nemam ani sajnu.
Na "odmaskovanie" je NAC, Samento a rozne enzymy.
Na prienik cez kozu a ine utvary moze byt ucinna latka rozpustena v DMSO.
RNG, nevies nahodou, ci metronidazol , ucinna latka Entizolu, prenika aj dovnutra cyst, co tvoria ameby? Popr. kde to zistim. Diky.