prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dakujem za odpoved, takisto som sa este chcela spytat ze vlastne po tych dvoch tyzdnoch striktnej protikandidovej diety , co odporucate jest? Urcite nieje dobry napad sa ihned navratit k povodnej strave obsahujucej sacharidy ci cukry. A este dalsia otazka, GSE flaska ma aky objem? Videla som na internete niekolko roznych, a nechcem si kupit malu flasku a potom v polovici diety zistit ze musim dokupovat....dakujem
Dakujem za odpoved, takisto som sa este chcela spytat ze vlastne po tych dvoch tyzdnoch striktnej protikandidovej diety , co odporucate jest? Urcite nieje dobry napad sa ihned navratit k povodnej strave obsahujucej sacharidy ci cukry. A este dalsia otazka, GSE flaska ma aky objem? Videla som na internete niekolko roznych, a nechcem si kupit malu flasku a potom v polovici diety zistit ze musim dokupovat....dakujem
Tam je toho zanedbatelne malo.Pos bezsacharidovou dietou aj najprisnejsou myslim pod 20 gramov sacharidov . Takze tych parsto miligramov v pilulkach rozhodne nemoze skodit.
RNG, chcela by som sa spytat ci je velkou zavadou uzivat antikoncepciu (ktora obsahuje laktozu a cukrozu) pocas proti-kandidovej diety?
Dakujem
JFVHWFJ,VH
Napíš do Google vyhľadávača "RNG otázky" a hľadaj. Keď budeš len podpriemerne trpezlivý, nájdeš.
prosim Vas ako sa skontaktujem s RNG?
RNG tu už neprispieva. Vyhľadajte si naňho kontakt zadaním do vyhľadávača.
ahoj RNG,
prosim, co je vhodne brat proti depresii a uzkozti, ked beriem lieky? Prosim porad okrem lubovnika nieco, lubovnik mi sposobuje silne bolesti hlavy a nepokoj, skusala som caje a vzdy rovnako, neviem preco..Dakujem
tak viem, ze hrudnu chrbticu mam znicenu..posunute platnicky. nepoznas nieco dobre na tento problem ?