Otázky na RNG

malickaaaaa

Zdravim,
Pan RNG mohli by ste sa mrknut na temu Hrcka na prsniku? Je to tema ktoru mi premenovali a ja som cakala na vasu odpoved :( (je to na 4 strane momentalne)

Vrucna vdaka

danabed

dakujem vam za rychlu odpoved (prepacte za to predch.tykanie :)) vasu stranku som si poprecitovala, no ani tam som nenasla, ako sa da s vami skontaktovat. tak som sa rozhodla, ze vam svoje problemy popisem tu:
uz cca dva roky mam niekedy pocit, ze sa nemozem dodychnut. asi 1 1/2 roka mam pocit, ze sa zmenilo moje travenie.najskor som zacala mat pocit, akoby sa mi produkovalo mali slin a ja nemozem prehltat potravu tak lahko ako predtym. neboli to, len musim castejsie zapijat. krciar mi povedal, ze tam nic nevidi, len mam hrdlo velmi zacervenale - akoby od palenia zahy. vtedy som este ziadne palenie nepocitovala. castost stolice zacala byt nepravidelna, predtym bola kazdodenna. naviac je stolica velmi tvrda, s cim samozrejme potom suvisia aj hemoroidy a obcasne krvacanie. kedze posledne dva roky boli pre mna dost stresove, vysvetlovala som si toto a pobolievanie zaludka stresom. ale ked prislo kazdodenne palenie kyseliny, zasla som k lekarovi. gastroskopia neukazala nic zvlastne: mierna gastritida, reflux a mierny helicobakter. poslednemu som moc nerozumela, myslela som, ze HB tam bud je alebo nie...takze som sa napchala ATB na jeho preliecenie. naozaj som myslela, ze to bude ta pricina. este som zabudla - moja plet vyzera hrozne, vyse roka bojujem so stale castejsimi vyrazkami. po liecbe sa to na chvilku upravilo, ale teraz zase citim akoby stipanie v krku, znovu pobolievanie zaludka ako predtym. neschopnost dodychnutia som zase spajala s bolestami hrudnej chrbtice. po neuspesnom rieseni masazami som zasla za ortopedickou. na moje velke prekvapenie mi po vypocuti mojich problemov povedala, ze ona to vidi na problemy s travenim a zlcou. myslela som, ze sa asi zblaznila - nechapala som, co to ma s chrbticou. dala mi homeopaticke kvapky na upravu funkcie zlce. Volaju sa Bomagall a obsahuju:sylibum marianum,lycopodium clavatum,strychnos nux vomica,picrasma excelsa,quassia amara a taraxacum. zacala som ich teda uzivat a moj stav sa este zhorsil. to vraj ale pri homeopatikach nie je vylucene. potom mi uuz bolo tak zle, ze som sa rozhodla s nimi skoncit. s bolestami chrbtice a totalne stuhnutym krkom som hladala pomoc u neurologa. ten zistil viacere blokady chrbtice, ponapraval ma a povedal, ze bude lepsie. nebolo. preto som sa teda poriadne zavrtala do internetu a nasla som zaujimave informacie, ktore naznacuju, ze ta ortopedicka mohla mat predsa len pravdu. takze som sa vratila k mojim kvapkam a vas chcem poprosit o zhodnotenie mojej situacie a radu, akymi doplnkami by som sa konecne dala do poriadku. a hlavne - kde ich dostanem kupit. neviete nahodou, ci nie su pristupne v nemecku? lebo my tu byvame, nie na slovensku. vopred vam dakujem za vas cas a snahu pomoct. ludi ako vy je velmi malo!!! DAKUJEM!

RNG

Dane rady najdes cez Google.sk zadanim mojho nicka a slova travenie, alebo hormony.
Na travenie su kyseliny(mas ich MALO=pala),enzymy, mikrovlakniny a probioticka flora v crevach, na hormony je to hlavne yam, ale aj ine.

danabed

RNG, prosim ta, potrebovala by som tvoju radu. mam viacero problemov a myslim si, ze vacsina z nich spolu suvisi. ale lekari si to nemyslia. len v kratkosti: zle travenie, palenie kyseliny,zapcha,problemy s dodychnutim a boleti chrbtice. a k tomu (myslim) aj rozhadzane hormony. potrebovala by som - podla mna - dat do poriadku - asi aj enzymaticky aj hormonalne.ako by som sa s tebou mohla spojit?neviem totiz, ako to tu funguje....ci mi pride mail, ze si mi odpisal? fakt si uz neviem rady a mam strach. prosim ta velmi o pomoc. alebo aspon snahu. vopred dakujem.

danabed

RNG, prosim ta, potrebovala by som tvoju radu. mam viacero problemov a myslim si, ze vacsina z nich spolu suvisi. ale lekari si to nemyslia. len v kratkosti: zle travenie, palenie kyseliny,zapcha,problemy s dodychnutim a boleti chrbtice. a k tomu (myslim) aj rozhadzane hormony. potrebovala by som - podla mna - dat do poriadku - asi aj enzymaticky aj hormonalne.ako by som sa s tebou mohla spojit?neviem totiz, ako to tu funguje....ci mi pride mail, ze si mi odpisal? fakt si uz neviem rady a mam strach. prosim ta velmi o pomoc. alebo aspon snahu. vopred dakujem.

RNG

Na zapaly dasien treba posilnit crevnu probioticku floru(tam sa vyrabba az 790% protilatok proti roznym mikrobom v tele) a vyplachovat si usta casto napr roztokom GSE(60 kvapiek na liter vody, podrzat v ustach aspon 5 minut)

RNG

Trpnutie moze byt vec cirkulacie alebo nedostatku mineralov. Cirkulacia sa napravuje cistenim ciev lecitinom (2 krat tyzdenne, ba i viac lyzica cisteho lecitinu, prasok ci granulat)
Riedenie krvi a odstranovanie krvnych zarazewnim zabezpeci nattokinaza, davka 3 x 2000FU.
Akl toto po case nepomoze, problem je aj inde.
Odporucamako kazdemu brat selen, zinok, jod, vitaminy C E a D-3, lebo ich v potrave nemame dost.
V patdesiatke to mozu byt u zien aj hormonalne problemy, ktore rozhadzu dobre hospodarenie s mineralmi, na to odporucam 2 gramy yamu(podla moznosti znacku, co ma 10% Diosgeninu, tj standardizovany vytazok)
A samozrejme, ako kazdemu odporucam zvysovat aj viralnu imunitu, napr u mna(a mnohych mojichj proatelov) sa casto objavuju herpesy a najma nebezpecny na nervy, VZV(varicella zostrix, v mladosti ovcie kiahne, nas starsie kolena pasovy herpes)
Viac ako zvysovat viralnu imunitu najdes vyhladavacom alebo na tomto fore, alebo cez Google.sk uvedenim mojho nicka a temy herpes.
Pridavam este dalsi ako monolaurin, citral a Sangre de Grado. Aj tie pomahaju s mnohymi virusami.

ema280

ahoj moja mama ma 57 rokov a oslabenu imunitu na 50 percent trpne jej hlava a ma zapal dasien uz 15 rokov prosim vas poradte jej nieco na posilnenie imunyty mozno sa jej ustupia alebo zmiernia aj ostatne problemy dakujem velmi pekne

RNG

Nuz osobne odporucam protikandidove ako roztok GSE(60 kvapiek na liter, pit postupne po malych glgoch cely den),
carvacrol z oreganoveho oleja()najlepsie kapsule s vysokym obsahom carvacrolu, lebo potrebna davka na znicenie candidy je 3 x 200 mg carvacrolu)
kokosovy olej(3 lyzice denne nejak zapravit do jedla, nahradi ti cukry a je protikandidivy)
a specialny enzym Candex na prazdny zaludok s dostatkom vody, ktory obsahuje zlozky(celulazy), ktore rozlozia bunkove steny kvasnych a plesnovych kultur.
Toto je silny utok na candidu aj na plesne a pri tom ked beries hodne mikrovlaknin a na noc probiotika, tak mozes mat uspech za 2-3 tyzdne.
Ked z toho nieco nedodrzis, tak sa to pretahuje a pri vysokosacharidovej diete to je prakticky nemozne.