Otázky na RNG

psyllium

Dakujem za odpoved, takisto som sa este chcela spytat ze vlastne po tych dvoch tyzdnoch striktnej protikandidovej diety , co odporucate jest? Urcite nieje dobry napad sa ihned navratit k povodnej strave obsahujucej sacharidy ci cukry. A este dalsia otazka, GSE flaska ma aky objem? Videla som na internete niekolko roznych, a nechcem si kupit malu flasku a potom v polovici diety zistit ze musim dokupovat....dakujem

psyllium

Dakujem za odpoved, takisto som sa este chcela spytat ze vlastne po tych dvoch tyzdnoch striktnej protikandidovej diety , co odporucate jest? Urcite nieje dobry napad sa ihned navratit k povodnej strave obsahujucej sacharidy ci cukry. A este dalsia otazka, GSE flaska ma aky objem? Videla som na internete niekolko roznych, a nechcem si kupit malu flasku a potom v polovici diety zistit ze musim dokupovat....dakujem

RNG

Tam je toho zanedbatelne malo.Pos bezsacharidovou dietou aj najprisnejsou myslim pod 20 gramov sacharidov . Takze tych parsto miligramov v pilulkach rozhodne nemoze skodit.

psyllium

RNG, chcela by som sa spytat ci je velkou zavadou uzivat antikoncepciu (ktora obsahuje laktozu a cukrozu) pocas proti-kandidovej diety?

Dakujem

marcelina78

ahoj RNG,
prosim, co je vhodne brat proti depresii a uzkozti, ked beriem lieky? Prosim porad okrem lubovnika nieco, lubovnik mi sposobuje silne bolesti hlavy a nepokoj, skusala som caje a vzdy rovnako, neviem preco..Dakujem