prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
tak viem, ze hrudnu chrbticu mam znicenu..posunute platnicky. nepoznas nieco dobre na tento problem ?
Mam 28 rokov a už dlhšiu dobu ma bolia bedrove klby, predna strana stehien a sedacie kosti .Neviete o čo by mohlo ist a na ake vyšetrenia mam ist? Dakujem
Inac prosim, uz ma konecne neadresujte na tomto fore, lebo bez uvedenia zdrojov, kde vselikde mozete rozne doplnky dostat sem nema zmysel pisat. To nie je ziadna reklama, len informacia pre citatelov, ja z toho nic nemam, ked vam odporucim dobre a lacne zdroje na rozne doplnky, kde ich kupujem aj ja pre moju vlastnu spotrebu. Prajem vam plno zdravia vsetkym.
Tlak na hrudi moze byt aj z nedostatku kyslika v srdecnom svale. Ja osobne by som okamzite zobral nattokinazu, pre istotu, lebo vencove cievky na srdci sa dost lahko upchaju, najma ked mas vysoku zrazanlivost, ako vacsina stredoeuropanov.
Velmi lubim, ked mi odstrania vsetky odkazy, kde vselikde by clpovek mohol najst zdroje roznych doplnkov. To da potom dokonalu moznost jednotlivcovi, aby si nahodou nieco z odporucanych nemohol kupit, najma ked sa nevyzna vo vyhladavani na internete.
A ako vidim, administrator si dal tu namahu, aby vymazal aj spiatocne vsetky odkazy, kde sa co da najst a kupit, aby si niekto nedajboze nezmyslel tieto doplnky objednat zo zahranicia, kedze na Slovensku viacmenej nie su.
Nuz myslim, ze pomaly nema zmysel ani sem prispievat, lebo ked nieco poradim, tak aspon realizacia toho sa stava viacmenej nemoznou, zasluhou administratora.
Ale kto ma chce najst, moze ma najst cez google.sk Dufam to mi este nevymazu nejaky cas.Aspon nie administracia google
Chcel by som sa ta este spytat, dnes ma cely den tlaci na hrudi. siel som sa prejst a poctil som obrovsky tlak na hrdi, slabost, myslel som, ze odpadnem. meral som si tlak, tak ten bol dobry 115/70 a pulz cca 64. potom som mal hodnoty tlak 100/60, alebo 110/70 a pulz pod 60, ale stale pocitujem tlak na hrudi a tazko sa mi dycha. Chcem sa ta preto spytat, ci to mozu byt priznaky infarktu, alebo ako sa da hodovernym sposobom zistit, ci nemam upchatu cievu, resp. ci sa mi neupchava, nakolko som vravel kardiologicke, aby ma poslala na prefuknutie ciev, ci nahohou nemam upchanu, tak vravela, ze v takom mladom veku (27) nie je mozne, aby som mal upchatu cievu. Dakujem
Chcel by som sa ta este spytat, dnes ma cely den tlaci na hrudi. siel som sa prejst a poctil som obrovsky tlak na hrdi, slabost, myslel som, ze odpadnem. meral som si tlak, tak ten bol dobry 115/70 a pulz cca 64. potom som mal hodnoty tlak 100/60, alebo 110/70 a pulz pod 60, ale stale pocitujem tlak na hrudi a tazko sa mi dycha. Chcem sa ta preto spytat, ci to mozu byt priznaky infarktu, alebo ako sa da hodovernym sposobom zistit, ci nemam upchatu cievu, resp. ci sa mi neupchava, nakolko som vravel kardiologicke, aby ma poslala na prefuknutie ciev, ci nahohou nemam upchanu, tak vravela, ze v takom mladom veku (27) nie je mozne, aby som mal upchatu cievu. Dakujem
Nattokinaza je MIESTO warfarinu, nie spolu s nim. Za par dni brania sa ti to ukaze na Quick test=prothrombin test(PT,PTT a INR PT). To ti ukaze, ci ti staci len 2000FU denne, alebo ci potrebujes 3 x 2000 az 4000 FU denne.
Krvacavost ani ziadne ine skodlive postranne ucinky neboli pozorovane ani v 10 nasobnej davke, tj je to velmi bezpecne aj na dlhorocne branie.
Ja sam, kedze mam tiez stredoeuropsky syndrom prilisnej zrazanlivosti krvi to beriem uz roky.
Ja si kupujem znacku Doctor's best, 90 x 2000 FU kapsule cez swansonvitamins.com pod 13 dolarov za flasku
ale na dovoz na Slovensko je to s postovnym dokopy lacnejsie z -Odkaz odstránený-
Dakujem. A kde si mozem zakupit tu natokinazu? a mozem ju brat sucastne s warfarrinom? to asi nie, vsak? Ked beriem warfarin, tak chodim pravidelne na Quick test. Aj pri nattokinoze ak pojdem na quick test, tak mi ukaze, ze mam zriedenu krv? dakujem