prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nattokinaza, davka 3 x 2000FU
Husta krv potrebuje viac tlacit , aby bola spravna cirkulacia. Odporucam ti ju riedit natrtokinazou, ktora nielen bezpecne riedi krv, bez akychkolvek skodlivych bocnych nasledkov, ale aj je schopna rozbit pripadne zrazeniny a rozpistit fibriny, co samozrejme warfarin nedokaze.Naviac nattokinaza dokonca stimuluje vyrobu nasho vlastneho enzymu na regulaciu koagulacie(zrazania krvi) plazminu.
Podozrievam, ze ma tvoj problem spojenej najma so stresom a hormonalnym kolisanim. -Odkaz odstranený- stres
Tam som uviedol rozne metody na odstranenie stresu.
Tetania, tj nedostatok roznych mineralov alebo preilis prudke dychanie(stres?) a nedostatok CO2 v krvi=hyperventilacna tetania, mozu byt spojene so zlym travenim a absorbciou. Pozri si to zadanim -Odkaz odstránený-, travenie.
Inac da sa to adresovat aj doplnkami, ale napravenie si travenia a absorbcie da telu tisice roznych zivin a to vsetko sa neda doplnat.Travenie si treba napravit, ak nechces aby to viedlo k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Ahoj RNG, chcem sa ta spytat. Mam taky problem. Cez den mam tlak OK, ale kazdu noc sa zobudim o 3tej rano, alebo o 4tej rano a je mi zle, mam vysoky tlak 150/100, pullz cca 60. stale si dam tensiomin a prejde to. beriem tritace rano 2,5mg a vecer 5mg, ale stale sa v noci budim na vysoky tlak. v r. 2009 som prekonal pl. emboliu,beriem warfarin a takisto mam tetaniu. nevies mi poradit co moze byt za tym? ci to moze byt aj z tetanie, alebo ci je to klasicka hypertenzia a ci je normalne, ze sa prejavuje tak, ze sa zobudim v noci na vyssoky tlak ? dakujem
Ano, vitamin pangamate(B-15) ciastocne stimuluje metabolizmus.Ale neocakavaj ziadne zazraky, prosim.Najma nie z pivnych kvasnic, kde je ho malicko. Ja skor na to odporucam brat cisty calcium pangamate, 50 mg denne, co je mnohonasobne vyssia davka, ako z pivnych kvasnic.
Najdes ho napr od Puritan.com
chcem sa spytat ci je pravdou ze pivne kvasnice pangamin urychluju metabolizmus
Oreganovy olej je velmi silna korenina a vobec sa nehodi na nosne kvapky, ani pri velmi velkom zriedeni. Odhlienovaznie sa preto robi branim oreganoveho oleja, najma s vysokym obsahom carvacrolu v kapsuliach, enterickych, tj takych co sa rozpustia az v crevach. Potrebna davka oreganoveho oleja, vlastne jeho zlozky carvacrolu totiz podrazdi aj zaludok, nieto citlivu nosnu sliznicu.
Jedine, ako mozes pripadne pouzit oreganovy olej je dat par kvapiek napr na papierovu trubku(rolna z toaletneho papiera alebo kuchynskych utierok )a cez to inhalovat.Opatrne, zacinaj od jednej kvapky a pridavaj viac do tolerancie. Neunahli sa!
RNG Ako pouzivat oreganovi olej na odhlienenie mozem si ho kvapkat daako do nosa po zriedeni? a ak ano v akom pomere?
Ahoj RNG.Potrebovala by som poradit ohladom jednej veci.Pravdepodobne kvoli vysadeniu HAK po 4rokoch mi zacali katastrofalne vypadavat vlasy.Doktorka mi poradila uzivat vitaminy na vlasy.Kupila som si Revalid a Pangamin.Odporucana davka na Revalide je 1tabletka 3krat denne,pripadne 2tabletky 3krat denne(ak je stav akutny,co teda je),a na Pangamin je 4tabletky 3krat denne.Bojim sa,ze kombinacia tychto liekov(vysoke davky),by mi mohli v konecnom dosledku aj ublizit.Ake davkovanie by si prosim zvolil v mojom pripade?Dakujem pekne.
Vidno ze sa ponahlam, oprava enzymy
Oprava enzymi.